U-Elementen

U-elementen zijn betonnen elementen die ook wel u profielen beton genoemd worden. De u-elementen of profielen zijn in grijs of antraciet sierbeton en in verschillende afmetingen verkrijgbaar. Bedrijf? en grote aantallen nodig? vraag hier uw offerte aan info@betondingen.nl 

U-elementen zijn er in verschillende afmetingen en door zijn handige u-vorm zijn deze elementen multi-inzetbaar ze worden ook veel gebruikt om parkbanden of parkbanken mee te maken. U heeft vast wel eens overwogen om nieuwe tuinmeubelen aan te schaffen en kwam in uw zoektocht bedrogen uit. De meeste meubelen zijn duur en vooral plastic tuinmeubelen gaan snel stuk en zijn slecht voor het milieu. Houten meubelen zullen al spoedig gaan rotten mits u elke dag het geduld kunt opbrengen de meubelen af te dekken met zeil om ze te beschermen tegen de regen.

Iedereen is op zoek naar iets wat duurzaam is en lang meegaat zodat u er het hele jaar door plezier van kunt hebben. Door simpelweg een U-element om te keren maakt u in een mum van tijd uw eigen unieke tuintafel die u zo lang kunt maken als u zelf wilt door bijvoorbeeld twee of drie tafels naast elkaar te plaatsen.

Het ideale aan deze handige tuintafels is dat u ze neutraal koopt en nog geheel naar eigen wens kunt oppimpen. Dit kan met verf of mozaïek maar bijvoorbeeld ook met speciale betonverf. U kunt uw eigen fantasie de loop laten.

Niet alleen kunt u hiermee uw tuin een uniek eigen karakter geven de betonnen U-elementen zijn ook voordelig in de aanschaf en kunt u ze het gehele jaar buiten laten staan wat u een hoop gesjouw bespaart.

U-elementen zijn de ideale toevoeging voor al uw creaties in de tuin omdat ze recycleerbaar zijn en beton gewoon een natuurlijk product is. Eenmaal een aanschaf gedaan van beton zult u hier minstens een leven lang plezier van hebben wat maakt dat u uw investering zo heeft terugverdiend.

Outdoor living

Outdoor living gaat een steeds belangrijkere rol in ons leven spelen en overal om u heen hebben tijdschriften en programma’s op televisie het er constant over. We willen lekker genieten in de buitenlucht en zo ons lichaam en geest verrijken met de voordelen van de natuur.

Breng zoveel mogelijk tijd door met het hele gezin in de tuin. In de avond lekker bij een vuurtje zittend op uw eigen U-elementen. De U-elementen kunt u gemakkelijk gebruiken zowel als zitelement of als tafeltje en mocht u zijn uitgekeken op de elementen dat kunt u het als een bak voor brandhout of als opslag voor buiten speelgoed van de kinderen gebruiken.

Kortom de handige betonnen U-elementen zullen u altijd van pas komen. Aangezien u ze ook neutraal en onbewerkt kunt laten zal het een robuuste uitstraling geven aan uw tuin en niet overheersend aanwezig zijn. Als u een exclusieve bank wilt maken dan zet u meerdere U-elementen naast elkaar zodat u later als u bij andere gelegenheden meer elementen nodig heeft u niet met een enorme bank blijft zitten. U kunt naar hartenlust de bank seizoensgebonden aankleden met in het voorjaar bijvoorbeeld vrolijke kussens en in de winter met een lekkere plaid. Zo is uw bank helemaal hip en voldoet u aan alle eisen van het moderne buitenleven.

U merkt al hoe functioneel deze elementen zijn. Ze zijn bijna onmisbaar in iedere tuin. Uiteraard zijn ze ook geschikt voor verenigingen of scholen die zo op een voordelige manier gezelligheid en extra zitplaatsen kunnen creëren. Maak uw eigen tuin helemaal uniek met deze praktische U-elementen.

Bekijk hier op Youtube leuke creaties van U-Elementen
           
Zoekt u L-Elementen? Klik hier

...Lees meer
...Lees minder