• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 60x60

Tuintegels 60x60 staan er algemeen om bekend ongelofelijk populair te zijn. Dit formaat van tuintegels heeft dan ook de voorkeur van heel wat mensen. Dit komt door de vele voordelen die eraan verbonden zijn. Wanneer je kiest voor betonnen of bijvoorbeeld keramische tegels met deze afmetingen zal je dan ook een directe meerwaarde creëren voor je tuin. Ben jij ook van plan om (nieuwe) tuintegels te kopen? Dan raden wij je aan om daarvoor ook in de richting van de afmeting van 60x60 centimeter te kijken. Neem dan ook zeker informatie door die je hieronder terug kan vinden.

Een zeer populair formaat

In eerste instantie kunnen we vaststellen dat tuintegels 60x60 centimeter erom bekend staan zeer vaak te worden verkozen boven andere afmetingen. Dat is ook helemaal niet zo gek. Voor dit formaat geldt namelijk dat het niet te klein, maar ook niet te groot is. Voor deze tegels geldt dat ze door hun afmetingen ook nog relatief eenvoudig zijn op te tillen. Dat kan erg belangrijk zijn wanneer je graag zelf de tegels wilt plaatsen. Tegelijkertijd zal je kunnen vaststellen dat tuintegels 60x60 centimeter ook over een voldoende grootte beschikken om een moderne evenals ruimtelijke sfeer te kunnen realiseren in je tuin. Wij snappen je interesse voor deze tuintegels dan ook als geen ander.

Op welke voordelen kan je rekenen bij tuintegels 60x60?

Voordat je bepaalde tuintegels gaat kopen spreekt het voor zich dat je graag even voor jezelf zal willen bepalen hoe groot deze tegels precies moeten zijn. Dat in het bijzonder omdat de grootte van de tegel een aanzienlijke invloed uitoefent op de uitstraling van je tuin. Wanneer je dit doet zal je kunnen vaststellen dat tuintegels 60x60 centimeter regelmatig als beste keuze uit de bus zullen komen. Er zijn dan ook best wat interessante voordelen aan verbonden.

1.) Je creëert een moderne en tijdloze uitstraling

Door gebruik te maken van tuintegels 60x60 kan je rekenen op de aanwezigheid van langere lijnen dan wanneer je zou kiezen voor kleine tegels of stenen. Op deze manier kan je een mooie, ruimtelijke uitstraling realiseren. Dit zorgt ervoor dat dit formaat van tegels zowel tot haar recht komt in een kleine als in een middelgrote en grote tuin.

2.) Tuintegels met dit formaat zijn eenvoudig te plaatsen

Tuintegels 60x60 kunnen eenvoudig worden geplaatst. Dit zeker wanneer je met twee bent. Wil je graag echt verzekerd zijn van het best mogelijke plaatsingsgemak? Dan wordt het aangeraden om te kiezen voor tuintegels die een dikte hebben van 4 centimeter.

3.) De prijs valt doorgaans interessanter uit dan bij andere formaten

Voor tuintegels van 60x60 centimeter geldt zoals eerder aangegeven dat ze ongelofelijk populair zijn. Het is dan ook niet zo vreemd dat dit formaat bij menig aantal fabrikanten als standaard maat wordt aangehouden. Vanwege deze reden zal je kunnen vaststellen dat de prijs doorgaans interessanter uitvalt in vergelijking met andere formaten.

4.) Je beschikt over een vrij beperkte voeglengte

Het formaat waar tuintegels 60x60 over beschikken zorgt ervoor dat je over minder voeglengte beschikt in vergelijking met kleinere tegels. De aanwezigheid van minder voegen oefent niet alleen een invloed uit op de uitstraling van bijvoorbeeld je terras. Daarnaast komt het ook de onderhoudsvriendelijke eigenschappen alleen maar ten goede. Minder voegen betekent namelijk ook dat er sprake is van minder mos of onkruid.

Ruime keuze aan verschillende tuintegels met een afmeting van 60x60 cm

Het spreekt voor zich dat tuintegels 60x60 verkrijgbaar zijn in menig aantal verschillende uitvoeringen. Zo zou je bijvoorbeeld kunnen kiezen voor betonnen tuintegels, maar behoren ook keramische exemplaren tot de mogelijkheden. Voor elk type materiaal geldt dat ze over haar eigen specifieke voordelen beschikt. In ieder geval, ongeacht de keuze die je op dit vlak zal maken, je bent altijd verzekerd van een prima levensduur evenals van zeer onderhoudsvriendelijke eigenschappen.

Het spreekt voor zich dat niet alleen het formaat van je tuintegels bepalend is voor de uitstraling die je zal weten te realiseren. Houdt bovendien dan ook bijvoorbeeld zeker rekening met de kleur van de tegels. Heb je behoefte aan een beetje extra advies of zit je met een vraag waar je graag een antwoord op zou ontvangen? Dan kan je er altijd voor kiezen om even contact op te nemen met onze klantenservice. Onze medewerkers staan je graag te woord en helpen je verder met al je vragen.

Bestel jouw 60x60 tuintegels bij Betondingen

Het mag duidelijk zijn dat het 60x60 centimeter formaat voor tuintegels een ongelofelijke populariteit geniet. De kans is dan ook zeer groot dat je na het lezen van de informatie op deze pagina ook deze tuintegels zal willen bestellen. Dit is binnen een handomdraai mogelijk via de webwinkel van Betondingen. Wij maken het voor onze klanten mogelijk om een keuze te maken uit een groot aanbod met kwalitatieve tuintegels 60x60 centimeter. Bovendien kan je bij ons rekenen op nog veel meer voordelen.

Je tuintegels van 60x60 centimeter bij ons bestellen zorgt er tevens voor dat je altijd bent verzekerd van een snelle levering. Vrees jij met een hoge verzendkosten rekening te moeten houden voor het laten versturen van jouw tuintegels 60x60? Dat is zeker nergens voor nodig. Wij hanteren namelijk altijd de laagst mogelijke verzendkosten. Het mag dan ook duidelijk zijn, het kopen van je mooie en kwalitatieve tuintegels 60x60 doe je nergens anders beter dan hier bij Betondingen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!