• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Big bag schelpen

Schelpen kunnen gebruikt worden in de tuin om een levendig looppad, border of terras te creëren. Doordat deze materialen afkomstig zijn uit de natuur wordt het meteen mogelijk om een natuurlijke uitstraling van je tuin te realiseren. Het gebruik van deze materialen zien we dan ook terug in vele verschillende tuinen die ons land rijk is. Betondingen levert big bag schelpen grind met een gewicht van 400 tot 800 kg. Voor meer informatie over deze natuurlijke materialen raden we je aan om verder lezen. Mocht je na het lezen van de informatie nog vragen hebben is het vanzelfsprekend mogelijk om contact met ons op te nemen.

Waarom kiezen voor big bag schelpen grind in de tuin?

De big bag schelpen grind uit ons assortiment worden gehaald uit de Waddenzee. Nu je dit weet, weet je ook dat je altijd bent verzekerd van 100% natuurlijke materialen. Houdt er echter wel rekening mee dat het hierdoor mogelijk is dat er stukjes hout tussen de big bag schelpen grind zitten. Daarnaast helpen deze materialen je ook om ervoor te zorgen dat het water in je tuin op een zorgvuldige wijze kan worden afgevoerd. Hierdoor hoef je je tijdens een heftige regenbui nooit zorgen te maken over het feit dat het regenwater niet in de bodem zal trekken.

Naast bovenstaande informatie draagt dit materiaal bij aan een ontspannen sfeer in de tuin. Vaak leggen mensen bij het zien van deze materialen dan ook automatisch de connectie naar het strand, oftewel je haalt op een eenvoudige wijze het ‘vakantiegevoel’ in eigen huis.

Hoeveel materiaal heb ik nodig?

Op het moment dat je op het punt staat om big bag schelpen grind aan te schaffen is het natuurlijk wel zo handig dat je weet hoeveel materiaal je precies nodig hebt. Je wilt voorkomen dat je te weinig bestelt, maar aan de andere kant is het ook geen pretje wanneer je veel te veel bestelt. Om de hoeveelheid te berekenen die je nodig hebt maak je gebruik van de volgende berekening: ‘lengte x breedte x laagdikte (in meters)’. Wil je bijvoorbeeld een tuinpad van 5 meter lang, 2 meter breed en met een laagdikte van 10 cm aanleggen? Dan zal je 1 m³ aan schelpen grind nodig hebben.

De voordelen op een rijtje

Gebruikmaken van schelpen in de tuin biedt vele voordelen. Wij kunnen deze voordelen dan ook niet genoeg benadrukken en voor het gemak zetten we alle voordelen nog even voor je op een rijtje:

  • 100% natuurlijk materiaal
  • Isolerende werking
  • Houdt onkruidgroei tegen
  • Meer kalkopname in de grond
  • Effectief tegen slakken
  • Draagt bij aan een ontspannen sfeer in de tuin

Bestellen en levering

Heb je de hoeveelheid schelpen berekend die je nodig hebt? Dan kan je deze hoeveelheid gemakkelijk bestellen via de webwinkel van Betondingen. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag met de verwerking van de bestelling. Over het algemeen kan je de bestelling binnen één week in huis verwachten. Wij leveren big bag schelpen grind met een gewicht van tussen de 400 kg en 800 kg. Vandaar dat wij de zakken plaatsen op een pallet om dit materiaal te leveren. Door gebruik te maken van een palletwagen zorgen we ervoor dat we de pallet zo dicht mogelijk bij het bezorgadres neerzetten. Houdt hierbij wel rekening met het feit dat onze palletwagen enkel en alleen over verharde ondergronden kan rijden. Mocht het nu zo zijn dat je niet thuis bent tijdens de aflevering zullen wij contact met je opnemen.

Contact opnemen met Betondingen?

Bij Betondingen staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van meer informatie. Indien je behoefte hebt aan meer informatie raden we je dan ook aan om niet te twijfelen en zo snel mogelijk contact met ons op te nemen. Bel naar +31 85 – 060 62 04 of stuur een e-mail met je vraag naar [email protected] Uiteraard proberen we al je vragen over de big bag schelpen grind zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!