Directeur Betondingen.nl rijdt mee in Arctic Challenge

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders
Directeur Betondingen.nl rijdt mee in Arctic Challenge

Als ondernemer is het belangrijk om uzelf elke keer terug op te laden om vervolgens uw business nog verder te verbeteren. De perfectie bestaat niet en dus is dit een oneindig proces waar veel ondernemers nog wel eens in durven te stranden. Om dit te voorkomen is het belangrijk om u uit te dagen om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Wanneer deze nieuwe uitdaging vervolgens tot een goed einde wordt gebracht krijgt de passie voor uw vak en bedrijf zomaar een flinke extra boost waar ook klanten van meeprofiteren. De directeur van Betondingen.nl; Dirk-Jan Hoogenboom heeft dit goed begrepen. Hij neemt op 14 januari 2017 deel aan de Arctic Challenge, een 9 dagen durende uitdaging die hem doorheen 6 landen zal leiden.

Wat is de Arctic Challenge?

De Arctic Challenge is in eerste instantie een flinke uitdaging. In 9 dagen tijd dient immers 7000 kilometer te worden overbrugd en dat onder arctische omstandigheden die u in Nederland niet vaak zal tegenkomen. Tijdens deze 9 dagen durende uitdaging staan zowel fysieke als mentale kracht gecombineerd met kameraadschap centraal. Uiteraard wordt er niet zomaar deelgenomen aan deze tocht. Het uiteindelijke doel is dan ook om 15.000 euro in te zamelen voor het goede doel. De opbrengst van de Arctic Challenge wordt door Dirk-Jan Hoogenboom en diens co-piloot Marcel van Viegen (eigenaar van handelsonderneming www.vanviegen.com) immers aan Harthouse Gambia geschonken.

Passie en doorzettingsvermogen

Twee cruciale zaken die vereist zijn om deze uitdaging tot een goed einde te kunnen brengen zijn passie en doorzettingsvermogen. Toeval of niet, dit zijn eveneens twee kenmerken die een ondernemer moet hebben om te kunnen slagen in diens opzet. Iedere dag opnieuw doorzetten om verder te rijden en de eindmeet te behalen tijdens de Arctic Challenge doet dan ook niet in het minst denken aan de unieke drijfveer die iedere ondernemer nodig heeft om de absolute top te kunnen bereiken. Wanneer u er voor kiest om één of meerdere betonproducten te kopen uit het assortiment hier bij Betondingen.nl zult u dan ook merken dat u kiest voor een artikel die met bijzonder veel passie werd ontwikkeld en die een absolute meerwaarde kan betekenen voor uw woning, tuin of ander project.

Met hernieuwde energie Betondingen.nl nog beter maken

Deelnemen aan een uitdaging zoals de Arctic Challenge zorgt er ongetwijfeld voor dat u als mens en ondernemer enkele zaken vanuit een ander oogpunt zal gaan bekijken. Dit zal ongetwijfeld ook gelden voor Dirk-Jan Hoogenboom, directeur van Betondingen.nl. Ondanks het feit dat de Arctic Challenge namelijk een fysieke beproeving zal zijn en vermoeidheid niet zelden de kop op zal steken zal het uiteindelijk het doorzettingsvermogen zijn die de weg naar de Noordkaap zal openen. Na afloop van de challenge zullen we alle opgedane ervaringen evenals de hernieuwde energie gebruiken om Betondingen.nl nog verder te verbeteren. Op deze manier kunnen we met een wijze levensles achter de hand zomaar even nog beter inspelen op de verwachtingen waar onze klanten over beschikken. Op deze manier hopen we dan ook in de toekomst de absolute nummer één partner in betonproducten te kunnen blijven.