Varkensrug als afscheidingsband of parkeerband

  • Geplaatst op
  • Door Betondingen
Varkensrug als afscheidingsband of parkeerband

Wanneer we het hebben over een varkensrug zal deze term misschien bij veel mensen niet meteen bekend in de oren klinken. Dat is mogelijk. Een andere benaming voor een varkensrug is namelijk stootband. Een varkensrug of stootband kan worden gebruikt in tal van uiteenlopende situaties. U kunt er onder meer voor kiezen om een varkensrug van prefab beton in te zetten voor het afbakenen van parkeerplaatsen, maar ook voorkomen dat een voertuig te ver door rijdt op een parkeervak is op deze manier mogelijk. Eén van de belangrijkste voordelen van een varkensrug gaat in ieder geval schuil in het feit dat ze veelal gewoon geplakt kan worden op de ondergrond. Dit is onder meer mogelijk op asfalt, maar ook op beton.

Eenvoudig kleven op de ondergrond

In diverse gevallen is het zo dat een bepaalde afbakening niet zomaar kan worden geplaatst zonder dat er eerst aanzienlijke werkzaamheden dienen te gebeuren. Een varkensrug maakt dit overbodig. Een varkensrug kan zoals eerder reeds aangegeven gewoon op de ondergrond worden gekleefd (althans bij met name beton en asfalt) waardoor er hier geen grote werken voor noodzakelijk zijn. Dit zorgt er niet alleen voor dat er heel veel tijd, maar ook geld kan worden bespaard. Het mag dan ook duidelijk zijn, wanneer u op zoek bent naar een interessante oplossing voor bijvoorbeeld de parkeerplaatsen bij uw bedrijf is het beslist de moeite waard om daarvoor gebruik te maken van een varkensrug.

Verkrijgbaar in alle gewenste kleuren

Wanneer u er zelf eveneens voor wenst te kiezen om een varkensrug aan te kopen om bijvoorbeeld te gebruiken op uw parkeerplaats zult u een aantal vaststellingen kunnen doen. Hoewel de vorm van een varkensrug telkens dezelfde is, is het wel zo dat deze aangekocht kan worden in de meest uiteenlopende kleuren. Het feit dat een varkensrug in alle verschillende kleuren verkrijgbaar is zorgt er evenwel niet voor dat deze allemaal even interessant zijn, in tegendeel. Wanneer u een varkensrug in het verkeer of op een parking ziet opduiken zult u steeds kunnen vaststellen dat deze over een witte of een gele kleur beschikt. Waarom? Zeer eenvoudig. Een varkensrug in deze kleuren valt altijd op en dat niet alleen tijdens de dag maar ook 's nachts. Wanneer u zeker wenst te zijn van een zo optimaal mogelijke veiligheid is kiezen voor een witte of gele varkensrug dan ook altijd aan te raden.

Een varkensrug bestellen bij Betondingen.nl

Het mag ondertussen duidelijk zijn dat een varkensrug van prefab beton in zeer veel omstandigheden de ideale oplossing biedt voor uw probleem. Hier bij Betondingen.nl maken we het voor onze klanten mogelijk om een varkensrug aan te kopen die niet alleen beschikt over een uitstekende kwaliteit en duurzaamheid, maar die bovendien ook nog eens verkrijgbaar is in tal van verschillende kleuren. U kunt onder meer een keuze maken tussen de kleuren wit, geel en groen die stuk voor stuk goed opvallen. Bovendien spreekt het voor zich dat u bij ons eveneens een speciale verlijmingskit kunt aankopen die een varkensrug probleemloos op een oppervlak zoals asfalt of beton kan bevestigen.