Boordstenen

Bent u van plan om zelf een terras, oprit of een mooi tuinpad aan te leggen? Dan zijn hier nog wat tips die u zeker kunt gebruiken. Allereerst moet u gaan bedenken met welke materialen u wilt gaan werken. Gaat u aan de slag met stenen? Of misschien wel met klinkers? En welke boordstenen horen daar dan bij?

Voor een speels effect kunt u stenen en tegels gebruiken van verschillende afmetingen en kleuren en wilt u liever een geordend geheel dan kunt u ervoor kiezen om de klinkers netjes naast elkaar neer te leggen. Wilt u echt wat bijzonders dan kunt u ook nog een patroon leggen maar hiervoor heeft u wel eerst een tekening nodig.

Denk er wel aan dat de afmetingen van de tegels en de boordstenen uiteindelijk zullen bepalen wat de afmetingen van bijvoorbeeld uw oprit of uw tuinpad worden. Zodra u goed op een rijtje heeft met welke materialen u aan de slag wilt dan kunt u beginnen met het uitgraven, het stabiliseren van het zand, de positie van de klinkers of de tegels bepalen en natuurlijk de boordstenen plaatsen om er zeker van te zijn dat het geheel netjes op zijn plaats blijft liggen en u jarenlang kunt genieten van het eindresultaat.

U kunt uw materialen gemakkelijk online bestellen en aangezien de snelle levering is het niet nodig om uw boordstenen onnodig lang in uw tuin te laten liggen voordat u ook daadwerkelijk aan de slag gaat. Probeer ook te bepalen wat de meest geschikte fundering is van uw bouwwerk en zorg er voor dat u ook deze materialen in huis heeft zodat de aanleg van uw terras, tuinpad of oprit geen vertraging oploopt. Met de boordstenen zorgt u voor een prachtige afwerking en een extra verzekering voor uw zware inspanningen. Maak slim gebruik van deze handige boordstenen die u kant-en-klaar op maat kunt bestellen.

...Lees meer
...Lees minder