• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Jumboblokken van beton

Ramblok grijs beton
 
 
Jumboblokken grijs
Jumboblok met schroefhuls M16
Jumboblok deluxe short grijs beton 40cm
Jumboblokken deluxe short antraciet beton 40cm
Jumboblokken blauw
Jumboblokken rood
Jumboblokken geel
Jumboblokken wit
Jumboblok grijs met lepelgaten
Jumboblokken deluxe long grijs
Jumboblokken deluxe long antraciet
Jumboblok met lepelgaten geel
Jumboblok met lepelgaten wit
Jumboblokken deluxe long geel

Jumboblokken van beton

Jumboblokken worden veelal als afscheiding gebruikt. maar zijn tevens geschikt voor antiramkraak of bouwplaatsbeveiliging. Jumboblokken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Jumboblokken op kleur zijn een mooie toevoeging voor u aanrijdbeveiliging. We leveren Jumboblokken van klein tot grote partijen.  

Interesse? Vraag hier uw prijs aan info@betondingen.nl 

Biggenruggen, varkensruggen of jumboblokken zijn de benamingen voor grote betonnen elementen die worden ingezet om bij te dragen aan de verkeersveiligheid. Steeds vaker plaatsen gemeentes deze jumboblokken in het straatbeeld om verkeer snelheid te laten minderen op gevaarlijke plaatsen en in bochten. Het is belangrijk om vooral de zwakke verkeersdeelnemer zoals de voetgangers en de fietsers extra te beschermen. Vooral in gebieden waar kinderen naar school gaan en veel voetgangers moeten oversteken kan wat extra veiligheid geen kwaad.

Ook is dit blok uitermate geschikt om een afscheiding te maken in bijvoorbeeld uw tuin of op uw bedrijfsterrein. U zult ze waarschijnlijk het meest tegenkomen in de kleuren witgeel en grijs omdat deze kleuren ook in het donker goed opvallen als er licht op wordt geschenen door de koplampen van de auto’s. Vooral als uw voortuin en oprit in de avond niet verlicht zijn, is het handig om deze te markeren met jumboblokken, waardoor u veilig de ingang van de oprit vindt.

Betonnen jumboblokken 

De betonnen jumboblokken staan als een huis en om deze reden worden deze blokken ook vaak gebruikt voor de veiligheid of zelfs om inbraken te voorkomen bij gebouwen met veel glas, zoals showrooms of garages. Vaak kom je deze blokken ook tegen langs de grachten en andere stadskanaaltjes om auto’s te beschermen dat ze niet het water inrijden tijdens het inparkeren. In dit geval dienen ze als een stootband zodat de automobilist weet dat hij niet verder kan.

Jumboblokken zijn perfect om parkeerplaatsen of parkeervakken te markeren. Ze zijn hoog genoeg om de automobilist te waarschuwen en laag genoeg zodat ze geen schade aanrichten aan het voertuig.

De jumboblokken zijn voordelig in de aanschaf en omdat het materiaal uiterst duurzaam is zal het niet gaan slijten en heeft nauwelijks onderhoud nodig. Beton wordt ook niet beïnvloed door het weer en u kunt het later altijd weer hergebruiken omdat het een lange levensduur heeft. Daarnaast is beton milieuvriendelijk omdat het uit natuurlijke producten is opgebouwd en recycleerbaar is.

Ook als u zelf van plan bent om bij u in de buurt het parkeerbeleid aan te pakken kan het lonen om de aanschaf van jumboblokken te overwegen. Deze elementen hebben meer voordelen dan nadelen en ze zijn multi-inzetbaar omdat u eindeloos kunt variëren met de toepassingen. Jumboblokken zijn neutraal van vorm én kleur zodat ze moeiteloos is de omgeving opgaan.

Multi-functioneel 

Er wordt veel schade aangebracht door vrachtwagens en vorkheftrucks buiten of in gebouwen wat veel geld kost en voor veel ergernis zorgt. De jumboblokken zijn ook hier multi-functioneel in te zetten in en rond een bedrijfspand. Om een vrachtwagen precies voor een laad- en losdeur te plaatsen worden als hulpmiddel wieldwingers of betonnen jumboblokken geplaatst, zodat de bestuurder precies weet wat de aanrijdpositie is.

Ook op plaatsen waar het verkeer in goede banen moet worden geleid zoals in parkeergarages of carwashes wordt veelvuldig gebruikt van betonnen jumboblokken om precies aan te geven waar een voertuig tussendoor moet rijden. Met de betonnen jumboblokken kan ook een stevige afscheiding worden gemaakt bijvoorbeeld tussen rijbanen en voetpaden. Daarnaast kunnen jumboblokken ook dienstdoen als aanrijdbeveiliging om de hoeken van een pand.