Een betonbiels, ideaal voor een plantenbak

  • Geplaatst op
  • Door Betondingen
Een betonbiels, ideaal voor een plantenbak

Een betonbiels kan worden ingezet in tal van verschillende situaties. In eerste instantie is het bijvoorbeeld mogelijk om door middel van een betonbiels een leuke plantenbak te bouwen. Bovendien beschikt een betonbiels eveneens over een praktische eigenschap. Door gebruik te maken van betonbielzen is het namelijk eveneens mogelijk om niveauverschillen te creëren zonder dat u hiervoor grote en vooral zeer dure werkzaamheden dient uit te voeren.. Het aankopen van een betonbiels kan bovendien voor iedereen een aanrader zijn, ongeacht de stijl van uw tuin. Een betonbiels is namelijk verkrijgbaar in niet alleen antraciet en zwart, maar ook in grijs en bruin. Bent u ook geïnteresseerd in het aankopen van betonbielzen, maar wilt u eerst graag meer informatie verkrijgen? Wij vertellen u in dit artikel graag alles wat u wenst te weten over betonbielzen.

Betonbiels als afbakening van pad

Wanneer er een pad wordt aangelegd is het altijd mooi wanneer deze wordt afgebakend. Deze afbakening kan uiteraard op tal van verschillende manieren gebeuren, maar vooral het gebruik van een zogenaamde betonbiels wordt aangeraden. Door gebruik te maken van betonbielzen wordt er namelijk voor gezorgd dat, bijvoorbeeld een grindpad op zeer efficiënte wijze wordt afgebakend. De steentjes blijven bijgevolg netjes binnen de afbakening waardoor u hier nauwelijks omkijken naar heeft. Het spreekt voor zich dat dit principe ook omgekeerd werkt. Wilt u er bijvoorbeeld zeker van zijn dat er niets van buitenaf op uw grindpad terecht komt, dan kunnen betonbielzen ook hier hun steentje in bijdragen. Zo slaat u twee vliegen in één klap!

Toepasbaar op verschillende vlakken

Een betonbiels kan uiteraard voor veel meer gebruikt worden dan enkel en alleen als afbakening van een (grind)pad. Door verschillende betonbielzen te stapelen is het bijvoorbeeld eveneens mogelijk om een stijlvolle en kwalitatieve plantenbak te creëren. Nog een andere optie is gebruikmaken van betonbielzen voor het creëren van niveauverschillen. Dit kan een zeer aanstekelijk effect realiseren in uw tuin waardoor een zeer eigentijdse uitstraling en moderne uitstraling ontstaat. Het feit dat een betonbiels verkrijgbaar is in verschillende kleuren kan er bovendien voor zorgen dat een prachtig schouwspel ontstaat waar menig bezoeker jaloers van zal zijn.

Voorzie een afdoende fundering

Indien u er voor kiest om gebruik te maken van betonbielzen voor het realiseren van bijvoorbeeld muren, trappen of paden dient u er wel rekening mee te houden dat de ondergrond over een afdoende fundering dient te beschikken. Wanneer u twijfelt of de ondergrond over voldoende draagkracht beschikt voor het dragen van de constructie is het altijd een aanrader om een specialist de stabiliteit te laten onderzoeken. Het is onnodig om het belang van een dergelijk onderzoek te benadrukken.

Lange levensduur, scherpe prijs

Welk project u ook wenst te realiseren met behulp van een betonbielzen, wanneer u er voor kiest om gebruik te maken van een betonbiels kunt u steeds rekenen op verschillende interessante voordelen. In dit artikel hebben we er reeds een aantal op een rijtje gezet, maar wat bijvoorbeeld ook nog te denken van de uitmuntende duurzaamheid. Een betonbiels is zoals de naam reeds laat vermoeden gemaakt van beton wat er voor zorgt dat u er gedurende een zeer lange periode genot van zult ondervinden. Bovendien, wanneer u er voor kiest om een betonbiels aan te kopen hier bij Betondingen.nl kunt u altijd rekenen op de best mogelijke prijs. Hierdoor zult u nooit ook maar één euro teveel betalen.