• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Teelaarde

Teelaarde is één van de meestgebruikte producten in de praktijk voor het ophogen of opvullen van tuindelen. Voor deze grondsoort geldt dat het over een zwarte kleur beschikt en zowel onbemest, ongemengd als puinvrij is. Ben je van plan om bijvoorbeeld een verhoogde plantenborder te realiseren in je tuin? Dan zal je behoefte hebben aan teelaarde. Eventueel zou je er dan nog voor kunnen kiezen om dit te mengen met bemesting. Het is in de praktijk zo dat er van dit type grond gebruik wordt gemaakt in verschillende regio's voor het realiseren van grondverbetering. Dit in het bijzonder in gebieden of omgevingen waarin sprake is van een gebrekkige bodemstructuur. In ieder geval, wil jij ook graag overgaan tot het kopen van dit type grond en ben je daarvoor nog op zoek naar een geschikte partij? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want bij Betondingen ben je aan het juiste adres.

Waar kan je deze grondsoort allemaal voor gebruiken?

Hierboven hebben we enigszins aangegeven waar teelaarde allemaal voor kan worden gebruikt. Je zal echter in de praktijk kunnen vaststellen dat ze ook in nog heel wat andere situaties kan worden gebruikt. Denk hierbij bijvoorbeeld maar eens aan:

  • Het opvullen van siertuinen;
  • Het opvullen van borders;
  • Voor gazons.

Bovenstaande is het gevolg van het feit dat teelaarde niet beschikt over onkruid en andere verontreinigingen. Dit zorgt ervoor dat je de beschikking krijgt over aarde in haar meest pure vorm. Het spreekt voor zich dat er op deze manier ook een gunstige omgeving wordt gecreëerd voor niet alleen bloemen, maar ook voor planten. Het wordt hierdoor dan ook merkelijk eenvoudiger gemaakt om een echt sfeervolle tuin te kunnen realiseren.

De teelaarde die terug te vinden is in het assortiment hier bij Betondingen beschikt over composiet. Dit brengt een belangrijk voordeel met zich mee. De aanwezigheid van deze composiet zorgt er immers voor dat het niet langer noodzakelijk is om de aarde extra te bemesten. Uiteraard is dat wel nog altijd mogelijk wanneer daar je voorkeur naar uitgaat. Deze keuze kan echter volledig door jouzelf worden gemaakt. Hoe dan ook mag het duidelijk zijn, deze grondsoort kan in de praktijk in heel wat verschillende situaties en bij heel wat verschillende projecten zeer goed van pas komen.

Verschillende hoeveelheden

Ben je van plan om teelaarde te kopen hier bij Betondingen? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je deze kan bestellen in verschillende hoeveelheden. Het gaat hierbij om:

  • Een big bag van 0,5 kubieke meter;
  • Een big bag van 1 kubieke meter.

De mogelijkheid om verschillende hoeveelheden te kopen is er één die in de praktijk enkele zeer interessante voordelen met zich meebrengt. In eerste instantie ben je niet verplicht om veel meer te bestellen dan je daadwerkelijk nodig hebt voor het project dat je wenst uit te voeren. Dat is echter niet alles. Daarnaast is het namelijk ook zo dat je bij het kopen van grotere hoeveelheden, zoals bijvoorbeeld big bags van 1 kubieke meter, kan rekenen op een nog interessantere aankoopprijs. Hoe dan ook, ongeacht de hoeveelheid teelaarde die je nodig hebt voor de werkzaamheden die je wenst uit te (laten) voeren, je bestelt ze zonder probleem hier bij Betondingen.

Waarom jouw teelaarde kopen bij Betondingen een goed idee is

Het spreekt voor zich dat teelaarde kan worden aangekocht bij menig aantal verschillende webwinkels. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om deze te bestellen hier bij Betondingen? Daar zijn een aantal goede redenen voor aan te halen. In eerste instantie zijn er de snelle leveringstijden die door ons worden gehanteerd. Vaak is het namelijk zo dat je bij het plaatsen van een online bestelling vrij lang moet wachten voordat je de aangekochte materialen en artikelen kan ontvangen. Gelukkig hoeft dat niet altijd het geval te zijn. Wij zorgen er namelijk voor dat orders die geplaatst worden snel afgeleverd worden.

Voor bestellingen die worden geplaatst tijdens het weekend geldt dat deze niet in hetzelfde weekend bij je afgeleverd worden. Zou je liever de bestelde teelaarde zelf willen afhalen? Ook dat is mogelijk. Dit kan je doen op onze locatie in Zaltbommel. Je dient dit bij het plaatsen van je bestelling met teelaarde wel even aan te geven.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!