• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Egaline

✅ Wat is betonmortel?
Op het moment dat je bepaald betonwerk wilt realiseren dien je altijd te beschikken over een bepaald soort betonmortel. De betonmortel dient van hoge kwaliteit te zijn en daarnaast moet je natuurlijk rekening houden dat je beschikt over een afdoende hoeveelheid. De betonmortel van Betondingen is gemaakt van cement, zand, grind en water en wordt geleverd in zakken van 25kg. Ons betonmortel is geschikt voor tal van toepassingen zoals de realisatie van een vloer, maar bijvoorbeeld ook voor het storten van een fundering, voor poeren of voor lateien. Bekijk het complete assortiment aan betonmortel op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met betonmortel?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met betonmortel.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!