Het plaatsen van een bestelling bij Betondingen.nl

  • Geplaatst op
  • Door Dirk-Jan Hoogenboom - Betondingen.nl
Het plaatsen van een bestelling bij Betondingen.nl

Indien u op zoek bent naar beton(elementen) spreekt het voor zich dat u deze het liefst van allemaal zult willen bestellen bij een ervaren en bovendien betrouwbare partij. U kunt Betondingen.nl eigenlijk het beste zien als de Bol.com op vlak van beton. Onze klanten kunnen bij ons dan ook een keuze maken uit een ongekend ruim assortiment, maar dat is niet alles. Wij van Betondingen.nl garanderen namelijk ook altijd een zeer snelle levering en dat niet alleen in Nederland, maar ook in België. Bovendien hanteren wij zomaar even de scherpste prijzen van heel de Benelux. Bent u dus met andere woorden op zoek naar beton, in welke vorm dan ook? In dat geval is het beslist de moeite waard om even de mogelijkheden en vooral het assortiment hier bij Betondingen.nl te ontdekken!

Op productie of leverbaar uit voorraad

Wanneer u een bestelling heeft geplaatst via onze webwinkel zal deze meteen verwerkt worden. Het vervolg kan zijn dat het bestelde artikel uit voorraad kan worden geleverd, maar in bepaalde gevallen dient deze nog geproduceerd te worden. Hoe dan ook zal uw order altijd bij ons op het terrein worden gepikt of verzameld waarna het vervolgens met zorg wordt ingepakt. Het inpakken gebeurt steeds op stevige pallets zodat er tijdens het transport geen onverwachte schade kan optreden.

Snelle inplanning en levering van uw order

Reeds terwijl uw order bij ons wordt klaargemaakt wordt deze ingepland bij de vaste transporteur waar wij van Betondingen.nl gebruik van maken. Het gaat hierbij om G. van Doesburg uit Zaltbommel. Uw order zal na het inplannen dezelfde dag nog worden afgehaald om naar het warehouse afgevoerd te worden. Vervolgens wordt de juiste route bepaald waarna uw order de volgende dag in de juiste vrachtwagen op weg naar diens eindbestemming wordt geladen. Dit zorgt er voor dat de verwerking van uw order werkelijk razendsnel verloopt wat uiteraard ideaal is voor mensen die hun bestelling snel nodig hebben.

Te volgen met track & trace

Het spreekt voor zich dat het voor u van groot belang is om ten allen tijde een goed beeld te hebben van wanneer u uw bestelling ongeveer kunt verwachten. Omwille van deze reden maken wij gebruik van een track & trace volgsysteem. Nog dezelfde avond dat uw order vertrekt ontvangt u een code waarmee u de voortgang van de levering tot in detail kunt volgen. De volgende dag verschijnt vervolgens een bijzonder vriendelijke chauffeur op uw werk of bij u thuis die herkenbaar is aan de volledig blauwe vrachtwagens. Vervolgens wordt uw bestelling op de gewenste, correcte plaats neergezet waarna uw Betondingen.nl project pas echt kan worden aangevat!

Altijd de scherpste prijzen van de Benelux!

Bovenstaande vlotte afhandeling van uw bestelling moet er reeds voor zorgen dat u de service en kwaliteit van Betondingen.nl alleen maar zal weten te waarderen. Er is echter meer. Wist u namelijk al dat u bij ons kunt bestellen tegen de scherpste prijzen van heel de Benelux? Door een bestelling te plaatsen hier bij Betondingen.nl geniet u dan ook niet alleen van een uitstekende kwaliteit gecombineerd met een snelle afhandeling van uw order, daarnaast kunt u er ook nog eens een zeer aantrekkelijk financieel mee behalen. Ook op zoek naar beton? Koop ze dan beslist aan bij Betondingen.nl!