• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mozaiek tuintegels

Mozaiek tuintegels maken het in de praktijk mogelijk om een zeer unieke uitstraling te creëren in je tuin. Voor heel wat mensen geldt dat ze er niet zoveel voor voelen om gebruik te maken van standaard tuintegels. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat zij onder meer kijken in de richting van mozaiek exemplaren. Op deze manier creëer je een zeer bijzondere stijl die je tuin nog uitnodigender maakt om in te vertoeven. Zou jij ook graag deze toch wel bijzondere mozaiek tuintegels willen integreren in jouw eigen stukje paradijs? Bestel ze dan vooral snel hier bij Betondingen.

Waarom kiezen voor mozaiek tuintegels?

De standaard tuintegels die in principe niet over een bepaald design beschikken ogen volgens sommige mensen net wat te gewoontjes. Zij vinden dat een terras of zelfs een tuinpad welke wordt vervaardigd uit dergelijke tegels niet voldoende levendig oogt. Dat is natuurlijk perfect mogelijk. In dat geval zou je ervoor kunnen kiezen om mozaiek tuintegels te kopen. De mozaiek uitstraling waar deze tuintegels over beschikken zorgt er namelijk voor dat je niet alleen een meer levendige, maar ook gezellige sfeer creëert. In het bijzonder wanneer je een tuin hebt waarin diverse planten zijn terug te vinden zal je kunnen vaststellen dat de combinatie met deze tuintegels prima zal zijn.

Je zou er in de praktijk ook perfect voor kunnen kiezen om deze mozaiek tuintegels te combineren met een gewone effen tuintegel. Ook leuk is het realiseren van een soort van tapijt in het midden van je terras bestaande uit tuintegels voorzien van een mozaiek design. In ieder geval, welke richting je dus met andere woorden ook uit wil, het is steeds mogelijk om het gebruik van tuintegels die zijn voorzien van een mozaiek motief te overwegen.

Ruim aanbod aan tuintegels met mozaiek

Het spreekt voor zich dat mozaiek tuintegels aangekocht kunnen worden in de meest uiteenlopende stijlen. Dit betekent concreet dat er verschillende kleuren bestaan waar je een keuze uit kan maken. Bovendien spreekt het voor zich dat dit type tegel tevens kan worden aangekocht in verschillende afmetingen. Wat dit betreft maken we een onderscheid tussen onder meer tegels van:

  • 60x60 centimeter;
  • 80x80 centimeter;
  • 100x100 centimeter.

Je dient er rekening mee te houden dat de grootte van je mozaiek tuintegels ook van invloed zullen zijn op de uiteindelijke uitstraling van je terras. Veel mensen houden hier geen rekening mee, maar toch is dat zeker zo. Kies je uiteindelijk voor het gebruik van grotere tegels mozaiek voor je terras? Dan zal je kunnen vaststellen dat je daar al snel een meer moderne stijl mee weet te creëren. Bovendien zal je ook kunnen vaststellen dat je op deze manier zorgt voor een ruimere uitstraling. Ook voor kleine(re) terrassen geldt dan ook dat het gebruik van wat grotere mozaiek tuintegels kan worden aanbevolen.

Altijd verzekerd van kwalitatieve tuintegels

Het assortiment met mozaiek tuintegels dat je aantreft hier bij Betondingen bestaat uit exemplaren die zijn vervaardigd uit verschillende materialen. We maken op dit vlak een onderscheid tussen keramische tegels, natuursteen tuintegels en natuurlijk ook de betonnen exemplaren. Ongeacht de keuze die je maakt, je zal altijd kunnen rekenen op een prima kwaliteit evenals levensduur. Dat is belangrijk, want het spreekt voor zich dat je niet op regelmatige basis je terras opnieuw zal willen aanleggen.

Door te kiezen voor één van onze verschillende mozaiek tuintegels zal je kunnen vaststellen dat je kiest voor een unieke combinatie van uitstraling en kwaliteit. Dit zorgt ervoor dat je gedurende een zeer lange tijd optimaal zal kunnen genieten van niet alleen je terras, maar ook van bijvoorbeeld je gerealiseerde tuinpad(je). Ben jij ook één van de vele mensen die helemaal weg is van de uitstraling die mozaiek weet te realiseren? Dan zal je al snel tot de conclusie komen dat het kopen van tuintegels mozaiek ook voor jou een zeer interessante keuze kan zijn.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice

Ben je van plan om ook in jouw tuin gebruik te gaan maken van mozaiek tuintegels? Zit je echter nog met enkele vragen waar je graag een antwoord op zou willen krijgen? In dat geval is het altijd mogelijk om contact op te nemen met onze klantenservice. Onze ervaren medewerkers geven graag een antwoord op al jouw vragen, waardoor je met zekerheid de beste tuintegels mozaiek kan kopen voor in jouw eigen tuin.

Bestel jouw tuintegels mozaiek vandaag nog hier bij Betondingen

Het mag duidelijk zijn dat er heel wat interessante voordelen zijn verbonden aan het gebruikmaken van mozaiek tuintegels in je tuin. De kans is dan ook zeer groot dat ook jij bent overtuigd. Is dat inderdaad het geval? Dan zal je natuurlijk ook graag willen ontdekken waar je deze tuintegels nu precies het best kan bestellen. Wel, op dit vlak hebben wij van Betondingen nog een aantal extra verrassingen voor jou in petto. In eerste instantie is het zo dat je bij ons altijd bent verzekerd van een snelle levering van je bestelling.

Daarnaast bieden wij onze klanten tevens altijd zeer scherpe verzendkosten aan. Op deze manier zorgen we ervoor dat het online kopen van jouw tuintegels niet duurder wordt gemaakt dan nodig. Ook dit is natuurlijk een niet onbelangrijk voordeel waar je als klant op kan rekenen en ongetwijfeld een extra reden om ook jouw mozaiek tuintegels te kopen hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!