Review Muurafdekkers

Review Muurafdekkers

Muurafdekkers het nut ervan?

Sinds een aantal maanden geniet ik volop van de prachtige muurafdekkers die ik heb bevestigd op de muren van mijn tuinpilaren. Aangezien ik bezig was met een grote onderhoudsbeurt van mijn tuin, besloot ik om twee pilaren bij de ingang van het tuinhek van mijn tuin te metselen om mooie lampen op te zetten.

Toen ik de benodigdheden voor de pilaren had besteld op www.betondingen.nl werd ik door een zeer deskundige medewerker erop gewezen dat ik het beste muurafdekkers kon bevestigen voor het behoud van de bakstenen.

Ikzelf had nog nooit gehoord van muurafdekkers maar na enige uitleg begreep ik dat als je muurafdekkers plaatst op de bakstenen dat vocht dan geen kans krijgt om de stenen aan te tasten. En omdat de pilaren toch in weer en wind achter in de tuin staan en dus geregeld een goede regenbui over zich heen krijgen vond ik het advies super nuttig.

Het is een zeker gevoel dat mijn pilaren nu langer meegaan door de muurafdekkers en daarnaast ziet het er ook prachtig uit. Dit is echt een aanrader voor iedereen die net dat beetje extra’s aan zijn tuin wil geven en tegelijkertijd ook nog bezig is met het behoud van de bakstenen waardoor er bijna geen onderhoud zal zijn.

Ik kon de muurafdekkers gemakkelijk online bekijken en daarna bestellen waardoor ik vrij snel kon genieten van de producten. De levering ging soepel en ik kon ook meteen online betalen waardoor ik bij de bezorging geen cash geld in huis hoefde te hebben.

Mijn tuin is inmiddels flink opgeknapt en ik ben van plan om straks in het voorjaar weer een ander project in de tuin aan te pakken: misschien het bouwen van een veranda of iets in die richting en ik zal dan zeker weer gebruik maken van de diensten van www.betondingen.nl.