• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Moraine split

Meer dan waarschijnlijk heb je wel al eens gehoord over moraine split. Er wordt hier in de praktijk ook naar verwezen als zijnde moraine grind of Moraene. Het betreft hier een grindsoort die wordt gewonnen in het zuiden van Duitsland, meer bepaald in het gebied dat de Bovenrijn wordt genoemd. Aan de Rijn bevinden zich verschillende grindwinningen. Dit niet alleen aan de Duitse, maar ook aan de Franse kant van het water. Het is op deze plaatsen dat prachtig, rond grind wordt gewonnen dat voor tal van verschillende toepassingen kan worden gebruikt. Zou je hier graag meer over te weten willen komen of wil je graag meteen overgaan tot het kopen van deze splitsoort? In beide gevallen zal je al snel tot de conclusie komen dat je hier bij Betondingen aan het juiste adres bent.

Kennismaking met moraine split

Het zal je ongetwijfeld meteen opvallen dat moraine split in de praktijk veelvuldig en in verschillende situaties wordt gebruikt. In eerste instantie geldt voor deze splitsoort uiteraard dat het afkomstig is uit rivieren. Dit zorgt ervoor dat het grind zich uitstekend leent om toegepast te worden in situaties waarin er sprake is van veel water. Je zou ze bijvoorbeeld als bodembedekker kunnen gebruiken in een vijver, maar het kan ook dienstdoen als decoratie rondom de waterpartij. Bovendien is het zo dat er van dit type split gebruik kan worden gemaakt in de onderstaande situaties:

  1. Deze splitsoort wordt zeer vaak gebruikt bij het aanleggen van opritten;
  2. Het is mogelijk om er prachtige looppaden mee te realiseren in je tuin;
  3. Moraine split kan worden gebruikt als dakgrind;

Voor heel wat mensen die bijvoorbeeld een oprit aanleggen geldt dat ze over verschillende eisen beschikken. Enerzijds spreekt het voor zich dat de oprit er goed moet uitzien, maar daarnaast is het ook zo dat de oprit bij voorkeur over onderhoudsvriendelijke eigenschappen dient te beschikken. Door gebruik te maken van moraine split zal je kunnen vaststellen dat er zonder probleem aan deze beide eisen tegemoet zal kunnen worden gekomen.

Op welke voordelen kan je rekenen?

Er zijn best een aantal voordelen verbonden aan gebruikmaken van moraine split. Een voor veel mensen zeer belangrijk aspect is de kostprijs van de materialen waar ze gebruik van maken. Op dit vlak zal je meteen tot de conclusie komen dat het met deze splitsoort helemaal goed zit. Het toegankelijke kostenplaatje maakt het grind dan ook financieel toegankelijk voor heel veel mensen. Het spreekt voor zich dat dit nog lang niet het enige voordeel is waar je op kan rekenen. Daarnaast is het namelijk ook zo dat veel mensen op zoek zijn naar een splitsoort die kan worden gebruikt als dakgrind. Je kan het mogelijks al een beetje raden, maar ook daarvoor leent moraine split zich prima.

Nog een ander voordeel is terug te vinden in de sierlijke, ronde kiezel die door deze splitsoort wordt gerealiseerd. De ronde vorm zorgt er namelijk voor dat moraine split comfortabel beloopbaar is. Het hoeft dan ook zeker en vast niet te verbazen dat heel veel mensen ervoor kiezen om van deze grindsoort gebruik te maken bij het realiseren van een mooi looppad voor in de tuin.

Redenen om jouw split te bestellen bij Betondingen

De voordelen waar je op kan rekenen bij het gebruik van moraine split spreken eigenlijk een beetje voor zich. De vraag die veel mensen zich nu echter zullen stellen is waar ze deze grindsoort nu precies het best kunnen kopen. Dat is uiteraard mogelijk bij heel wat verschillende partijen. We zijn er echter absoluut van overtuigd dat we je hier bij Betondingen de meest interessante voorwaarden kunnen aanbieden. Wil je hier graag meer over weten? Wij hebben de belangrijkste redenen om jouw moraine grind te kopen hier bij Betondingen hieronder alvast even op een rijtje gezet.

1.) Je bestelling wordt razendsnel geleverd

Heb je snel behoefte aan moraine split? Dat is geen probleem! Plaats je een bestelling tijdens het weekend? Houdt er dan rekening mee dat wij doorgaans niet in het weekend leveren. Het is hiernaast ook altijd mogelijk om jouw order bij ons te komen afhalen op onze locatie in Zaltbommel.

2.) Bij vragen staat onze klantenservice voor je klaar

Het online kopen van bepaalde materialen is in de praktijk altijd een beetje spannend. Je hebt immers niet zomaar iemand aan wie je advies kan vragen… of toch? Zeker wel! Hier bij Betondingen beschikken we over een uiterst deskundige klantenservice die meteen een antwoord weet te geven op al jouw vragen. Ben je dus met andere woorden niet honderd procent zeker of moraine split wel geschikt is voor het project dat jij in gedachten hebt? Zou je daarvoor dan ook even graag de mening willen horen van een echte expert? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat onze klantenservice je meteen een glashelder antwoord kan geven op al jouw vragen. Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, er is geen betere plaats om je moraine split te bestellen dan hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!