• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

STOOTBANDEN PARKEERBANDEN

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Stootbanden rond grijs
Stootbanden 1 kant rond grijs
Stootbanden recht grijs
Stootbanden 2 kanten rond antraciet
Stootbanden 1 kant rond antraciet
Stootbanden recht antraciet
Stootbanden rond geel
Stootbanden 1 kant rond geel
Stootbanden recht geel
Stootbanden rond wit
Stootbanden 1 kant rond wit
Stootbanden recht wit

STOOTBANDEN PARKEERBANDEN

Betondingen.nl de Grootste in Plakbanden, Varkensruggen, Parkeerbanden, Stootbanden!
Parkeerbanden of stootbanden van prefab beton. varkensruggen, banden, stootbanden, plakbanden Deze zijn als sierlijke maar tevens ook als functionele afscheiding te gebruiken.
Het zorgt voor minder schade's op de Parkeerplaatsen.

Stootbanden 

Stootbanden heeft u waarschijnlijk wel eens zien liggen op parkeerplaatsen als u gezellig naar de stad gaat of een bezoekje brengt aan het ziekenhuis. De stootbanden liggen daar om de automobilist duidelijk aan te geven waar de auto geparkeerd dient te worden en om schade aan voertuigen die naast u geparkeerd staan te beperken.

De stootbanden zorgen ervoor dat u niet te ver doorrijdt in het parkeervak omdat u niet met de banden er overheen kunt rijden maar ze zullen in géén geval beschadigingen aan uw auto toebrengen.

Door meer veiligheid te creëren op bijvoorbeeld parkeerterreinen of bij u voor de deur zullen er minder ongelukken gebeuren zodat iedereen veilig kan deelnemen aan het verkeer. Ook komt u de stootbanden vaak tegen langs dijken of grachten om ervoor te zorgen dat er geen auto’s te water raken want als dit gebeurt is de ramp vaak niet te overzien en moeten de hulpdiensten er zelfs aan te pas komen om het voertuig uit het water te takelen en de passagiers in veiligheid te brengen.

De meeste stootbanden zult u tegenkomen van beton omdat dit ervoor zorgt dat de elementen stevig op de weg liggen. Omdat beton zwaar is en er geen beweging in te krijgen is, hoeft het slechts minimaal bevestigd te worden.

Maar beton heeft nog meer voordelen het zal niet vervormen of verweren en kan daarom alle weertypen met gemak aan. Hierdoor is het onderhoudsvrij en na de aanschaf heeft u jarenlang geen kosten meer aan onderhoud, sterker nog u heeft er helemaal geen omkijken meer aan.

Deze voordelen van beton zijn al geweldig maar er is nog méér. Het is milieuvriendelijk en recycleerbaar en mocht u ze eens willen verleggen dan is dit geen enkel probleem omdat ze jarenlang meegaan.

De stootbanden zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en u kunt kiezen uit een ronde of rechte hoek afhankelijk van de toepassing. Voor wat extra veiligheid komen ze meestal in de kleuren grijs, geel of wit wat oplicht in het donker als hier met licht van de koplampen op wordt geschenen.

Verkeersveiligheid

Maar ook in geval van mist of regen vallen deze banden goed op. Uit onderzoek is gebleken dat de stootbanden daadwerkelijk een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid en daarom zijn ze eigenlijk niet meer weg te denken uit ons straatbeeld.

Als u overweegt om bij u in de omgeving ook wat aan de veiligheid te doen dan moet u echt eens de vele voordelen van de stootbanden meenemen in uw overweging want met eigenlijk een kleine ingreep zal de veiligheid er ver op vooruit gaan. Aangezien de stootbanden andere weggebruikers niet storen en laag bij de grond zijn, zullen ze goed bij het andere straatmeubilair passen en het algehele straatbeeld niet verstoren.

Als u actief op zoek gaat naar stootbanden dan zult u merken dat u ze overal om u heen tegenkomt op bijvoorbeeld bedrijfsterreinen of bij scholen en kantoren en als u wat onderzoek doet op het internet dan zult u veel positieve beoordelingen tegenkomen over de stootbanden die trouwens ook wel eens parkeerbanden of varkensruggen worden genoemd.