Een stootband, een meerwaarde voor uw parking

  • Geplaatst op
  • Door Stefan Molders | Molders Media
Een stootband, een meerwaarde voor uw parking

Iedereen heeft het wel al eens meegemaakt dat de parkeerplaatsen op een parking zo dicht bij elkaar staan dat er schade ontstaat aan de auto's. Dat is natuurlijk zeer vervelend. Door handig gebruik te maken van een stootband kan dit probleem op zeer eenvoudige wijze worden opgelost. Een stootband zorgt er namelijk voor dat het aantal schadegevallen op een parking aanzienlijk kan worden teruggeschroefd en dat terwijl er slechts een zeer beperkte investering aan verbonden is. Daar komt bovendien ook nog eens bij dat een stootband een zeer sierlijke omsluiting kan vormen van een parkeerplaats waardoor het de uitstraling van uw parking alleen maar ten goede komt.

Volledig veilig voor auto's

Een stootband wordt tegenwoordig steeds vaker gebruikt op parkeerplaatsen. Door gebruik te maken van een stootband is het voor bestuurders van een auto meteen duidelijk waar ze hun voertuig moeten parkeren. Het is niet mogelijk om met de wielen van de auto om de stootbanden heen te rijden. Wanneer u echter eens niet goed oplet kunt u er gerust van zijn dat een sloopband nooit schade zal aanbrengen aan uw auto, zelfs wanneer u er per ongeluk overheen rijdt. Het spreekt evenwel voor zich dat dit niet de bedoeling is!

Het voordeel van een stootband van beton

Wanneer u een stootband op de weg of een parking ziet liggen is deze doorgaans altijd vervaardigd van beton. Hier zijn diverse goede redenen voor aan te halen. In eerste instantie is beton een zwaar materiaal. Dit zorgt er voor dat ze stabiel op de ondergrond kan worden bevestigd zonder dat hiervoor gebruik dient te worden gemaakt van sterke bevestigingsmiddelen. Er is evenwel nog een extra voordeel aan verbonden.

Van beton is namelijk bekend dat het een zeer solide en duurzaam materiaal is. Op deze manier kunt u er dan ook zeker van zijn dat u altijd het best mogelijke rendement weet te halen uit een stootband. Het mag dan ook duidelijk zijn, wilt u graag een stootband kopen om bijvoorbeeld te gebruiken op uw parking maar wilt u zeker zijn van een zo optimaal mogelijke duurzaamheid? Zoek dan niet verder en bestel een stootband uit beton vandaag nog hier bij Betondingen.nl!

Extra voordelen van een stootband van beton

Bovenstaande zorgt er reeds voor dat u over enkele goede redenen beschikt om een stootband aan te kopen bij Betondingen.nl. Er is evenwel meer. Wat zou u er bijvoorbeeld van denken mochten we u vertellen dat een stootband van beton niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook gerecycleerd kan worden. Dit zorgt er voor dat het laten maken en plaatsen van een stootband van beton eigenlijk geen enkel nadeel met zich meebrengt. Bovendien is het niet ondenkbaar dat u er na enkele jaren voor zult willen kiezen om bijvoorbeeld uw intrek te nemen in een nieuw bedrijfsgebouw met een andere parking. Indien u dat wenst is het doorgaans geen enkel probleem om uw stootband te verplaatsen. Hierdoor wordt voorkomen dat u genoodzaakt bent om een nieuwe investering te doen waardoor u met een stootband behoorlijk veel geld kunt besparen.