Betondingen® heeft een eigen bedrukte vrachtwagen trailer

  • Geplaatst op
  • Door Betondingen Dirk
Betondingen® heeft een eigen bedrukte vrachtwagen trailer

Betondingen werkt continue aan het verbeteren van haar naambekendheid. We proberen dit op verschillende manieren en via deze meerdere kanalen te realiseren. Het verbeteren van onze naambekendheid proberen we onder meer te doen door gebruik te maken van een eigen, bedrukte vrachtwagen trailer. Dit gebeurt in samenwerking met G. van Doesburg. Door een eigen bedrukte trailer in te zetten zorgen we er voor dat er een groot aantal potentiële klanten in één keer voor het eerst in aanraking komen met ons bedrijf. Via deze weg kunnen we dan ook onze onderneming structureel verder uitbouwen en onze klanten nog beter van dienst zijn.

Continue blijven verbeteren van onze naambekendheid

Vanaf het ogenblik dat Betondingen werd opgericht hebben we er geen geheim van gemaakt dat we een ambitieus team zijn. Niet alleen beschikken onze medewerkers over een uitstekende ervaring waardoor wij onze klanten steeds kunnen voorzien van gepast advies, daarnaast blijven we structureel verder bouwen aan onze klantenservice en ons assortiment. Door onze klanten de best mogelijke prijs-kwaliteitverhouding aan te bieden zorgen we er voor dat er een natuurlijke flow ontstaat van mond-aan-mond reclame waardoor onze naambekendheid uiteraard elke dag opnieuw wordt verbeterd. Dit werkt bijzonder efficiënt, maar het moet ook gezegd dat aanwezigheid in het straatbeeld een echte vereiste is.

Om bovenstaande te kunnen realiseren hebben we er aldus in samenwerking met G. van Doesburg voor gekozen om een eigen bedrukte vrachtwagen trailer in gebruik te nemen. Onderweg naar onze klanten valt ons bedrijf op deze manier aanzienlijk op waardoor er niet alleen nog meer vertrouwen wordt gecreëerd onder onze bestaande klanten, maar ook onze potentiële doelgroep kan worden benaderd. We zijn er van overtuigd dat het inzetten van onze eigen bedrukte vrachtwagen trailer naar de toekomst toe nog een extra boost kan geven aan de reeds niet onaanzienlijke naambekendheid waar we vandaag de dag over beschikken.

 

Naamsbekendheid, een continue proces

Net zoals alle bedrijven heeft ook Betondingen te maken met een toenemende concurrentiedruk. We slagen er echter uitstekend in om deze toegenomen druk het hoofd te bieden. We doen dit door onze klanten steevast het absolute neusje van de zalm aan te bieden. Dit doen we bovendien op verschillende vlakken. Niet alleen behoort het aanbod van Betondingen tot één van de meest uitgebreide en diverse op de markt, daarnaast valt het ook meteen op dat wij onze klanten steevast kunnen voorzien van een zeer scherpe prijs voor alle (prefab) betonproducten die ze bij ons wensen te kopen.

De naambekendheid van Betondingen is uiteraard niet alleen te danken aan bovenstaande, maar wordt tevens mee gerealiseerd door de uitstekende klantenservice waar we om bekend staan. Deze klantenservice wordt niet alleen gerealiseerd door onze klanten met raad en daad bij te staan, daarnaast stellen wij ook alles in het werk om zo optimaal mogelijke leveringsvoorwaarden aan te bieden. Bestellingen van (prefab) betonproducten die bij ons gebeuren worden dan ook steeds tegen lage verzendkosten verstuurd of zelfs volledig gratis vanaf een bedrag van minimaal 450 euro. Mocht je, je nog afvragen hoe Betondingen haar prima naambekendheid heeft weten te realiseren, dan geeft bovenstaande je daar alvast een behoorlijk goed zicht op!

 

Kan jij onze bedrukte vrachtwagen trailer spotten?!

We zijn best trots op onze eigen bedrukte vrachtwagen trailer. We zijn er zelfs zo trots op dat we graag zoveel mogelijk van onze (potentiële) klanten er mee in contact willen brengen! Kan jij de Betondingen vrachtwagen trailer ergens spotten? Maak er dan een leuke foto van en publiceer deze op onze Facebook pagina! Dit levert je niet alleen een leuk moment op, daarnaast kan je ook nog eens kans maken op tal van mooie prijzen. Ben jij dus met andere woorden regelmatig op de weg terug te vinden? Probeer dan zeker onze Betondingen vrachtwagen trailer te spotten en laat je creativiteit de vrije loop!