• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Border stapelblokken / stapelblokken border

Maat
Kleur

Voor een border stapelblokken gebruiken zorgt ervoor dat je kunt rekenen op een aardig aantal interessante voordelen. Allereerst zal je kunnen vaststellen dat je op deze manier zeer eenvoudig en bovendien ook voordelig een mooie border kunt realiseren. Voor heel wat mensen geldt dat ze vrezen dat een mooie indeling maken voor hun tuin handenvol met geld moet kosten. Indien je ervoor kiest om gebruik te gaan maken van border stapelblokken zal je kunnen vaststellen dat, dat helemaal het geval niet is. Ben je ook van plan om gebruik te gaan maken van stapelblokken voor het realiseren van bijvoorbeeld een border of plantenbak en wil je deze graag kopen? Dan zal je kunnen vaststellen dat dit hier bij Betondingen altijd mogelijk is tegen de meest interessante voorwaarden!

Waarom een border maken met stapelblokken?

Voor een border stapelblokken gebruiken is iets wat tegenwoordig ongelofelijk veel wordt gedaan. Het creëren van borders is sowieso iets waar je over na zou moeten denken voor jouw voortuin. Door dit te doen sla je immers twee vliegen in één klap. In eerste instantie zorg je er met stapelblokken in je voortuin namelijk voor dat er een overzichtelijke indeling kan worden gerealiseerd. Dat is echter niet alles. Bovendien is het zo dat er op deze manier namelijk ook een hoogteverschil kan worden gecreëerd. Voor het merendeel van de tuinen geldt dat ze over de hele lijn vlak zijn en dat oogt doorgaans een beetje saai. Door het creëren van borders wordt dit probleem meteen op een efficiënte manier aangepakt. Het loont dan ook zeker om stapelblokken toe te passen in je tuin.

Border stapelblokken worden onder meer gebruikt om lange borders langs de zijkant van de tuin mee te maken. Op deze manier wordt er in het midden van de tuin nog voldoende ruimte vrij gehouden. Beschik je over een voldoende grote tuin? In dat geval is het ook mogelijk om te kiezen voor borders dwars of bijvoorbeeld in het midden van de tuin te maken. Hiermee creëer je namelijk een mooi diepte-effect. Bovendien is het zo dat je ook nog eens kunt rekenen op fraaie doorkijkjes. Het mag nu reeds duidelijk zijn dat je met border stapelblokken heel wat richtingen uit kunt.

Waar moet je rekening mee houden bij stapelblokken border gebruiken?

Indien je met border stapelblokken een afscheiding gaat maken is het natuurlijk ook altijd van belang om even stil te blijven staan bij de fundering die daarvoor moet worden voorzien. Voor wat het realiseren van een dergelijke fundering betreft kan er eigenlijk worden gekozen uit twee verschillende mogelijkheden. Je kan daarvoor namelijk gebruikmaken van opsluitbanden, maar je zou eventueel ook een fundering met andere stapelblokken kunnen maken. Ondanks het feit dat beide opties een mogelijkheid zijn is het wel zo dat het sterk wordt aangeraden om opsluitbanden te gebruiken. Enkel en alleen op die manier ben je namelijk bij de realisatie van een border verzekerd van de meest solide fundering.

Hoe voor een border stapelblokken gebruiken?

Wanneer je een border wenst te maken zal je kunnen vaststellen dat je de border stapelblokken op verschillende manieren kunt plaatsen. Je kan er op dit vlak voor kiezen om ze te lijmen, maar je kan ook gebruikmaken van een kit. Daarnaast spreekt het voor zich dat ook metselwerk een optie kan zijn. Voor welke van deze verschillende opties je gaat kiezen is afhankelijk van niet alleen de ervaring van de persoon die de stapelblokken gaat plaatsen, maar ook van de voorkeur waarover je beschikt op vlak van uitstraling. Ga je zelf de border stapelblokken plaatsen en beschik je op dat vlak nog niet over zoveel ervaring? Dan kan het interessant zijn om de blokken te kitten. Mocht je op een bepaald ogenblik de blokken nog even moeten aanduwen, omdat ze bijvoorbeeld niet helemaal recht zijn gelegen is dat immers nog mogelijk. Dat is bij lijmen doorgaans niet het geval.

Welke stapelblokken gebruiken voor jouw border?

Wanneer je border stapelblokken wenst te kopen zal je kunnen vaststellen dat er in ons aanbod verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Omdat de border natuurlijk zichtbaar zal zijn in jouw tuin spreekt het voor zich dat je even zult willen nadenken over de kleur waarover ze moeten beschikken. Wat dit betreft kan je een keuze maken uit verschillende opties. Het gaat hierbij dan niet alleen om de kleuren grijs en bruin, maar ook om bijvoorbeeld antraciet. Welke van deze kleuren jouw voorkeur uiteindelijk zal wegdragen is natuurlijk ook afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Het is vanzelfsprekend dat niet enkel en alleen de kleur van de stapelblokken border een belangrijk gegeven is om aandacht aan te besteden. Wat namelijk verder ook te denken van de afmetingen waar de blokken over dienen te beschikken? Ook op dit vlak bestaan er namelijk meerdere mogelijkheden om een keuze uit te maken. Misschien heb je bijvoorbeeld wel behoeften aan 15x15x45 cm stapelblokken of wie weet geef je toch eerder de voorkeur aan 15x15x60 cm border stapelblokken. Het is allemaal mogelijk wanneer je je even gaat verdiepen in het aanbod dat wij hier bij Betondingen aan je voorstellen.

Koop jouw betonproducten nu hier bij Betondingen!

Wil je voor het realiseren van jouw border ook graag gebruikmaken van stapelblokken? Of wil je een trap realiseren met stapelblokken? Dan hoef je echt niet meer verder te zoeken. Wij maken het voor onze klanten namelijk mogelijk om niet alleen precies die stapelblokken aan te kunnen kopen die men wenst, daarnaast kan dat ook nog eens gebeuren tegen de meest interessante prijs. Wist je bovendien ook dat wij over een bijzonder snelle levering beschikken en dat niet alleen in Nederland, maar ook in België? Het mag hoe dan ook duidelijk zijn, jouw border stapelblokken bestel je nergens beter dan hier bij Betondingen!

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!