Schrikblokken, voorkom ongewenst parkeren

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders - Molders Media
Schrikblokken, voorkom ongewenst parkeren

Heeft u bij uw woning ook last van ongewenst parkeren? Zou u hier graag voor eens en altijd verandering in willen brengen, maar bent u niet van plan om hier veel geld voor uit te geven? Dat hoeft ook helemaal niet! Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om zogenaamde schrikblokken te plaatsen? Dergelijke blokken worden niet uitsluitend langs de weg, maar bijvoorbeeld ook in bochten en bermen gebruikt. Mede omwille van deze reden wordt er ook wel eens naar schrikblokken verwezen als zijnde schamp- of bermblokken. Heeft u eveneens heel wat last van ongewenst parkeren en zou u daar nu graag voor eens en altijd verandering in willen brengen? Zoek dan niet verder en ontdek meteen wat schrikblokken ook voor u kunnen betekenen!

De functie van schrikblokken

Er zijn aan schrikblokken tal van verschillende functies verbonden. In eerste instantie worden ze dan ook gebruikt om het wegdek evenals het asfalt te beschermen. Dit gebeurt met name in de bochten, maar ook langs de bermen. De belangrijkste functie van schrikblokken gaat evenwel schuil in het afschrikeffect dat wordt gecreëerd onder automobilisten. Dit schrikeffect moet er voor zorgen dat de bestuurder in kwestie uiteindelijk vaart mindert. In de praktijk wordt er steevast voor gekozen om de schrikblokken verzonken te plaatsen waardoor ze opgewassen zijn tegen een behoorlijk stootje.

Hoofdzakelijk een witte kleur

Schrikblokken beschikken doorgaans altijd over een witte kleur. De keuze voor wit is er één die niet zomaar uit de lucht is komen vallen, in tegendeel. Door te kiezen voor een witte kleur vallen de schrikblokken bijvoorbeeld goed op, op wegen die minder goed verlicht zijn. Bovendien beschikken ze eveneens over een opvallende uitstraling bij slecht weer en regen. Van zodra de koplamp op de schrikblokken schijnt wordt meteen duidelijk dat er obstakels aanwezig zijn. Dit zorgt er als vanzelfsprekend voor dat de situatie op de weg een behoorlijk stuk veiliger wordt. Dit alleen is dan ook een prima reden om er voor te kiezen om één van de verschillende schrikblokken uit het assortiment hier bij Betondingen.nl in huis te halen!

Ook verkrijgbaar in andere kleuren

Het feit dat het merendeel van de schrikblokken die op de weg terug te vinden zijn over een witte kleur beschikken zorgt er evenwel niet voor dat andere kleuren niet tot de mogelijkheden behoren, in tegendeel. Schrikblokken zijn naast wit dan ook verkrijgbaar in geel en grijs. Hoofdzakelijk blijft de witte uitvoering evenwel veruit het populairst omwille van de reeds aangehaalde voordelen die er aan verbonden zijn.

Schrikblokken bestellen bij Betondingen.nl

Bent u ook overtuigd van de vele interessante voordelen die verbonden zijn aan het gebruik van schrikblokken en zou u er bijgevolg ook graag in huis willen halen? Dat kan! Hier bij Betondingen.nl bieden we onze klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit een aanbod bestaande uit niet alleen witte, maar ook gele en grijze schrikblokken. Voor welke van deze verschillende mogelijkheden u uiteindelijk ook zult kiezen is sterk afhankelijk van de persoonlijke voorkeur waarover u beschikt. Hoe dan ook, welke van de verschillende schrikblokken u ook wenst te bestellen, we garanderen u altijd een uitstekende kwaliteit, maar dan wel zonder dat u rekening dient te houden met een hoge kostprijs. Wilt u dus eveneens één of meerdere schrikblokken bestellen? Zoek dan niet verder en bestel uw schrikblokken vandaag nog hier bij Betondingen.nl!