Maak kennis met de Maxiflor bloembak

  • Geplaatst op
Maak kennis met de Maxiflor bloembak

Betonnen bloembakken zijn de laatste jaren onwijs populair geworden. Dit heeft verschillende redenen. Bloembakken gemaakt van beton zijn tijdloos, stevig en duurzaam. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden waardoor ze eigenlijk altijd buiten kunnen blijven staan. Bovendien blijven ze lang mooi. Hierdoor is het zeker de moeite waard om te investeren in een paar mooie bakken. De standaard bloembak van beton is vaak vierkant of rechthoekig van vorm en puur bedoeld om je tuin te decoreren met een paar mooie planten. Maar, er zijn nog veel meer soorten en maten. We laten je daarom graag kennismaken met de Maxiflor bloembak.

Ontdek de Maxiflor bloembak

In tegenstelling tot de meeste standaard bloembakken is de Maxiflor bloembak decoratief én functioneel. Een groot voordeel van dit model is de mogelijkheid om hem te stapelen. Je raadt het al: dit zorgt voor heel veel mogelijkheden. Met stapelbare bloembakken kun je tuinmuren, afscheidingen langs de weg en een decoratieve ophogingen maken. Vooral de Maxiflor bloembak antraciet wordt hier vaak voor gebruikt. Het opstapelen van bloembakken geeft een leuk effect, dit geldt ook zeker voor de Maxiflor bloembak. Het model heeft namelijk de vorm van een zandloper. Door de rondingen kunnen ze om en om of recht op elkaar gestapeld worden waardoor je ronde en rechte vormen kunt maken.

Gebruik je eigen creativiteit

Wanneer de muur met bloembakken af is kun je ze vullen met potgrond. Hier begint het creatieve deel. De Maxiflor bloembak is te vullen met verschillende soorten planten. Je kunt gebruikmaken van vaste planten waardoor de bloemen elke jaar weer terugkomen. Hierdoor heb je er bijna geen onderhoud aan. Je kunt er ook voor kiezen om met bepaalde thema’s te werken. Bijvoorbeeld bloembakken met vetplanten of juist tuinkruiden. Daarnaast kun je heel leuk spelen met kleuren. De Maxiflor bloembak bruin is bijvoorbeeld heel neutraal en kan goed gecombineerd worden met felgekleurde bloemen en planten. Je ziet dat er verschillende mogelijkheden zijn om de tuin te decoreren met deze toffe bakken.

De functionele kant van een Maxiflor bloembak

De decoratieve kant van de Maxiflor bloembak hebben we al uitgelicht. Nu laten we je kennis maken met de functionele kant. Dit heeft vooral te maken met de stapelbare functie en het materiaal. Door de bloembakken te stapelen kun je namelijk ook in kleinere tuinen meer ruimte voor groen en planten creëren. Daarnaast hebben de stapelbare bloembakken een geluidsabsorberende werking. Dit komt door de open structuur van het beton. Wanneer de bakken voorzien zijn van planten wordt deze werking nog meer versterkt waardoor ze ook ideaal zijn langs drukke wegen. Daarnaast zijn planten natuurlijk goed voor het milieu. Ze zorgen voor zuurstof, nemen CO2 op en vangen het regenwater op. We kunnen dus wel stellen dat betonnen bloembakken ook goed zijn voor het milieu.

Waarom bestellen bij Betondingen?

De Maxiflor bloembak is echt een topproduct. Het model is, dankzij haar rondingen, niet alleen charmant maar ook decoratief, functioneel en goed voor het milieu. Wil je dus een leuke tuinmuur maken of wil je een mooie, maar ook degelijke wegafscheiding maken? Dan raden wij zeker dit model aan. Een grote drempel waar veel mensen tegenaanlopen bij het bestellen van betonproducten is de levertijd en de levering. Sommige producten zijn namelijk loodzwaar waardoor je er best tegenop kan zien. Gelukkig hebben we bij Betondingen een mooie oplossing om de Maxiflor bloembak snel en gemakkelijk bij jou thuis af te leveren. De stapelbare bloembakken proberen wij namelijk altijd op voorraad te houden. Hierdoor kun je ze bij ons ophalen of snel thuis laten bezorgen. Kies voor bezorging? Dan worden de bloembakken op een pallet bij je afgeleverd. Wil je dus snel aan de slag gaan met de Maxiflor bloembak? Bestel dan vandaag nog bij Betondingen!