• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 60x60 antraciet

Tuintegels 60x60 antraciet zijn de favoriete keuze van heel wat mensen. Het formaat van 60x60 centimeter is sinds jaar en dag veruit het meest populaire op de markt. Door te kiezen voor dergelijke tuintegels kan je dan ook rekenen op verschillende voordelen. In eerste instantie zijn ze voldoende groot zodat ze de aanwezigheid van een grote hoeveelheid voegen voorkomen. Daarnaast is het tevens zo dat je er zonder probleem een zeer strakke, moderne look mee kan creëren. Wil jij ook graag in jouw tuin gebruik gaan maken van tuintegels 60x60 antraciet? Dan zal je kunnen vaststellen dat het zeker de moeite waard is om je even te verdiepen in het aanbod hier bij Betondingen.

Creëer een moderne uitstraling met tuintegels 60x60 antraciet

Eén van de belangrijkste redenen waarom veel mensen ervoor kiezen om in hun tuin gebruik te maken van tuintegels 60x60 antraciet heeft te maken met de iets grotere afmetingen waar deze tegels over beschikken. Het formaat 60x60 centimeter wordt niet voor niets tot één van de populairste formaten allertijden gerekend. Door te kiezen voor dit type tuintegel kan je vaststellen dat je over een voldoende grote tegel beschikt om een moderne uitstraling mee te creëren. Tegelijkertijd zorg je er ook voor dat je de aanwezigheid van het aantal voegen stevig kan beperken. De ietwat meer moderne uitstraling zorgt er overigens niet voor dat deze niet tot hun recht kunnen komen in een ietwat meer klassiek vormgegeven tuin. Ook dan zijn ze dus zeker te overwegen.

Wat zijn de voordelen van tuintegels 60x60 in de kleur antraciet?

Tuintegels 60x60 antraciet genieten een niet onaanzienlijke populariteit. Heel wat mensen zijn dan ook van mening dat de kleur antraciet in hun tuin toch net wat beter tot haar recht komt dan de kleur zwart. Dat heeft natuurlijk voor een belangrijk gedeelte te maken met de iets minder donkere uitstraling. Deel jij ook deze mening en overweeg jij daarom het kopen van tuintegels van 60x60 centimeter die beschikken over een antraciet kleur? Ontdek dan zeker even de twee onderstaande, interessante voordelen waar je bij deze tuintegels op kan rekenen.

1.) Je bent verzekerd van een prima kwaliteit

De tuintegels 60x60 antraciet die je aantreft hier in het aanbod van Betondingen kunnen vervaardigd zijn uit verschillende soorten materialen. Zowel wanneer het gaat om een betonnen als om een keramische tuintegel zal je echter kunnen vaststellen dat je altijd bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Deze tegels staan er niet alleen om bekend uitstekend bestand te zijn tegen schade, daarnaast hebben ze ook nog eens een uitstekende levensduur. Het spreekt voor zich dat je niet regelmatig terug je hele terras opnieuw aan zal willen aanleggen. De keuze voor kwalitatieve tegels is dan ook altijd van belang. Wel, door één van de tuintegels 60x60 antraciet uit ons aanbod in huis te halen hoef je je hier geen enkele zorgen over te maken.

2.) Antraciet is een veelzijdige kleur die in elke tuin tot haar recht komt

De veelzijdigheid waar tuintegels 60x60 antraciet over beschikken zorgt ervoor dat je ze perfect in iedere tuin kan leggen. Daarbij is het mogelijk om ze te gebruiken als tegel voor je terras, maar kan je ze ook gebruiken als tegel voor het creëren van een tuinpad. Wanneer je in het laatste geval ook nog eens gepaste verlichting voorziet langs het tuinpad zal je kunnen vaststellen dat een zeer mooi eindresultaat is gerealiseerd. In ieder geval, ongeacht de stijl waar je tuin over beschikt, het kan altijd de moeite waard zijn om het gebruik van tuintegels 60x60 antraciet te overwegen. Zeker wanneer ze beschikken over het populaire 60x60 centimeter formaat.

Snelle levering

Ben je bezig met het aanleggen van je tuin, maar heb je plots moeten vaststellen dat je een aantal tuintegels 60x60 antraciet tekort komt? Ai, dat is vervelend. We begrijpen dat je deze dan graag zo snel mogelijk in huis wil hebben, zodat je je karwei kan afronden. Vanwege deze reden bieden wij onze klanten altijd zeer snelle levertijden aan, waardoor je zo spoedig mogelijk verder kunt met je project.

Niet alleen de snelle levertijd is een belangrijk voordeel waar je op kan rekenen wanneer je jouw tuintegels 60x60 antraciet gaat bestellen hier bij Betondingen Wij begrijpen namelijk ook als geen ander dat het soms vervelend is om rekening te moeten houden met dure verzendkosten. Echter spreekt het voor zich dat tuintegels natuurlijk wel over een bepaald gewicht beschikken. Wij maken het echter voor onze klanten mogelijk om altijd te kunnen rekenen op de scherpst mogelijke verzendkosten. 

Vragen? Neem zeker contact op met onze klantenservice

Heb je nog te kampen met bepaalde vragen voor wat het kopen van jouw nieuwe tuintegels betreft? Dan is het altijd mogelijk om deze vragen voor te leggen aan onze deskundige klantenservice. Op deze manier weet je altijd met zekerheid dat tuintegels 60x60 antraciet ook voor jouw situatie de beste keuze zijn.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!