• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Keramische tuintegels 60x60

Keramische tuintegels 60x60 bieden je niet alleen een mooie uitstraling, maar bovendien ook een uitstekende kwaliteit. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat dit formaat van tuintegels ook de onderhoudsvriendelijke eigenschappen van je tuin kan bevorderen. Niet alleen staan keramische tegels er sowieso om bekend ongelofelijk onderhoudsvriendelijk te zijn, daarnaast voorkomt het formaat ook nog eens de aanwezigheid van talrijke voegen. Het is algemeen bekend dat deze voegen snel mos en onkruid kunnen bevatten, waardoor je met extra onderhoud kan worden geconfronteerd. Niets van dit alles dus wanneer je kiest voor keramische tuintegels 60x60 centimeter. Ontdek deze tuintegels snel hier in het aanbod van Betondingen.

Waarom kiezen voor keramische tuintegels 60x60?

Door te kiezen voor keramische tuintegels 60x60 sla je eigenlijk twee vliegen in één klap. In eerste instantie ga je namelijk gebruikmaken van het meest populaire tegelformaat dat er op de markt is terug te vinden. Heel wat mensen zouden dan ook geen ander formaat willen dan deze. Bovendien is het ook nog eens zo dat je kan rekenen op de uitstekende, kwalitatieve eigenschappen van keramiek. Wil jij ook graag precies te weten komen wat deze voordelen allemaal zijn? Lees dan snel verder.

1.) Keramische tuintegels 60x60 zijn kleurvast

Bij het aanschaffen van bepaalde tuintegels moet je er natuurlijk rekening mee houden dat ze continu blootgesteld zullen worden aan de weersinvloeden. Dit kan er in de praktijk voor zorgen dat bepaalde tuintegels al snel sporen van slijtage kunnen gaan vertonen. Dit kunnen sterk uiteenlopende sporen zijn. Mogelijks is bijvoorbeeld de kleur komen te vervagen of is er bijvoorbeeld een klein stukje van de tegel af. Dit zal je niet snel hebben bij keramische tuintegels. In ieder geval zijn deze kleurvast, waardoor ze hun oorspronkelijke kleur blijven behouden.

2.) Kras- en slijtvast en daardoor zeer geschikt voor je terras

Keramische tuintegels 60x60 beschikken over niet alleen kras-, maar ook slijtvaste eigenschappen. Dit zorgt ervoor dat ze perfect te gebruiken zijn op je terras. Dat geldt zeker niet voor alle andere tuintegels die er op de markt zijn terug te vinden. Voor menig aantal van deze tegels geldt dat ze al snel sporen van slijtage gaan vertonen door bijvoorbeeld de stoelpoten. Ook dit is een nadeel waar geen sprake van is bij keramiektegels. Zowel voor het realiseren van een mooi tuinpad als voor je terras lenen deze tegels zich dan ook uitstekend.

3.) Gun jezelf een eenvoudig te onderhouden terras

Het schoonmaken van je terras is vaak geen pretje. Voor menig aantal tegels die op de markt zijn terug te vinden geldt dan ook dat ze zich niet bepaald eenvoudig schoon laten maken. Ook wat dit betreft zal je kunnen vaststellen dat keramische tuintegels 60x60 een belangrijke meerwaarde met zich meebrengen. Het enige wat je nodig hebt om ze schoon te maken is een beetje water met schoonmaakmiddel. In een handomdraai is vervolgens heel je terras schoongemaakt.

4.) Uiteraard zijn deze keramische tegels vochtbestendig

Keramische tuintegels 60x60 worden op zeer hoge temperaturen gebakken. Dit zorgt ervoor dat ze over een extreme hardheid beschikken. Bovendien nemen ze ook slechts een zeer beperkte hoeveelheid aan water op. Dit zorgt ervoor dat ze niet alleen vorst-, maar ook hittebestendig zijn. Extreme schommelingen in temperaturen zijn geen enkel probleem. Keramische terrastegels zijn dan ook bestand tegen temperaturen van -50 tot zomaar even +60 graden.

Wat maakt de afmetingen 60x60 zo populair?

Dat er aan het materiaal keramiek een aantal interessante voordelen verbonden zijn mag duidelijk zijn. Dit gezegd hebbende bestaat de kans dat je je zal afvragen wat 60x60 centimeter nu precies zo populair maakt als afmeting. Ook het antwoord op deze vraag hoeven we niet ver te zoeken. Het is immers zo dat deze afmeting ervoor zorgt dat er een mooi, ruimtelijk gevoel ontstaat in je tuin. Dit formaat van keramische tuintegels 60x60 staat namelijk garant voor veel langere lijnen. Hiermee is een meer ruimtelijke uitstraling in de praktijk dan ook altijd gegarandeerd. Dit gegeven zorgt ervoor dat je niet alleen van deze tuintegels gebruik kan maken in een grote, maar zeker ook in een kleine tuin. Ze laten je terras meteen heel wat groter ogen.

Koop jouw keramische tegels 60x60 nu hier bij Betondingen

Alle voordelen die je hebt ontdekt hier op deze pagina hebben duidelijk gemaakt dat er heel wat uitstekende redenen bestaan om ervoor te kiezen om gebruik te gaan maken van keramische tuintegels 60x60 centimeter. De vraag die nog rest is natuurlijk waar je deze gaat kopen. Hier bij Betondingen maken wij het voor onze klanten in ieder geval mogelijk om een keuze te maken uit een zeer mooi aanbod bestaande uit de mooiste keramische tuintegels van 60x60 centimeter. Niet alleen ons ruime assortiment is echter een belangrijke troef. Dit geldt zeker ook voor onze aankoopprijzen.

Bij ons keramische tuintegels 60x60 centimeter kopen zorgt er altijd voor dat je kan rekenen op de meest interessante prijs. Dit overigens niet alleen maar voor het kopen van je tuintegels, maar ook voor de verzendkosten waar je rekening mee moet houden. Wij hanteren namelijk de laagst mogelijke verzendkosten.

Altijd een snelle levering van je keramische tuintegels gegarandeerd

Wil je graag jouw keramische tuintegels 60x60 centimeter snel in huis hebben? Wij streven er namelijk altijd naar om jouw tuintegels zo spoedig als mogelijk af te leveren. Uiteraard houden we je op de hoogte van de status van de levering en nemen we bij omstandigheden contact met je op. Jouw keramische tuintegels 60x60 bestel je bij Betondingen dan ook zonder zorgen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!