• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zie je een leuk projectvoorbeeld? Klik op de foto en ontdek de toegepaste materialen van Betondingen!

Betonpoer 15x15x60 geplaatst op een gewapende funderingstegel voor meer draagoppervlak. Een funderingstegel is zeer aan te bevelen voor wat slappere gronden.
Voorbereidingen straatwerk met betonnen poeren voor de aanleg van een veranda met lekkere buitenplaats
Mooie stoere hooiberg/carport met staanders van 20x20cm in het vierkant zijn op forse betonpoeren van 22,5x22,5x50cm met draadeind geplaatst.
Veranda op betonpoeren geplaatst, mooi eindresultaat ontvangen van een tevreden klant.
Deze klant heeft een prachtige houten pergola gebouwd met een grote hoek zitbank, gefundeerd op betonpoeren met vellingkant
Betonpoeren t.b.v. kunstwerk op een kinderspeelweide te Woerden in de vorm van een schoenafdruk
Mooie betonpoeren bij Betondingen besteld.
Betonpoeren voor veranda's, carports, tuinhuisjes etc.
Betonpoeren antraciet Oud Hollands voor onder een veranda.
Betonpoeren voor hekken, carports, veranda's en tuinhuisjes.
Betonpoeren voor o.a. carports, tuinhuisjes en veranda's.
Prefab betonpoeren voor een carport. Ideaal voor als u zelf geen beton wil storten.
Betonnen poer antraciet gecombineerd met een natuurstenen vloer.
Voorbeeld betonpoer voorzien van vellingkant voor luxe uitstraling van de houten verandapaal. Deze betonpoer is voorzien van draadeind om de verbinding tussen de houten paal en poer te kunnen bevestigen.

Poeren

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 – 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] We helpen je graag verder met al je vragen!