• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zie je een leuk projectvoorbeeld? Klik op de foto en ontdek de toegepaste materialen van Betondingen!

Gemetselde tuinmuur afdekt en gelijk mooi afgewerkt Met betongrijze muurafdekkers en Paalmutsen
Mooie donkere tuinmuur afgewerkt met Antraciete paalmutsen
Zwart gecoate paalmutsen met sierrand en plat stuk ter bevestiging van de lampenvoet.
WINNAAR FOTOACTIE JULI. Paalmuts geplaatst op een kant en klaar gemetselde poer.
Antraciete betonnen paalmuts op een zelfgemaakte brievenbus geplaatst, leuk tuinidee.
Paalmutsen vierzijdig aflopend 50x40cm antraciet ter afwerking en afwatering van het onderliggende metselwerk tegelijk zorgt dit voor een langere levensduur.
Antraciete paalmutsen vlak model als afdekker gebruikt op gemetselde penanten voor sierlijke inrijpoort
Mooie gemetselde inrijpoort voor een stolpboerderij afgewerkt met vierzijdige betonnen afdekkers met betonnen bol. Deze klant was erg tevreden over het eindresultaat. WINNAAR FOTOACTIE NOVEMBER
Paalmutsen op de penanten geplaatst ter afwerking en langer behoud van het metselwerk. Het staat ook mooi als afwerking.
Paalmutsen en muurafdekkers in een bijpassende kleur geverfd. WINNAAR FOTOACTIE OKTOBER
Paalmutsen met sierrand en gat. Deze paalmutsen worden gebruikt om een lamp op te zetten.
Paalmutsen van grijs beton. Ideaal om uw tuinmuur te beschermen tegen weersinvloeden.
Paalmutsen in geel beton (maatwerk).
Paalmutsen met een bol voor op uw tuinmuur.
Muurafdekkers en paalmutsen voor het behoud van uw metselwerk. In verschillende maten en kleuren verkrijgbaar.
Paalmutsen op gemetselde penanten in de kleur antraciet. Deze klant heeft op de hoek een paalmuts vierzijdig aflopend met een sierrand gebruikt en de overige penanten zijn voorzien van een vlakke variant paalmuts.

Paalmutsen

✅ Wat zijn paalmutsen?
Paalmutsen worden ook wel betonpetten, penantafdekkers, schoorsteenplaten, betonhoedjes of afdekplaten genoemd. Paalmutsen zijn in principe niets anders dan een afdakje voor op een paal om deze sierlijk te maken en te beschermen tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Paalmutsen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten en wij kunnen je dan ook verzekeren dat je voor iedere paal een geschikt afdakje te vinden is. Houdt bij de aanschaf van een paalmuts wel rekening met de omvang van de paal. Bekijk nu het complete assortiment aan paalmutsen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met paalmutsen?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met paalmutsen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 – 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected] We helpen je graag verder met al je vragen!