Betondingen staat op de BouwBeurs 2019

  • Geplaatst op
Betondingen staat op de BouwBeurs 2019

De BouwBeurs in Utrecht komt er weer aan! Natuurlijk is Betondingen ook van de partij. Voor ons is dit zelfs één van de leukste beurzen van het jaar. Je kunt bij ons langskomen voor een praatje over ons en onze producten. Daarnaast willen we vol trots ons assortiment prefab betonpoeren tentoonstellen. Daarom nodigen wij je graag uit om gezellig langs te komen op 4 tot en met 8 februari 2019 in Utrecht. We hebben zelfs een aantal vrijkaartjes die we mogen weggegeven. Meer informatie over onze Prefab Betonpoeren, de beurs en hoe je de vrijkaartjes kunt bemachtigen lees je verder in dit blog.

De BouwBeurs 2019

De BouwBeurs is de grootste vakbeurs voor bouwend Nederland. Elke jaar vinden zo’n 75.000 vaklieden hun weg naar de Jaarbeurs in Utrecht. Op de BouwBeurs vind je ongeveer 600 stands, leuke presentaties en expertise theaters. Ook dit jaar is Betondingen één van de (en wat ons betreft ook de leukste) stands. Tijdens de beurs ontmoeten vakmensen elkaar om te netwerken, vakkennis te delen en om nieuwe producten, oplossingen en innovaties te presenteren. Betondingen presenteert dit jaar producten waarbij de bouwtijd op locatie versneld kan worden. Nieuwsgierig? Kom dan langs! De BouwBeurs 2019 vindt dit jaar plaats op 4 tot en met 8 februari in de Jaarbeurs in Utrecht.

Prefab betonpoeren van Betondingen

Een goede fundering is de basis van ieder project. Zeker wanneer de constructie groot en zwaar is moet de ondergrond waar deze op staat goed zijn. Met poeren van prefab beton creëer je zeker een goede en stevige fundering. Betonpoeren zorgen voor een goede verdeling van het gewicht en verleggen de druk van de constructie die erop staat. Maar, prefab betonpoeren hebben nog veel meer voordelen. Ze worden bijvoorbeeld steeds vaker gebruikt in de bouw om de bouwtijd op locatie te versnellen. Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk. Wil je meer informatie over ons assortiment en de toepassing van deze producten? Kom dan even langs bij onze stand op de BouwBeurs 2019.

Vrijkaartjes BouwBeurs 2019

De BouwBeurs is een ideale plek om vakgenoten te ontmoeten en om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de uitvoerende bouw. Dat je zeker even een bezoekje moet brengen aan de BouwBeurs 2019 is dus wel duidelijk. Wij kunnen je bezoekje echter nog leuker maken. Betondingen mag namelijk een aantal vrijkaarten helemaal gratis weggegeven. Een dagje betonshoppen is hierdoor een stuk interessanter. We zouden het natuurlijk wel leuk vinden als je even bij de leukste stand (de Betondingen stand) van de beurs langsloopt. Wil jij ook gratis naar de BouwBeurs 2019? Neem dan even contact met ons op. Wees er wel snel bij want we hebben maar een aantal vrijkaarten dus op = op! Meld je hier online aan https://www.marvel-databadge.nl/bouw2019/reg/?link=70bd3d01f1edad41666a&lan=NL