Betondingen® is lid van Inkoopgilde

  • Geplaatst op
  • Door Stefan
Betondingen® is lid van Inkoopgilde

Betondingen is een bedrijf welke zich heeft gespecialiseerd in de verkoop van kwalitatieve (prefab) betonproducten. Door de jaren heen heeft het bedrijf een assortiment samengesteld bestaande uit de meest uiteenlopende betonproducten welke door verschillende vakmensen kunnen worden gebruikt en verwerkt. Dit geldt natuurlijk niet in het minst voor hoveniers. Zij combineren steeds vaker hun werkzaamheden en leggen bijvoorbeeld ook de bestrating in tuinen of werken samen met een bestrater. Omdat Betondingen in hoveniers waardevolle partners ziet heeft ze er voor gekozen om zich lid te maken van de Inkoopgilde. Op deze manier kan het bedrijf haar assortiment met betonproducten op nog efficiëntere wijze tot bij de klant brengen.

Wat doet de Inkoopgilde precies?

De Inkoopgilde is een inkooporganisatie voor hoveniers welke werkzaam zijn in kleine en middelgrote bedrijven. De Inkoopgilde is een jonge en bovendien ook dynamische inkooporganisatie welke is ontstaan uit de gedachte dat samenwerken altijd voordeel oplevert. Door de krachten te bundelen is het voor de aangesloten hoveniers steeds mogelijk om voordeliger hun aankopen te doen. Dit geldt voor de meest uiteenlopende producten. Het feit dat Betondingen er voor heeft gekozen om ook deel te nemen aan dit collectief zorgt er in ieder geval voor dat hoveniers op financieel zeer interessante wijze de meest uiteenlopende (prefab) betonproducten kunnen bestellen.

Een gevarieerd en financieel interessant assortiment

Hoveniers zijn sinds jaar en dag belangrijke klanten van Betondingen. Dit heeft uiteraard niet in het minst te maken met het feit dat Betondingen in haar assortiment over verschillende betonproducten beschikt welke uitstekend tot hun recht kunnen komen in elke tuin. Het gaat hierbij niet alleen om betonpoeren en allerhande betonelementen, maar ook om trottoirbanden, muurafdekkers, paalmutsen en ga zo maar door. Bovendien kon er de voorbije jaren ook worden vastgesteld dat sierbeton aan een stevige opmars bezig is. Door te kiezen voor sierbeton combineer je het beste van twee werelden. Enerzijds kan je namelijk rekenen op de uitstekende duurzaamheid en kwaliteit van beton, maar daarnaast beschikt ze ook over een sublieme uitstraling. Het is onnodig om te zeggen dat hoveniers in Betondingen een bijzonder waardevolle partner zullen vinden die hen heel wat voordeel zal weten op te leveren.

Een luisterend oor voor haar klanten

Dat Betondingen lid is van de Inkoopgilde zorgt er voor dat hoveniers dus steevast kunnen rekenen op heel wat interessante voordelen. In de basis beschikt Betondingen dan ook reeds over een zeer uitgebreid en gevarieerd assortiment bestaande uit de financieel interessantste betonproducten. Toch betekent dit niet dat we zomaar op onze lauweren rusten, in tegendeel. Wij van Betondingen zijn continue bezig om ons aanbod verder uit te breiden en op punt te stellen. We doen dit onder meer door goed te luisteren naar de wensen en verwachtingen van onze klanten. Hun feedback leggen we dan ook nooit zomaar naast ons neer, in tegendeel. Alle feedback die wij ontvangen wordt uitvoerig bestudeerd en uiteindelijk gebruikt om niet alleen ons assortiment, maar ook onze dienstverlening naar een nog hoger niveau te tillen.

Ervaar de uitstekende service van Betondingen nu zelf!

Dat Betondingen er voor heeft gekozen om lid te worden van de Inkoopgilde maakt eens temeer duidelijk dat wij een hart hebben voor onze klanten. Het is niet alleen onze betrachting om een zo groot mogelijk assortiment met kwalitatieve en scherp geprijsde betonproducten aan te bieden, daarnaast vinden wij ook onze dienstverlening richting de klant van cruciaal belang. Omwille van deze reden verzekeren wij onze klanten altijd van een snelle levering van hun bestelling. Daarnaast stellen we ook alles in het werk om onze verzendkosten tot een minimum te beperken. Ondanks het feit dat onze verzendkosten heel wat lager liggen in vergelijking met de concurrentie hebben we er als klap op de vuurpijl voor gekozen om in bepaalde gevallen de verzendkosten zelfs weg te nemen. Plaats je bij ons een bestelling ter waarde van minimaal 450 euro? In dat geval wordt deze volledig gratis verzonden! Dit zijn stuk voor stuk uitstekende redenen om er voor te kiezen om voor al jouw betonproducten een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door Betondingen!