betonnen U Elementen

betonnen U Elementen

U-elementen voor de leukste creaties in uw tuin.

U-elementen

Steeds meer tijdschriften richten zich op kunst voor buiten en om je tuin een eigen sfeer te geven. Als je een tuin wilt inrichten gaat dat eigenlijk over het uitvoeren van een eerder gemaakt tuinontwerp. Aan de verschillende elementen en ruimtes in de tuin worden diverse materialen toegekend. 

Geschikte, passende materialen voor de inrichting van de tuin kies je in eerste plaats aan de hand van de stijl van de tuin die je voor ogen hebt. Bij het inrichten van een tuin in minimalistische, moderne stijl zijn eenvoudige mooie materialen perfect. Dit kunnen natuurlijke materialen zijn (bijvoorbeeld hardsteen) of gemaakt in een fabriek zoals beton en staal. Bij een romantische tuin passen eerder warm gekleurde tegels, houtsnippers en zwerfhout, materialen met een natuurlijke, ongedwongen uitstraling. In beide tuinen komt bijvoorbeeld grint goed tot zijn recht.

Naast de inrichting van de tuin spelen ook meubels en accessoires een steeds belangrijkere rol. De trend voor in de tuin is geïnspireerd op werk van Spaanse kunstenaars, die vooral bekend staan om hun kleurgebruik en bijzondere motieven. Veel mensen willen graag een grote, makkelijk te onderhouden, tuinbank. Tuinbanken van beton zijn zwaar en moeilijk te vervoeren en te verplaatsen. Daarom is het verstandig om te kiezen voor twee U-elementen, die omgekeerd tegen elkaar gezet kunnen worden om zo samen een bank te vormen.

Eenmaal in je tuin kun je naar hartenlust gaan experimenteren. Een leuk idee is om de bank van U-elementen te bedekken met glasmozaïk of om er fleurige kussens op te leggen. Zo krijg je een bank met een unieke uitstraling. Het ideale van de bank is dat hij het hele jaar door buiten kan blijven staan.

Bij betondingen.nl kun je kiezen uit een groot assortiment betonnen U-elementen en andere accessoires om je te tuin te verfraaien. Door ons Thuiswinkel Waarborg Certificaat ben je altijd verzekerd van de beste service en kwaliteit. Heb je eenmaal je keuze gemaakt dan bezorgen wij de bestelde producten tot aan je voordeur.