• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels met patroon

Kies je voor tuintegels met patroon of niet? Het is een vraag die veel mensen aan zichzelf stellen wanneer ze hun tuin aan het vormgeven zijn. In het bijzonder voor klassiek georiënteerde tuinen geldt dat tuintegels voorzien van een patroon een zeer mooie meerwaarde kunnen creëren. In combinatie met de juiste bloemen en/of planten zal je kunnen vaststellen dat je een zeer bijzonder eindresultaat kan realiseren. Betekent dit dat je alleen maar in een klassieke tuin gebruik kan maken van deze tegels? Uiteraard niet. Ook wanneer je een wat moderner stukje paradijs wil realiseren is dit mogelijk. Ontdek meer over deze tuintegels op deze pagina of bestel meteen de door jou gewenste exemplaren uit het assortiment hier bij Betondingen.

Wat zijn tuintegels met patroon precies?

Voor tuintegels met patroon geldt dat ze zoals de naam al aangeeft voorzien zijn van een patroon. Heel wat mensen zijn van mening dat standaard tuintegels een wat lege en saaie indruk maken. Dat geldt niet voor tuintegels die zijn voorzien van een patroon. Wanneer je ervoor kiest om je terras te realiseren met behulp van deze tegels zal je meteen kunnen rekenen op een zeer levendige stijl in je tuin. In het bijzonder gecombineerd met de juiste planten creëer je op deze manier een werkelijk geweldig eindresultaat. Hoe je terras er precies uit zal komen te zien is uiteraard sterk afhankelijk van het type patroon waarvoor je gaat kiezen.

Waarom moet je kiezen voor tuintegels met een patroon?

Kunnen tuintegels met patroon ook in jouw tuin een interessante keuze zijn? In ieder geval is het zo dat er best een aantal interessante voordelen zijn verbonden aan dit type tegels. Welke voordelen dat nu precies zijn laten we je graag hieronder ontdekken.

1.) Je creëert een echt unieke stijl in je tuin

Door gebruik te maken van standaard tuintegels creëer je een uitstraling die je ook in ontzettend vele andere tuinen terug ziet komen. Dat is net wat veel mensen tegenwoordig graag willen voorkomen. Zou jij er graag voor willen zorgen dat je de uitstraling van jouw tuin weet te onderscheiden ten opzichte van de tuinen van vrienden en familie? Dan zal het al snel duidelijk worden dat de keuze voor een bepaalde tuintegel met patroon daar een belangrijke bijdrage aan kan leveren.

2.) Tuintegels met patronen ogen stijlvol

De keuze voor tegels die zijn voorzien van een patroon is niet alleen interessant om een unieke uitstraling in je tuin te creëren. Daarnaast zal je kunnen vaststellen dat heel wat verschillende patronen ook gewoon ongelofelijk stijlvol zijn. Niet alleen het voorjaar, maar ook onze zomers worden steeds warmer. Dat zorgt ervoor dat we vaker gebruik zullen maken van onze tuin dan voorheen. Wanneer je dan kan rekenen op de aanwezigheid van een prachtig terras bestaande uit tuintegels met patroon creëert dat uiteraard zonder meer een belangrijke meerwaarde.

3.) Ook bij deze tegels kan je rekenen op een geweldige kwaliteit

Het spreekt voor zich dat de tuintegels met patroon die je terug kan vinden in ons aanbod hier bij Betondingen altijd beschikken over een uitmuntende kwaliteit. Wanneer je nieuwe tegels aankoopt voor in je tuin spreekt het voor zich dat je daar langdurig gebruik van zal willen kunnen maken. Dit niet alleen omdat je zo je investering het meest laat renderen, maar ook omdat je anders telkens met die vervelende werkzaamheden zit opgescheept. Door te kiezen voor één van de verschillende patroon tuintegels uit ons assortiment zal je tot de conclusie komen dat je altijd kan rekenen op een uitmuntende kwaliteit waar je niet alleen tegenwoordig, maar ook in de komende jaren ten volle van zal kunnen genieten.

Verkrijgbaar in tal van uiteenlopende stijlen

In de inleiding hebben we aangegeven dat tuintegels met patroon bijzonder populair zijn om gebruik van te maken in een klassieke, traditionele tuin. Dit gezegd hebbende is het zo dat er door de jaren heen ook heel wat nieuwe stijlen op de markt zijn verschenen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de patronen bijvoorbeeld in een wat meer hedendaagse tuin ook zonder probleem tot hun recht kunnen komen. Niet alleen kunnen de stijlen verschillen waar tuintegels met patroon over beschikken, dat geldt uiteraard ook voor de kleur. Heb je een voorkeur voor een bepaalde kleur? Dan zal je ook daar zeker rekening mee willen houden.

Waarom jouw tuintegels inclusief patroon bestellen hier bij Betondingen?

Zeer veel mensen kiezen er uiteindelijk voor om tuintegels met patroon aan te schaffen voor in hun tuin. Ben jij na het lezen van de informatie op deze pagina ook van plan om dat te doen? Dan zal je kunnen vaststellen dat er in het aanbod hier bij Betondingen heel wat verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Op deze manier kan je gegarandeerd een unieke touch geven aan jouw tuin. Niet alleen het omvangrijke aanbod is een uitstekende reden om ervoor te kiezen om je tuintegels voorzien van een patroon te bestellen hier bij Betondingen. Daarnaast is het namelijk zo dat wij onze klanten ook altijd een snelle levering van hun aangekochte tuintegels weten te garanderen.

Ook wanneer je snel behoefte hebt aan de tuintegels met patroon mag het duidelijk zijn dat wij daar hier bij Betondingen perfect voor kunnen zorgen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!