Mooie nieuwe appartementen in Nederland te koop of te huur

  • Geplaatst op
Mooie nieuwe appartementen in Nederland te koop of te huur

Nederland kent veel mooie plekken om in te wonen. Ieder deel van het land heeft weer wat anders te bieden en je kunt altijd zelf bepalen of je juist heel landelijk of stedelijk wilt wonen. Daarbij komen er ook steeds meer nieuwe appartementen. De nieuwbouwprojecten zijn namelijk eindeloos en kennen zoveel verscheidenheid dat er voor iedereen wel wat te vinden is. Ook kun je in iedere stad de afweging maken tussen koop en huur. Maar welke mooie nieuwe appartementen zijn er eigenlijk in Nederland te vinden en ga je dan voor koop of huur? Lees snel verder en ontdek welke mogelijkheden er zijn voor jouw nieuwe woning.

Appartementen te koop in Eindhoven

Er zijn veel mooie nieuwe appartementen in Nederland te vinden. Voor zowel koop als huur zijn er nieuwbouwprojecten opgestart, die ervoor moeten zorgen dat de krapte op de huizenmarkt verbetert. Te koop of te huur. Alles is dus mogelijk. Zo kun je bijvoorbeeld gaan kijken naar BunkerToren in Eindhoven. Dit is een nieuwbouwproject waarvan de appartementen nog volop in ontwikkeling zijn. Of je nu voor koop of voor huur gaat, je vindt hier altijd een mogelijk die bij jou past. Daarbij zijn er ook meerdere budgetten mogelijk. Bij koop kun je namelijk al vanaf 200.000 euro een nieuwe woning krijgen, die groot genoeg is voor een klein huishouden. Hoe duurder je gaat kijken, hoe groter de woningen.

Ook voor huur naar de BunkerToren

Zowel de koop als huur mogelijkheden zijn eindeloos bij de BunkerToren. De verschillende verdiepingen zijn voorzien van een ruime indeling, waardoor je voldoende ruimte hebt. De woningen zijn niet meer helemaal naar wens in te delen. Je krijgt daarom wat je koopt of huurt. Wel geniet je van de rust van de omgeving. Het appartementencomplex is namelijk omgeven door groen. Vanuit jouw woning loop je daarom zo de natuur in om te ontspannen. Ook is er een Grand Café. Jouw kopje koffie staat hierdoor bijna voor jou klaar bij thuiskomst. Wel moet je er dus een flink bedrag voor neertellen als je ruimer wilt gaan wonen.

Een grote hoeveelheid appartementen in Leiden

Er zijn echter nog meer mogelijkheden in Nederland. De nieuwe appartementen van zowel huur als koop zijn namelijk ook in Leiden te vinden. Het nieuwbouwproject Leiden is Yours is erop gericht om huurwoningen op de markt te brengen. Er zijn daarom een grote hoeveelheid aan verschillende appartementen ontwikkeld, die in verschillende prijsklassen voor komen. Er zijn zowel studio’s als appartementen van verschillende groottes te vinden. De eerste 140 appartementen zijn op dit moment al op de markt verschenen, maar er komen er nog veel meer aan. Tot en met april 2021 zullen er daarom in grote getalen nieuwe woningen beschikbaar komen.

Verschillende woonoppervlakten op meerdere plekken

Maar wat kun je hier allemaal van verwachten? Leiden is Yours kent appartementen die variëren tussen de 35 en 82 vierkante meter. De appartementen zijn verdeeld over drie deelgebieden en je kunt verschillende indelingen terugvinden. Waar je altijd van verzekerd bent, is de groene omgeving. De gemeenschappelijke binnentuin laat jou met mooi weer genieten en je kunt ook nog een eigen parkeerplaats huren. De energieneutrale woningen laten jou ook nog eens heel veel kosten besparen. Je betaalt tevens nooit te veel. Veel woningen zitten namelijk onder de sociale huurgrens, waardoor er ook nog toeslagen te verkrijgen zijn. De nieuwe appartementen kunnen daardoor nog goedkoper worden.

Appartementen in de verkoop met authentieke uitstralingen

Weer een heel andere omgeving is Helmond. De Oranjekade in Helmond heeft ook een mooi nieuwbouwproject beschikbaar. Hier komen woningen met authentieke uitstralingen te staan. Verschillende tijdperken worden met elkaar gemengd en de woningen komen hierdoor ook weer in meerdere prijsklassen voor. In totaal moeten er ongeveer 265 woningen gebouwd worden, die zowel voor de huur als de koop te verkrijgen zijn. De koopwoningen zullen in de eerste fase verschijnen. Hierbij gaat het om 58 koopwoningen, die variëren van grootte en prijs. Je hebt hierdoor altijd voldoende mogelijkheden en kunt gaan kijken welke bij jouw huishouden aan gaat sluiten.

Unieke eigenschappen en alle voorzieningen dichtbij

De woningen zijn stuk voor stuk uniek. Er zijn namelijk pakhuiswoningen, maar ook eigentijdse woningen. Verschillende architectuurstijlen worden daarom met elkaar gecombineerd en je loopt vanaf jouw woning zo de natuur in. Tevens heb je een grote hoeveelheid voorzieningen in de directe omgeving. Je kunt bijvoorbeeld de supermarkten en andere winkels terugvinden, waardoor je niet heel de stad door hoeft. Je hebt alles hierdoor gewoon om de hoek zitten en kunt gaan genieten van jouw unieke woning. De mooie nieuwe appartementen zijn daarom altijd een goede keuze wanneer je niet in de grootste steden hoeft te wonen en toch van alle gemakken voorzien wilt zijn.

De woning naar wens maken

De nieuwe appartementen hebben daarbij een voordeel: je bent de eerste eigenaar en kunt er dus nog alle kanten mee op. Wanneer je de mogelijkheid hebt om mee te denken over de indeling van de woning, dan is dat zeker aan te raden. Echter kan het ook zijn dat je alles door de projectontwikkelaar uit laat voeren en op basis daarvan de woning naar wens maakt. Je bent in ieder geval altijd verzekerd van voldoende woongenot, waarbij de maandlasten laag gaan zijn en je geniet.