Betondingen.nl levert kubussen en ronde poefs aan Beverwijkse Bazaar

  • Geplaatst op
  • Door Dirk-Jan
Betondingen.nl levert kubussen en ronde poefs aan Beverwijkse Bazaar

De Beverwijkse Bazaar heeft een beroep gedaan op de diensten en mogelijkheden van Betondingen.nl met betrekking tot de levering van betonnen kubussen en ronde poefs. Het gebruik van dergelijke betonnen producten brengt verschillende interessante voordelen met zich mee. In eerste instantie zorgen ze er namelijk voor dat men over de mogelijkheid beschikt om bepaalde zones af te sluiten voor autoverkeer, maar daarnaast bieden ze mensen die hun auto parkeren op de parking van de overdekte markt ook nog eens de mogelijkheid om even lekker uit te rusten na het dragen van die zware boodschappen. In dit blogartikel maken we graag duidelijk op welke concrete manieren de betonnen kubussen en ronde poefs van Betondingen.nl de Beverwijkse Bazaar hebben geholpen.

Afsluiten van zones voor autoverkeer

De parking van wat naar eigen zeggen de grootste overdekte markt van Europa is, is uiteraard zeer aanzienlijk. Het is evenwel niet zo dat het volledige gebied van de markt zomaar toegankelijk is voor autoverkeer. Het is evenwel vaak alles behalve eenvoudig om te voorkomen dat mensen met de auto zich toch een weg banen doorheen een zone met voetgangers. Dit kan onder meer zijn omdat men verstrooid is, maar het kan ook doelbewust gebeuren. Het spreekt evenwel voor zich dat dit gevaarlijke situaties in de hand werkt die door middel van betonnen producten eigenlijk probleemloos kunnen worden voorkomen.

Veel mensen die er aan denken om van een betonnen product in bovenstaande situatie gebruik te maken vrezen evenwel dat ze rekening zullen moeten houden met een lelijk uitziende constructie die het doorgaand autoverkeer een halt toeroept. Dat is gelukkig niet het geval, in tegendeel. Door gebruik te maken van kubussen van beton of ronde poefs wordt er namelijk voor gezorgd dat er een relatief klein, maar wel bijzonder stevig element wordt gebruikt. Op deze manier wordt het beoogde doel gerealiseerd, maar dan wel zonder dat de uitstraling van de omgeving negatief wordt beïnvloed. Twee vliegen in één klap dus!

Op een comfortabele manier even uitrusten

Bovenstaande maakt reeds duidelijk dat de betonnen kubussen en ronde poefs waar de Beverwijkse Bazaar gebruik van maakt vrij onopvallend in de omgeving geïntegreerd kunnen worden. Dit brengt dan ook een extra interessant voordeel met zich mee. Heeft u bijvoorbeeld heel wat gekocht bij de Beverwijkse Bazaar en staat uw auto niet bepaald dicht bij de deur? In dat geval kan het, in het bijzonder voor oudere mensen altijd mooi meegenomen zijn wanneer ze de mogelijkheid hebben om even uit te rusten. Dit kan perfect door middel van de kubussen van beton of met de ronde poefs. Beide elementen vormen een aantrekkelijk extra object in de omgeving die dus duidelijk ook nog eens extra comfort weten te realiseren. We kunnen dan ook met recht en rede stellen dat het aanschaffen van deze elementen van beton er voor zorgt dat twee uitermate interessante extra troeven worden gerealiseerd voor de Beverwijkse Bazaar en haar toch vrij indrukwekkende oppervlakte.

Ook geïnteresseerd in het gebruik van betonnen kubussen en poefs?

Dit blogartikel maakt duidelijk dat op het eerste zicht eenvoudige elementen uit beton zoals kubussen en poefs een niet onbelangrijke meerwaarde kunnen realiseren, ook voor grote bedrijven, winkels en markten. U kunt er uiteraard voor kiezen om bepaalde zones van uw gebied af te bakenen voor het autoverkeer door gebruik te maken van grote borden of andere hindernissen, maar deze ogen vaak alles behalve mooi en vormen een doorn in het oog voor de bezoekers. Door gebruik te maken van één van de verschillende kubussen of poefs van beton uit het aanbod van Betondingen.nl komt hier verandering in. Aarzel dan ook in geen geval en ontdek wat deze betonproducten ook voor u kunnen betekenen hier bij Betondingen.nl!