BetonBanken

BetonBanken

Betonbanken

Betonnen meubelen zijn helemaal in! In onze ontwerpstad bij uitstek, Eindhoven, zag ik dat er een nieuwe trend is om betonbanken binnenshuis te gebruiken. Dit zijn prachtige banken, mooi van ontwerp, comfortabel en gegoten in een handgemaakte mal. De bank is ergonomisch en heeft een uitstekend zitcomfort. De bekleding van de kussens die ervoor gebruikt zijn fantastisch van kleur.

Betonbanken

Betonbanken zijn duurzaam, zeker voor buiten. Ik las een interview met een landschapsarchitect die al vijftig jaar een betonbank in zijn tuin heeft en nog dagelijks gebruikt van maakt. De betonnen tuinbanken van betondingen.nl zijn ook duurzaam en mooi. Ze zijn bestand tegen alle weersinvloeden en onderhoudsarm. Ze zijn gemaakt van stampbeton of zelfverdichtend beton en wegen zo rond de 150 tot 400 kilo. Het allergrootste voordeel van beton is natuurlijk dat het duurzaam is en ze altijd een welkome aanvulling zijn voor elk huis, balkon of elke tuin.

Betonnen tuinmeubels zijn mooi en je kunt er oneindig mee variëren. Doordat ze zo basaal zijn is elke nieuwe accessoire een verlevendiging voor uw meubel. U kunt het mooi en strak houden, maar het ook laten verweren en er zelfs een beetje mos op laten groeien. Het is maar net wat uw smaak is. De meubels zijn vaak multifunctioneel omdat ze zo oersterk zijn. Een bijzettafel tovert u snel om tot een zitplaats. Het kan allemaal.

Een tuin met betonnen banken is makkelijk schoon te houden. Je kunt de betonnen meubels afwassen met warm water en een schoonmaakmiddel. Een betonnen tuinmeubel wordt weer als nieuw als je er een beetje cementpoeder of strooit, het even laat inwerken en het weer afveegt. Makkelijk toch?

Neemt u een contact op met de uiterst behulpzame klantenservice van betondingen.nl voor een deskundig advies. En wie weet hoe snel u al kunt genieten van die prachtige betonbanken in uw tuin of op uw balkon. Doe het nu maar, ze zijn bij betondingen.nl echt niet van beton!