Tuintrends: Betonnen Zitelementen

Tuintrends: Betonnen Zitelementen

De laatste trend voor een leuke gezellige, multi-functionele tuin of balkon is: mix and match. Mensen willen steeds vaker van hun tuin genieten, eigenlijk het hele jaar door. Men wil, net zoals je dat binnenshuis doet, je eigen sfeer creëren. Modern, zakelijk, minimalistisch, romantisch, antiek het kan allemaal. De nieuwe tuin of balkon is een verlengstuk van je woonkamer.

Alles hoeft ook niet meer uit een bepaalde stijl te bestaan, men gaat tegenwoordig liever voor comfort en genieten. Ook moet de tuin multi-functioneel zijn: een plaats om te zonnen, wat te lezen, te spelen, te eten, gezellig wat te drinken. Om zo goed mogelijk van je tuin gebruik te maken kun je het beste kiezen voor zitelementen.

Om optimaal van je tuin én van de zon te kunnen genieten kun je het beste meerdere hoekjes creëren. En deze hoekjes mogen best uit meerdere materialen opgebouwd zijn. Het beste kun je betonnen zitelementen als basis nemen en daarmee gaan spelen. Omdat de betonnen zitelementen zo neutraal zijn van kleur en in elke omgeving zich aanpassen kun je gaan spelen met gekleurde kussens. Neem bijvoorbeeld verschillende tinten groen als je een natuurlijke uitstraling wilt hebben, blauw als de tuin een oase van rust moet zijn, geel als het vrolijk en zonnig wilt maken, rood als je tuin moet knallen en zwart/wit als je een stoere en zakelijke uitstraling wilt.

Het klinkt zo makkelijk om betonnen tuinmeubelen en betonnen zitelementen te kopen, en dat is het ook. Bij betondingen.nl hebben ze gewoon wat je nodig heb om jouw tuin een frisse start te geven of die leuke aanvulling die je al hel lang nodig hebt. Je kunt alles uitzoeken via de website, vanuit je eigen huis of tuin. Je kunt dat doen wanneer jou dat uitkomt. En wil je toch nog graag een persoonlijk, deskundig advies neem dat even contact op met de klantenservice van betondingen.nl.