• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 60x30

Voor tuintegels 60x30 geldt dat ze uiteraard niet over standaardafmeting beschikken. De uitstraling waar je bij deze tuintegels op kan rekenen zorgt er uit zichzelf dan ook voor dat je kan rekenen op een uniek element in je tuin. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat het ook perfect mogelijk is om dit type tuintegel te combineren met tegels die over andere afmetingen beschikken. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan de exemplaren van 50x50 centimeter. Hoe dan ook, wil jij in jouw tuin ook gebruik gaan maken van tuintegels 60x30? Dan is het zeker de moeite waard om kennis te maken met het aanbod hier bij Betondingen.

Tuintegels 60x30 – een best bijzondere afmetingen

Veel mensen zijn tegenwoordig op zoek naar een mogelijkheid om hun tuin net iets anders vorm te geven dan vrienden en familie hebben gedaan. Dat kan natuurlijk op verschillende manieren. Wist je echter dat ook de tuintegels waar je gebruik van maakt hier een belangrijke bijdrage in kunnen leveren? Voor het merendeel van de mensen geldt dat ze bijvoorbeeld kiezen voor tuintegels van bijvoorbeeld 50x50, 60x60, 80x80 of 100x100 centimeter. Natuurlijk zijn dergelijke tuintegels een mogelijkheid, maar er bestaat duidelijk nog meer. Door te kiezen voor deze tuintegels 60x30 gooi je het even over een compleet andere boeg. Het eindresultaat zal je dan ook zeker verrassen.

Op welke voordelen kan je rekenen bij betonnen tuintegels van 60x30?

Ondanks het feit dat tuintegels 60x30 niet echt standaard zijn moet het gezegd dat hun populariteit wel aardig is toegenomen. Gebruikmaken van deze tuintegels biedt dan ook een interessant alternatief voor de tuintegels met standaardafmetingen. Ben jij benieuwd naar de belangrijkste voordelen die zijn verbonden aan tuintegels met deze afmetingen? We zetten ze voor je op een rijtje.

1.) De tegels zijn voordelig te kopen

Misschien wel één van de belangrijkste voordelen van tuintegels 60x30 die zijn gemaakt van beton heeft betrekking tot het feit dat ze voordelig zijn te kopen. Het realiseren van een mooi en onderhoudsvriendelijk terras kan behoorlijk wat voeten in de aarde hebben. Dat is niet het geval wanneer je gebruik gaat maken van deze tuintegels van 60x30 centimeter van beton. Niet alleen zijn tuintegels te kopen tegen een interessante prijs, dit lage prijskaartje gaat ook helemaal niet ten koste van de kwaliteit, in tegendeel. Je slaat dus eigenlijk twee vliegen in één klap.

2.) Je kan langdurig genieten van betonnen tuintegels 60x30

Het spreekt voor zich dat je er bij het kopen van bepaalde tuintegels op aan zal willen kunnen dat je er zo lang mogelijk gebruik van kan maken. Indien je kiest voor één van de tuintegels 60x30 van beton uit ons assortiment is dit zeker geen probleem. Beton staat er namelijk om bekend een uitermate sterk materiaal te zijn. Bovendien is het uiteraard zo dat dit materiaal vorstbestendig is. Ook wanneer de winter zich van haar slechtste kant laat zien is dit dus geen enkel probleem.

3.) Betonnen tuintegels zijn zeer onderhoudsvriendelijk

Het laatste waar je op zit te wachten is ongelofelijk veel tijd moeten besteden aan het onderhouden van je tuin. Veel mensen staan er niet bij stil, maar de keuze die ze maken op vlak van tegels kan het onderhoudsvriendelijke aspect sterk beïnvloeden. Kies je voor tuintegels 60x30 die zijn vervaardigd uit beton? Dan kan je op vlak van onderhoud eigenlijk meteen rekenen op niet één, maar wel op twee verschillende voordelen. Het gaat hierbij om de volgende:

  1. Betonnen tuintegels vereisen zeer weinig onderhoud;
  2. Het schoonmaken van de tuintegels is in een handomdraai gebeurd.

Niet alleen creëer je dus duidelijk met deze tuintegels een bijzonder en betaalbaar terras, daarnaast zal je er ook op vlak van onderhoud niet veel omkijken naar hebben. Al deze verschillende voordelen maken het aanschaffen van deze tuintegels zeker de moeite waard.

Waarom je tuintegels kopen bij Betondingen?

Ben jij het eens met bovenstaande? Zou je dan ook graag tuintegels 60x30 willen kopen om in jouw tuin gebruik van te maken? Dan helpen wij je daar maar wat graag mee verder. Het bestellen van deze tuintegels hier bij Betondingen zorgt er in ieder geval voor dat je kan rekenen op menig aantal interessante voordelen. Wat deze voordelen precies zijn ontdek je hieronder.

1.) Je hebt je tegels altijd snel in huis

Niemand vindt het tegenwoordig fijn om lang te moeten wachten op hun bestelling. Dat is ook het geval wanneer je tuintegels 60x30 hebt besteld. Wij zorgen er altijd voor dat jij je bestelling snel in huis hebt. en.

2.) Voordelige verzending

Verzendkosten kunnen een online bestelling aardig duurder maken. Daar doen wij bij Betondingen echter niet aan. Zo kan je uiteraard pas echt voor de volle honderd procent verzekerd zijn van de beste prijs. Hoe dan ook, het kopen van je tuintegels 60x30 doe je duidelijk nergens anders beter dan hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!