• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Muurafdekkers Eenzijdig aflopend

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Muurafdekkers 1-zijdig, grijs 25cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, antraciet 25cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, grijs 33cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, grijs 35cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, antraciet 33cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, antraciet 35cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, zwart gecoat 25cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, zwart gecoat 33cm x 100cm
Muurafdekkers 1-zijdig, zwart gecoat 35cm x 100cm

Muurafdekkers Eenzijdig aflopend

Muurafdekkers zijn er in vele soorten en maten en meestal hebben ze naast een sierlijke functie ook nog het doel om uw buitenmuren te beschermen tegen alle weersinvloeden.

U bent ze vast wel eens tegen gekomen die mooi afgewerkte muren in grijs, antraciet of zwart. Dit is dan meestal omdat de muren zijn afgewerkt met muurafdekkers eenzijdig aflopend. U kunt ze op allerlei muren tegenkomen bijvoorbeeld buiten in tuinen maar ook op gevels van huizen en gebouwen of op schoonmetselwerk.

U heeft er waarschijnlijk nog nooit bij stilgestaan dat muurafdekkers eigenlijk onmisbaar zijn in de meeste bouwwerken terwijl u ze toch dagelijks tegenkomt. Met muurafdekkers maakt u uw bouwwerk echt helemaal af en uw gebouw zal een echte eyecatcher zijn.

Naast dat het niet alleen mooi is zal het er ook voor zorgen dat de bakstenen langer meegaan en dat het gebouw beter geïsoleerd word. Omdat de muurafdekkers eenzijdig aflopend aan de onderkant voorzien zijn van een waterhol zal bijvoorbeeld het regenwater gemakkelijk kunnen wegstromen.

De meeste muurafdekkers die u zult vinden zijn vervaardigd van beton omdat dit materiaal ijzersterk is en een lange levensduur heeft. Voor veel architecten is beton ook een geliefd bouwmateriaal omdat het uiterst duurzaam is en vriendelijk voor het milieu. Dit komt omdat beton is opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, 100% recycleerbaar is en eventueel bij een volgend bouwwerk weer opnieuw kan worden gebruikt. Beton zal jarenlang meegaan en aan de betonnen muurafdekkers eenzijdig aflopend zult u dus jaren geen onderhoud hebben wat ervoor zorgt dat u er meer plezier van heeft.

Wat u wel in gedachten moet houden is dat de muurafdekkers eenzijdig aflopend enkel een sierlijke en beschermende functie hebben maar bouwtechnisch niet echt iets toevoegen. Ze dragen niets en ze hebben ook geen ondersteunende functie. 

Muren 

Omdat de muren heel wat te verduren hebben in ons klimaat zouden de muren zonder dat ze worden afgedekt met bijvoorbeeld de muurafdekkers eenzijdig aflopend last kunnen krijgen van erosie wat zorgt voor het slijten van het bouwmateriaal. IJs, wind en regen maar óók hitte van bijvoorbeeld de zon zullen er na verloop van tijd voor zorgen dat de baksteen of ander bouwmateriaal wordt aangetast. Dit kunt u dus voorkomen met de muurafdekkers.

Omdat uit diverse onderzoeken is gebleken dat beton oersterk is zou u natuurlijk het liefst het hele gebouw vervaardigen uit beton maar omdat dit waarschijnlijk veel te kostbaar is kunnen muurafdekkers eenzijdig aflopend een goede oplossing zijn. U stopt uw gebouw als het waren in een beschermend jasje. Op de lange termijn zullen de muurafdekkers een goede investering zijn en zult u veel profijt hebben van uw aanschaf.

Als u een beetje de tijd neemt om rond te kijken en op zoek gaat naar muurafdekkers zult u bemerken dat u deze overal tegenkomt en mocht u wat onderzoek doen op het internet dan zult u tal van geweldige beoordelingen tegenkomen van mensen die al ervaring hebben met de muurafdekker eenzijdig aflopend.

Uw investering zal worden beloond omdat het eindresultaat oogverblindend zal zijn en omdat u op de lange baan uw investering zeker terug zult verdienen.