Oplaadpalen vastzetten

Oplaadpalen vastzetten

Autolaadpalen

Als gevolg van de steeds maar stijgende benzineprijzen en het besef dat wij met zijn allen écht iets aan de verbetering van het milieu moeten doen en de hoeveelheid Co2 uitstoot drastisch moeten terugbrengen, zult u steeds vaker in het straatbeeld autolaadpalen gaan tegenkomen

Steeds meer automobilisten willen gebruik gaan maken van elektrische auto’s die natuurlijk ook ergens opgeladen moeten kunnen worden. Het elektrisch autorijden heeft voor menig automobilist veel voordelen ten opzichte van het rijden op benzine en gas en het is dan ook een ware rage en trend aan het worden.

Om er zeker van te zijn dat uw hoogwaardige autolaadpalen stevig in de grond staan en zijn opgewassen tegen zware weersomstandigheden, zoals bijvoorbeeld een storm, is het verstandig om de fundering van deze autolaadpalen te verzekeren met behulp van een betonnen poer. Als u ervoor zorgt dat de autolaadpaal wordt bevestigd op een betonnen poer zal deze nooit omwaaien of kunnen omvallen op het voertuig.

Met behulp van betonnen poeren zal het gewicht worden overgedragen op de ondergrond waardoor deze meer soliditeit en stevigheid krijgt. De autolaadpalen kunt u veilig in de grond zetten met behulp van de betonnen poer en omdat u deze niet te diep in de grond hoeft te plaatsen zult u niet het gevaar lopen dat u eventuele kabels of buizen beschadigt.

Het gebruik van de betonnen poer in de grond is milieuvriendelijk aangezien beton een natuurlijk materiaal is en geheel recycleerbaar. Uw betonnen poeren hebben een lange levensduur en zullen onder geen enkele omstandigheid gaan rotten of vervormen. Zo behouden de poeren hun keiharde structuur en stevigheid en bent u verzekerd dat uw autolaadpaal niet zal verzakken of zijn stevigheid zal verliezen.

Uw poeren kunt u gemakkelijk online bestellen en deze zullen dan tot bij u voor de deur worden afgeleverd. Als u meer informatie wilt over het gebruik van betonnen poeren om uw autolaadpalen op te bevestigen dan kunt u altijd contact opnemen met de medewerkers van Betondingen. 0344-607391 of bekijk eerst op u gemak eens de standaard modellen.