• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grote tuintegels

Het gebruik van grote tuintegels in je tuin zorgt ervoor dat je dankzij het formaat meteen kan rekenen op een aantal interessante voordelen. Allereerst zal je bijvoorbeeld merken dat het grote formaat ervoor zorgt dat er een zeer ruimtelijke uitstraling kan worden gecreëerd. Niet alleen in grote, maar zeker ook in kleine(re) tuinen kunnen grote tuintegels dan ook uitstekend tot hun recht komen. Op deze manier gaat de tuin er namelijk in één klap merkelijk groter uitzien. Bovendien kunnen grotere tuintegels ook onderhoudsvriendelijke eigenschappen van je tuin ten goede komen. Hoe dat nu precies komt? Dat en nog veel meer ontdek je hier op deze pagina!

Wanneer spreken we over grote tuintegels?

Tuintegels bestaan in de meest uiteenlopende formaten. Vanaf welk formaat spreken we nu echter over grote tuintegels? Dat is een beetje afhankelijk van wat je zelf groot vindt. Voor veel mensen zijn alleen tegels met een afmetingen 100x100 centimeter groot, terwijl anderen al vinden dat tuintegels van 80x80 centimeter al vrij groot zijn. Wanneer je het aanbod met tuintegels hier bij Betondingen onder de loep gaat nemen zal je in ieder geval kunnen vaststellen dat er een keuze kan worden gemaakt uit menig aantal verschillende afmetingen. Deze mogelijkheden omvatten tegels van bijvoorbeeld:

  • 50x50 centimeter;
  • 60x60 centimeter;
  • 80x80 centimeter;
  • 90x90 centimeter;
  • 100x100 centimeter.

In het bijzonder voor deze laatste geldt natuurlijk dat ze behoorlijk stevig zijn. Uiteraard spreekt het voor zich dat je bij het kopen van je nieuwe grote tuintegels niet alleen maar zal willen kijken naar de afmetingen. Vergelijk bijvoorbeeld ook zeker even de verschillende kleuren ook die er bestaan. Alleen zo kies je uiteindelijk voor de beste tegels voor in jouw tuin.

Wat zijn de voordelen van grotere tuintegels?

Er zijn best wat goede redenen aan te halen waarom veel mensen zweren bij het gebruik van grote tuintegels. Wanneer je ervoor zou kiezen om kleine tegels te gaan gebruiken zal je merken dat hier veelal een aantal nadelen aan verbonden zijn. Allereerst is het bijvoorbeeld zo dat je rekening zal moeten houden met een behoorlijk drukke uitstraling. In het bijzonder in een kleine tuin zorgt het drukke karakter van kleine tegels ervoor dat de uitstraling negatief wordt beïnvloed, tenzij jij iemand bent die juist houdt van een beetje drukte.

Een andere reden waarom veel mensen over een uitgesproken voorkeur beschikken voor grote tuintegels heeft te maken met het feit dat ze het onderhoudsvriendelijke aspect van je tuin vaak ten goede komen. Hoezo? Zeer eenvoudig. Indien je gebruik gaat maken van veel kleine tuintegels zal je automatisch ook geconfronteerd worden met heel wat voegwerk. Van voegen is bekend dat ze al snel heel wat mos en onkruid kunnen bevatten. Het schoon houden van het voegwerk in je tuin zal dan ook wellicht een behoorlijk tijdrovend karwei zijn. Houdt hier dus rekening mee voorafgaand aan je bestelling.

Verzeker jezelf van kwalitatieve en betaalbare tuintegels met een groot formaat

Grote tuintegels vervaardigd uit beton of bijvoorbeeld keramiek zorgen ervoor dat je bent verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem nu bijvoorbeeld de betonnen tegels. Van deze exemplaren is bekend dat ze over een basic uitstraling, maar ook over een laag prijskaartje beschikken. Dit maakt meteen duidelijk dat tuintegels met grote afmetingen helemaal niet duur hoeven te zijn. Bovendien zal je ook nog eens kunnen vaststellen dat grote tuintegels over een uitstekende levensduur beschikken. Klinkt dit allemaal ook voor jou als muziek in de oren? Dan hoef je eigenlijk niet langer te twijfelen over het kopen van tegels met grote afmetingen die zijn gemaakt van beton.

Waar rekening mee houden bij het plaatsen van de tuintegels?

Indien je van plan bent om grote tuintegels te plaatsen dien je wel rekening te houden met de afmetingen en het gewicht. Voor grote tegels tuin geldt namelijk dat ze al snel een behoorlijk gewicht hebben. Voor tuintegels van 100x100 centimeter met een dikte van 6 centimeter geldt bijvoorbeeld dat ze al snel richting de 135 kilogram gaan. Bij dergelijke tegels wordt het dan ook aangeraden om een klein kraantje te gebruiken voor het plaatsen gecombineerd met een zuignap. Uiteraard kan je er ook voor kiezen om een echte vakman in te schakelen voor het plaatsen van de tuintegels. Dan hoef je je over het huren van een klein kraantje bijvoorbeeld geen zorgen te maken.

Bestel jouw grote tegels tuin hier bij Betondingen

De keuze voor grote tuintegels brengt zoals je hierboven hebt kunnen lezen verschillende interessante voordelen met zich mee. Zelfs wanneer je ze gaat plaatsen in een kleine tuin zal je namelijk kunnen vaststellen dat deze tuin direct heel wat ruimer zal ogen. Daarmee wordt voor veel mensen een zeer efficiënte oplossing gecreëerd. De voordelen van tuintegels met grote(re) afmetingen spreken dus voor zich. Nu rest echter nog de vraag waar je deze tegels nu bij voorkeur moet gaan bestellen. Wel, hier bij Betondingen kunnen we je alvast uitstekende voorwaarden aanbieden. Indien je bij ons bestelt ben je dan ook verzekerd van onder meer:

  1. Een snelle levering van de aangekochte grote tuintegels;
  2. Lage verzendkosten of zelfs gratis verzending vanaf 750 euro;
  3. Een deskundige klantenservice die je graag te woord staat;
  4. Een ruime keuze aan verschillende tegels met grote afmetingen.

Het online bestellen van tuintegels met grote afmetingen wil in de praktijk nog wel eens een beetje afschrikken. Dit vanwege de mogelijks hoge verzendkosten die ervoor in rekening gebracht kunnen worden. Hier hoef je echter niet voor te vrezen wanneer je een bestelling plaatst bij Betondingen. Het mag dan ook duidelijk zijn, indien jij graag in jouw tuin ook de beschikking wenst te hebben over grote tuintegels kan je het beste van allemaal bestellen hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!