• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grauwacke

Grauwacke is een bijzonder interessant gesteente om gebruik van te maken in een tuin wanneer je de voorkeur geeft aan écht natuurlijke materialen. Het gaat hierbij immers om een Duitse zandsteen die wordt gevormd door verschillende mineralen. Er zijn verschillende kleuren die we hierbij kunnen onderscheiden. Denk hierbij aan de kleuren rood, grijs en geel. Deze gemengde kleur zorgt er in de praktijk voor dat je bij dit type steen altijd kan rekenen op een zeer mooie, natuurlijke uitstraling. Het spreekt voor zich dat het gesteente zich hierdoor uitstekend leent om geplaatst te worden in een groot aantal verschillende omgevingen. Wil jij ook graag in bijvoorbeeld jouw tuin gebruik gaan maken van Grauwacke? Dan is het zeker een aanrader om dit gesteente te kopen bij Betondingen. Waarom? Dat zal ongetwijfeld snel duidelijk worden.

Wat zijn de voordelen van Grauwacke?

Heel wat mensen hebben door de jaren heen de keuze gemaakt om in hun tuin gebruik te maken van de steensoort Grauwacke. Dat is dan ook zeker het gevolg van de interessante voordelen die eraan verbonden zijn. Wat deze voordelen betreft kan er onder meer worden gedacht aan:

  • De natuurlijke uitstraling waar de steensoort over beschikt;
  • De unieke kleurencombinatie van verschillende aardetinten;
  • Het materiaal leent zich perfect voor zowel steenkorven als steenschuttingen.

Er is ook een financieel voordeel verbonden aan het gebruik van deze steensoort. Het is namelijk zo dat het in de basis over een toegankelijk prijskaartje beschikt. Het feit dat de stenen echter gebruikt kunnen worden voor verschillende toepassingen is een ander belangrijk voordeel. Zo kan je de stenen, indien gewenst, in grotere hoeveelheden kopen. Hierdoor zal de prijs uiteraard nog voordeliger uitvallen. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn dat Grauwacke beslist een interessante en zeer te overwegen optie kan zijn om gebruik van te maken in jouw tuin.

Waarvoor kan je het precies gebruiken?

Bovenstaande heeft het eigenlijk al een beetje duidelijk gemaakt. We kunnen in de praktijk vaststellen dat het mogelijk is om Grauwacke te gebruiken in tal van verschillende situaties en voor het realiseren van tal van uiteenlopende projecten. Concreet kan er hierbij worden gedacht aan:

  • De plaatsing van steenkorven;
  • Het realiseren van een mooie steenschutting;
  • Als decoratie welke kan worden aangebracht rondom bijvoorbeeld waterpartijen.

Het komt in de praktijk regelmatig voor dat mensen ervoor kiezen om in hun tuin op verschillende manieren gebruik te maken van deze steensoort. Zo kan je er bijvoorbeeld perfect een steenkorf mee realiseren, maar is het bijvoorbeeld ook mogelijk om het te gebruiken als decoratief materiaal rondom een vijver die je in je tuin hebt geplaatst. Je kan er dus heel wat verschillende richtingen mee uit.

Waarom Grauwacke kopen bij Betondingen?

Het spreekt voor zich dat het populaire materiaal of gesteente Grauwacke bij heel wat verschillende partijen kan worden aangekocht. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om deze te kopen hier bij Betondingen? Zeer eenvoudig, namelijk omdat wij onze klanten heel wat interessante voordelen kunnen aanbieden. Wat deze voordelen nu precies zijn ontdek je meteen hieronder.

1.) Omdat wij altijd een snelle levering garanderen

Niets zo vervelend als lang moeten wachten tot jouw bestelling met Grauwacke bij je thuis of op de locatie van het werk wordt afgeleverd. Dat begrijpen wij als geen ander. Vanwege deze reden voorzien wij onze klanten altijd van een snelle levering. 

Wanneer je bezig bent met het realiseren van één of meerdere projecten of het uitvoeren van bepaalde projecten zal je kunnen vaststellen dat je wellicht behoefte zal hebben aan meer dan enkel en alleen Grauwacke breuksteen. De kans is bijzonder groot dat wij ook de andere materialen of artikelen waar je behoeftn aan hebt kunnen leveren. Bestel dan ook alles wat je nodig hebt binnen een handomdraai.

2.) Bij vragen staat onze klantenservice voor je klaar

Wanneer je voor het eerst gebruik gaat maken van Grauwacke kunnen we ons best voorstellen dat je nog te kampen hebt met enkele vragen. Leent dit gesteente zich bijvoorbeeld wel voor het project dat je wenst te realiseren of toch niet helemaal? Daarnaast is het volgens velen een belangrijk nadeel dat je bij het online plaatsen van een bestelling geen beroep kan doen op de deskundigheid van bepaalde medewerkers. Dat nadeel is echter niet van toepassing hier bij Betondingen.

Onze deskundige klantenservice staat immers voor je klaar om al jouw vragen meteen te beantwoorden. Dit zorgt ervoor dat je hier bij Betondingen jouw bestelling met Grauwacke zonder zorgen kunt plaatsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!