Deelname Betondingen.nl aan Thuiswinkel Awards

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
Deelname Betondingen.nl aan Thuiswinkel Awards

Als professionele webwinkel hebben wij er voor gekozen om als Betondingen.nl deel te nemen aan de Thuiswinkel Awards. We hebben deze beslissing genomen vanuit verschillende perspectieven. In eerste instantie zijn we er namelijk van overtuigd dat we onze klanten een vrij uniek aanbod op vlak van prefab beton producten kunnen aanbieden. Bovendien vinden we het belangrijk dat onze klanten hun producten kunnen bestellen op een veilige en efficiënte manier en dat ook nog eens zonder dat ze rekening dienen te houden met een hoge kostprijs. Door deel te nemen aan de Thuiswinkel Awards willen we enerzijds toetsen waar onze sterktes, maar ook eventuele zwaktes liggen en willen we er voor zorgen dat onze naam nog bekender wordt onder onze doelgroep. Omwille van al deze redenen vinden we de deelname van Betondingen.nl aan de Thuiswinkel Awards dan ook meer dan gegrond.

Uw leverancier in prefab beton producten

Betondingen.nl biedt haar klanten de mogelijkheid om een keuze te maken uit een groot aanbod aan prefab beton producten. U bent bij ons dan ook niet alleen aan het juiste adres voor betonpoeren, ook U-elementen, L-elementen, muurafdekkers, paalmutsen en trottoirbanden behoren tot de mogelijkheden. Welke van deze verschillende prefab beton producten u uiteindelijk ook zult bestellen, wij zorgen voor een snelle levering in zowel Nederland als België. Daarnaast zijn de verzendkosten haast verwaarlooswaar waardoor deze het kostenplaatje van uw bestelling nooit nodeloos zullen verhogen. Het mag dan ook nu reeds duidelijk zijn, wanneer u op zoek bent naar prefab beton producten die beschikken over een uitstekende kwaliteit en die verkrijgbaar zijn tegen een scherpe prijs bent u bij Betondingen.nl ongetwijfeld aan het juiste adres.

Beoordelingen door onze klanten

Het principe van de Thuiswinkel Awards is eenvoudig. Door middel van een toetsing onder de klanten van Betondingen.nl zal worden onderzocht waar de sterke punten van onze webwinkel precies liggen. Bovendien zullen ook eventuele zwaktes aan het licht komen wat voor ons een belangrijke meerwaarde kan betekenen. Indien mogelijke zwaktes duidelijk worden zullen we als webwinkel namelijk alles in het werk stellen om deze te optimaliseren waardoor we nog beter tegemoet kunnen komen aan de verwachtingen van onze klanten. Uiteraard hopen we dat onze klanten hun tevredenheid over onze diensten en producten willen uitdrukken waardoor we de prestigieuze Thuiswinkel Awards kunnen winnen. Aarzel dan ook in geen geval om uw mening over onze webwinkel duidelijk te maken!

Betondingen.nl streeft er naar de beste te zijn

Wij van Betondingen.nl streven naar niets minder dan het beste van het beste. Dit zorgt er voor dat we ten allen tijde willen weten wat onze sterkste punten zijn en waar er mogelijk nog ruimte is voor verbetering. Door mee te doen aan de Thuiswinkel Awards krijgen we deze mogelijkheid. We zijn er van overtuigd dat we door onze deelname niet alleen ons aanbod aan prefab beton producten verder kunnen perfectionaliseren, bovendien kunnen we ook onze klantenservice naar een nog hoger niveau tillen. Uiteraard zal onze deelname ons eveneens meer naambekendheid opleveren waardoor onze doelgroep nog efficiënter gebruik zal kunnen maken van onze mogelijkheden. Twijfel dan ook zeker niet langer, laat uw stem horen en geef zelf aan waarom wij van Betondingen.nl de Thuiswinkel Awards zouden moeten winnen!

Beoordeel Betondingen.nl vandaag nog!