• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Zie je een leuk projectvoorbeeld? Klik op de foto en ontdek de toegepaste materialen van Betondingen!

Tuin inspiratie - Wilt u ook een foto plaatsen? Stuur ons een e-mail

Bij veel mensen die een nieuw leven aan hun tuin willen geven of die bezig zijn met het inrichten van een compleet nieuwe tuin ontbreekt het een beetje aan inspiratie. Bovendien maken ze vaak gebruik van materialen die slechts over een beperkte levensduur beschikken. Dit zorgt er niet alleen voor dat de tuin niet echt kwalitatief en aantrekkelijk oogt, daarnaast is de kans groot dat je in geen tijd terug met nieuwe kosten wordt geconfronteerd. Ben je niet alleen op zoek naar tuin inspiratie, maar wil je er ook zeker van zijn dat je gedurende een lange tijd optimaal kan genieten van je tuin zonder bijkomende kosten? Laat je dan zeker en vast inspireren door de informatie die is terug te vinden op deze pagina!

Tuin inspiratie met betonpoeren

Wanneer je op zoek bent naar tuin inspiratie spreekt het voor zich dat je op dit vlak niet alleen rekening zal willen houden met de visuele aspecten, maar ook met de praktische. Verschillende artikelen die gemaakt worden van beton zijn in een hedendaagse tuin als het ware onmisbaar. Neem nu bijvoorbeeld betonpoeren. Het gebruik van betonpoeren bij de realisatie van een houten veranda zorgt er bijvoorbeeld voor dat het verrotten van de houten constructie tegen kan worden gegaan. Het spreekt voor zich dat op deze manier een uitstekende levensduur en uitstraling in het vooruitzicht kan worden gesteld. Dit geldt niet alleen voor de realisatie van een houten veranda. Ook wanneer je bijvoorbeeld een gewone terrasoverkapping van hout laat realiseren is het altijd de moeite waard om gebruik te maken van betonpoeren.

Tuin inspiratie voor een mooie buitenkeuken

Ben je op zoek naar concrete tuin inspiratie omdat je graag een buitenkeuken wenst te realiseren? Ook in dat geval kan het de moeite waard zijn om gebruik te maken van beton. De basis voor een buitenkeuken kan dan ook probleemloos bestaan uit een combinatie van onder meer antraciete U-elementen samen met steigerhout. Een andere mogelijkheid is het realiseren van een buitenkeuken / BBQ tafel van beton. De gasfles kan hierbij bovendien mooi worden verstopt in de opening waardoor het geheel niet alleen veilig is, maar er ook nog eens aantrekkelijk uitziet.

Sfeervolle tuin inspiratie door gebruik van beton

Tuin inspiratie waarbij er gebruik wordt gemaakt van beton kan er ook voor zorgen dat er meer sfeer in je tuin kan worden verwerkt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met behulp van betonnen U-elementen een mooie setting te realiseren. Stop er een aantal kaarsen in en je zal merken dat je meteen over een bijzonder sfeervol en bovendien extra strak hoekje beschikt in je tuin. Een ander interessant gegeven op vlak van tuin inspiratie met betonnen U-elementen is terug te vinden in het gebruik er van als sokkel. Veel mensen kiezen er voor om een mooie sokkel met U-elementen van beton te realiseren waarna ze dienst kan doen als onder meer houtopslag. Gecombineerd met een vuurschaal oogt dit werkelijk bijzonder mooi en sfeervol.

Verhoging van het terras opvangen

Veel mensen zijn op zoek naar specifieke tuin inspiratie omdat ze geconfronteerd worden met een bepaald probleem. Neem nu bijvoorbeeld de verhoging van het terras. Veel mensen vrezen dat dit niet zo eenvoudig op te vangen is, maar het tegendeel is waar. Je kan er in deze situatie namelijk perfect voor kiezen om gebruik te maken van zogenaamde L-elementen. Deze betonnen L-elementen zijn eenvoudig te plaatsen en bovendien zeer duurzaam. Op deze manier wordt de verhoging van je terras op een efficiënte, kwalitatieve en bovendien ook nog eens nette manier opgevangen.

Mooie krukjes realiseren met U-elementen

De vorm waar betonnen U-elementen over beschikken zorgt er voor dat ze eigenlijk zeer veelzijdig inzetbaar zijn. Mensen die een beetje creatief zijn en hun eigen tuin inspiratie wensen te realiseren maken er dan ook maar wat graag gebruik van. Wanneer je er voor kiest om betonnen U-elementen in huis te halen kan je daar bijvoorbeeld erg mooie krukjes mee maken. Deze krukjes mogen probleemloos het volledige jaar buiten blijven staan en kunnen bovendien ook nog eens geschilderd worden aan de hand van jouw voorkeur. Heb je liever rode of eerder toch blauwe of groene krukjes? Dan is dat absoluut geen enkel probleem! Door op deze manier gebruik te maken van U-elementen zorg je er voor dat je op eenvoudige en financieel interessante wijze het comfort in je tuin kan verhogen.

Een extra bloemetje in je tuin? Waarom niet in een bloembak van beton?

Zou je graag op je terras of op andere plaatsen in je tuin nog één of meerdere extra bloemetjes willen plaatsen en ben je daarvoor op zoek naar tuin inspiratie? In dat geval is het altijd interessant om een bloembak uit beton te gebruiken. Deze bloembakken zijn lekker zwaar waardoor ze tijdens een storm niet worden verplaatst en bovendien zien ze er ook mooi strak uit. Op deze manier komen die prachtige bloemen die je hebt aangekocht pas echt mooi uit de verf! Door deze tuin inspiratie beschik je niet alleen over een mooie bloembak voor je bloemen, daarnaast kan je er ook nog eens erg lang van genieten!

Een duurzame, strakke trap gemaakt van betontreden

Het is op verschillende manieren en met diverse materialen mogelijk om een mooie trap voor in je tuin te realiseren. Tegenwoordig kiezen mensen er echter steeds vaker voor om gebruik te maken van betontreden. Deze vorm van tuin inspiratie mag dan wel niet nieuw zijn, dat maakt ze niet minder interessant. Kiezen voor betontreden zorgt er namelijk voor dat je over een mooie, strakke trap beschikt die bovendien ook nog eens perfect is opgewassen tegen de weerelementen. Als je wil kan je ze uiteraard ook een kleurtje naar wens geven.

Tuin inspiratie met betonnen bollen

Veel mensen zijn op zoek naar extra tuin inspiratie omdat ze iets unieks willen doen. Ze willen er voor zorgen dat hun tuin over unieke elementen beschikt die gasten zal weten te verbazen. Wanneer dit ook voor jou geldt kan het interessant zijn om er voor te kiezen om gebruik te maken van betonnen ballen. Met deze elementen beschik je ongetwijfeld meteen over heel wat extra tuin inspiratie. Gebruik ze bovendien niet alleen als sierobject in je tuin, maar bijvoorbeeld ook om een mooie oprijlaan mee te creëren. De mogelijkheden zijn bij het gebruik van betonnen bollen eigenlijk als het ware eindeloos te noemen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!