• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Maaskeien

Maaskeien zijn een werkelijk prachtige steensoort welke wordt gewonnen in de rivier de Maas nabij de Ardennen. Dit is ook meteen de reden waarom deze stenen deze naam hebben gekregen. De keien beschikken over een hoekige vorm, maar deze hoeken zijn wel rond afgewerkt. Dit zorgt ervoor dat deze stenen zonder probleem dienst kunnen doen als decoratie in je tuin. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om steenkorven te vullen met deze keien. Daarnaast kan er in de praktijk ook vaak worden vastgesteld dat de stenen worden gebruikt voor het decoreren van de rand van de vijver. Het is belangrijk om er rekening mee te houden dat de kleur van deze stenen kan verschillen. Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van maaskeien? Dan is het zeker interessant om even kennis te maken met het assortiment dat je hier bij Betondingen terug kan vinden.

Onderhoudsarme decoratie

In eerste instantie kan er worden vastgesteld dat er in de praktijk voornamelijk gebruik wordt gemaakt van maaskeien als onderhoudsarme decoratie voor in de tuin. Bovendien geldt dat er kan worden vastgesteld dat keien ongelofelijk duurzaam zijn, waardoor je er vele jaren van kan genieten. Dit is vanzelfsprekend enorm belangrijk. Voor heel wat verschillende materialen geldt dat ze niet buitenshuis gebruikt kunnen worden. Dit vanwege het feit dat de weerelementen er veel te snel vat op krijgen. Gelukkig kan het ook anders. Door gebruik te maken van deze keien zal je kunnen vaststellen dat je op een relatief voordelige manier een onderhoudsvriendelijke decoratie in je tuin kan realiseren.

Waar kan je maaskeien allemaal voor gebruiken?

De bovenstaande vraag is eigenlijk in grote lijnen eerder op deze pagina beantwoord. In de praktijk kunnen we vaststellen dat maaskeien voor menig aantal verschillende doeleinden kunnen worden gebruikt. Veel mensen vinden het bijvoorbeeld ontzettend fijn wanneer ze in hun tuin over één of meerdere waterpartijen beschikken. Voor deze waterpartijen geldt dat het interessant kan zijn om erbij gebruik te maken van een bepaalde bodembedekker. Daarvoor lenen maaskeien zich prima.

Bovenstaande is echter niet alles. Bij het aanleggen van een vijver is het immers doorgaans ook zo dat mensen ervoor kunnen kiezen om er nog wat decoratie omheen aan te brengen. Ook daarvoor lenen maaskeien zich absoluut. Bovendien is het zo dat veel mensen ervan houden om in hun tuin gebruik te maken van zogenaamde steenkorven. Deze kunnen voor allerhande doeleinden worden ingezet. Ook in deze korven misstaan deze stenen helemaal niet, in tegendeel.

Altijd een snelle levering van jouw bestelling

Het is soms best vervelend om bij het plaatsen van een online bestelling rekening te moeten houden met lange(re) levertijden. Dat begrijpen wij als geen ander. Het zou dan ook ongelofelijk zonde zijn moest het project in je tuin net daardoor vertraging oplopen. Dat kan gelukkig ook anders. Hier bij Betondingen is het namelijk zo dat we onze klanten altijd verzekeren van een snelle levering. 

Je bestelling afhalen? Dat is mogelijk in Zaltbommel

Uiteraard spreekt het voor zich dat er ook heel wat mensen uit de streek voor kiezen om bij ons hun maaskeien te kopen. In dat geval zou je er natuurlijk ook nog altijd voor kunnen kiezen om je bestelling te komen afhalen. Het enige wat je hiervoor moet doen is dit even aangeven bij het plaatsen van je bestelling. Ons afhaaladres bevindt zich in Zaltbommel.

Nog vragen? Onze klantenservice is je graag van dienst

Het is natuurlijk mogelijk dat je nog te kampen hebt met bepaalde vragen voor wat het gebruik van deze keien betreft. Dat is helemaal geen probleem. Hier bij Betondingen beschikken we immers over een deskundige klantenservice die meteen op al jouw vragen een deskundig antwoord kan geven. Ook dit is wederom een goede reden die er zoveel mensen toe aanzet om voor het kopen van hun maaskeien en andere producten een beroep te doen op Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!