prefab beton op maat.

prefab beton op maat.

Maatwerk prefab sierbeton


Beton is vandaag de dag niet meer weg te denken in de bouw. Bij maatwerk prefab sierbeton van betondingen.nl kunt u op een professionele manier uw idee of project realiseren. Al geruime tijd werken zij samen met gerenommeerde overheidsinstellingen, architectenbureaus, projectontwikkelaars en tuinontwerpers.

Prefab Beton

Wanneer veel bouwelementen dezelfde specificaties hebben (afmeting, sterkte, afwerking) kan het voordeliger zijn om die elementen niet ter plaatse te storten, maar in een fabriek. We spreken dan van geprefabriceerd beton of prefab beton. Prefab is een bouw- of constructiemateriaal van beton of gewapend beton dat in vorm wordt gebracht op een andere bouwlocatie dan waar het wordt verwerkt.

De mogelijkheden met prefab beton zijn eindeloos en het heeft een aantal geweldige voordelen: prefab beton is geschikt om vorm te geven aan elk project, van het meest klassieke tot het meest moderne omdat het duurzaam en onverwoestbaar is. Verder is het efficiënt, kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk.

Een groot voordeel van prefab beton ten opzichte van in het werk gestort beton is dat de mallen, de productieomstandigheden en de samenstelling van de mortels perfect gecontroleerd kunnen worden. Kleur en vorm (maatvastheid), de betonsamenstelling en de afwerking kunnen daarbij afwisselend en zeer secuur worden gemaakt.

Kleurvastheid is een belangrijk aspect bij sierbeton. Bij egale kleuren speelt de homogene samenstelling van de mortels een doorslaggevende rol. Mengers die met een computer worden aangestuurd zorgen ervoor dat de samenstelling gedurende het gehele productieproces constant is.

Bij betondingen.nl kunnen ze u ook maatwerk leveren, terwijl u toch onverminderd van de voordelen blijft genieten van de prefabricagetechnieken en van de productie op grote schaal. Hierdoor zijn de producten van prefab beton niet duur, zijn ze van een uitstekende kwaliteit en wij kunnen snel leveren. Neem een kijkje in de webwinkel van betondingen.nl en bespreek telefonisch de mogelijkheden met het deskundige personeel of stuur je vraag via het contactformulier.