• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Betonbielzen

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Betonbielzen grijs 60cm lang
Betonbielzen antraciet 60cm lang
Betonbielzen bruin 60cm lang
Betonbielzen antraciet 75cm lang
Betonbielzen bruin 75cm lang
Betonbielzen grijs 100cm lang
Betonbielzen antraciet 100cm lang
Betonbielzen bruin 100cm lang
Betonbielzen grijs 120cm lang
Betonbielzen antraciet 120cm lang
Betonbielzen bruin 120cm lang

Betonbielzen

Gemakkelijk een stevige plantenbak of border maken? Betonbielzen  zijn hiervoor zeer geschikt!
Betondingen heeft een mooi gamma aan Betonbielzen 
Betonbielzen zijn ideaal om uw eigen plantenbak mee te bouwen. Deze bielzen worden ook gebruikt om niveau verschillen mee op te vangen.
De betonbielzen zijn verkrijgbaar in Antraciet/Zwart, Geel, Grijs of Bruin.


De toepassingsmogelijkheden van betonbielzen
Paden bakent u eenvoudig af met de betonbielzen. In de lengterichting geplaatst langs de randen van het pad markeren betonbielzen de weg. Dat is in het bijzonder handig voor grindpaden. Met de betonnen bielzen creëert u padranden waarbinnen de stenen netjes ingebed liggen en niet buiten de paden rollen. Dat principe werkt ook omgekeerd. Met de betonbielzen houdt u grond en begroeiing doeltreffend binnen de perken. Door de stenen te stapelen creëert u plantenbakken en niveauverschillen die een bijzonder karakter aan uw tuin of perceel geven. Ligt uw perceel op een terrein dat van nature helt of afloopt? Dan kunt u met de betonbielzen horizontale terrassen creëren met vlakke oppervlakten. Hiermee krijgt uw kostbare grond meer gebruiksmogelijkheden. Met de betonbielzen maakt u gemakkelijk opstapjes. Door de betonbielzen slim te stapelen maakt u er treden en trappen van om niveauverschillen te overbruggen.

Onze aanrijdbeveiliging en amsterdammetjes zijn een goed alternatief voor betonbielzen.


Betonbielzen als goede basis

De toepassingsmogelijkheden van betonbielzen zijn schier onbeperkt. Niets staat u in de weg om complete paden te plaveien met deze robuuste stenen die zo prettig te verwerken zijn. Houdt u er bij muren, trappen en paden wel rekening mee dat de ondergrond voldoende fundering biedt voor de constructie die u in gedachten heeft. Laat u deskundig voorlichten over de juiste stabilisering van de ondergrond wanneer u twijfelt of deze het bouwwerk duurzaam kan dragen. Achteraf is een verzakking vaak lastig te verhelpen. Een goede bouwmeester zorgt voor een voldoende stevige basis. Onze medewerkers denken graag met u mee over dit soort zaken. Leg ze aan ons voor als u een offerte aanvraagt voor materialen. U garandeert op die manier niet alleen een lange levensduur van uw bouwsels met betonbielzen, het helpt u eveneens om onvoorziene posten te voorkomen bij het bepalen van uw budget voor de klus. Dat is pure winst die u direct meepakt door uw betonbielzen en andere materialen bij ons te bestellen.

Kenmerken en specificaties van betonbielzen

De betonbielzen in ons assortiment worden geleverd in de kleuren grijs, antraciet, bruin en geel. Alle betonnen bielzen zijn 20 cm breed en 12 cm hoog en zijn verkrijgbaar in lengtematen van 60, 75, 100 en 125 cm. Zo vindt u bij ons voor elke toepassing de juiste betonnen bielzen. De betonbielzen zijn speciaal door ons geselecteerd op kwaliteit en duurzame eigenschappen. Op basis van jarenlange ervaring met betonbielzen durven we rustig te stellen dat ze uitstekend geschikt zijn om het Nederlandse klimaat duurzaam en probleemloos te weerstaan. De geborstelde betonnen bielzen zijn krasbestendig. Kies voor kwaliteit door al uw betonnen bielzen te bestellen bij dé specialist in betondingen. U zorgt voor het idee, wij zorgen voor de beste betonbielzen om uw wensen te verwezenlijken.