• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zie je een leuk projectvoorbeeld? Klik op de foto en ontdek de toegepaste materialen van Betondingen!

Mooie terrasoverkapping met doorschijnend dak, de houten palen zijn geplaatst op betonpoeren voor een langere levensduur.
Staanders voor een overkapping zijn geplaatst op de poeren en afgeschoord om verder te kunnen bouwen.
Grote veranda de staanders zijn geplaatst op betonpoeren en de tussenwanden op antraciete betonnen opsluitbanden
Betonpoeren dienen als fundament onder de staanders van deze berging met overkapping.
WINNAAR FOTOACTIE MAART. Betonpoer gebruikt voor een tijdelijke kunst-installatie op de dam (Amsterdam). Grote scoreborden hielden bij hoeveel toeristen de hoofdweg namen en hoeveel kozen voor een spannende detour.
Luxe tuinhuis geplaatst op betonpoer 15 x 15 x 60 centimeter met stelplaat
Helaas zijn de betonpoeren niet zichtbaar, maar er liggen er toch écht 4 op de bodem onder het vlot
Mooie overkapping geplaatst op oud hollandse betonpoeren 200x200x600mm
Ambachtelijke houten aanbouw geplaatst op poeren als fundering.
Lekker buitenzit, de houten staanders zijn geplaatst op betonpoeren dit voorkomt vochtopname in het hout en zorgt voor een veel langere levensduur.
Mooi buitenhuis met inpandige schuur geplaatst op betonpoeren 15x15x60cm door Budgethoutbouw
Deze klant heeft er een werkje van gemaakt voor een mooie hoekoplossing te maken.
Luxe eikenhouten bijgebouw, de eiken staanders zijn hier geplaatst op betonpoeren voorzien van een vellingkant. WINNAAR FOTOACTIE FEBRUARI
Verandastaander geplaatst op een trapezium betonpoer als fundering.
Betonpoeren plaatsen Betonpoeren op funderingstegel stelt enorm handig je kan de poeren op de juiste plaats schuiven door middel van de kruisdraden en door de tegel verandert de hoogte van de poer niet.
Grote carport met dichte wanden geplaatst betonpoeren i.c.m. antraciete opsluitbanden
Mooie degelijke houten veranda waarvan de staanders zijn geplaatst op en antraciet betonpoer
Houten terrasoverkapping geplaatst op mooie afgewerkte poertjes met facet
Veranda met lekkere zithoek
trapezium poeren gebruikt onder de stalen staanders van een winterstalling voor de camper. De hoogte zorgde gelijk voor de goede inrijhoogte
Bijenstal gebouwd op betonpoeren aankomend voorjaar 2017 worden hier 10 bijenkasten in de stal geplaatst. WINNAAR FOTOACTIE DECEMBER
Veranda in aanbouw met dichte wanden geplaatst op betonpoeren en kantopsluiting door middel van antraciete opsluitbanden.
Mooi ogende terraspergola deze is geplaatst op betonpoeren. Betonpoeren zijn makkelijk te plaatsen.
Mooie aanbouw is geplaatst op prefab betonpoeren van Betondingen

Poeren

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 – 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] We helpen je graag verder met al je vragen!