• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Muurafdekkers Tweezijdig aflopend

Seal-it® 360 HIGH-TACK 290ml
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 15cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 15cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 17cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 17cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 20cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 20cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 25cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 30cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 25cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 30cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, zwart gecoat 15cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 35cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, zwart gecoat 17cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 35cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, zwart gecoat 20cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 37cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 37cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, zwart gecoat 25cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 39cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, zwart gecoat 30cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, antraciet 39cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, grijs 42cm x 100cm
Muurafdekkers 2-zijdig, zwart gecoat 35cm x 100cm

Muurafdekkers Tweezijdig aflopend

Muurafdekkers de beste bescherming van uw Metselwerk!

De prefab tweezijdige muurafdekkers van betondingen.nl zijn van duurzaam sierbeton vervaardigd en daardoor bestand tegen verschillende weersinvloeden. Prefab tweezijdige muurafdekkers zijn in 3 kleuren verkrijgbaar: grijs, antraciet en zwart gecoat. Onze muurafdekkers zijn standaard voorzien van een waterhol aan de onderzijde. Levertijd ca. 2-4 weken. De muurafdekkers zijn geschikt als gevelafdekkers voor tuinmuren en metselwerk. 

Muurafdekkers tweezijdig aflopend

De geschiedenis van beton wordt volgens de Engelse hoogleraar architectuurgeschiedenis Adrian Forty gekenmerkt door een afwezigheid van theorie. De ontwikkeling van beton werd niet bepaald door enige wetenschappelijke of theoretische kennis maar door datgene wat er op de bouwplaats gebeurde.

En dat is het mooie van beton: zakelijk, aards, multi-inzetbaar, akoestisch, opgebouwd uit natuurlijke materialen, milieuvriendelijk, recycleerbaar etc. Met name de duurzaamheid in de bouw wordt steeds belangrijker. Steeds vaker gaat het niet eens over de prijs of de techniek van het product maar over de duurzaamheid van het materiaal en of het recycleerbaar is.

De concurrentie in de bouw is hevig en bedrijven moeten zich op alle mogelijke fronten onderscheiden om hun concurrentiekracht te vergroten. Cradle to Cradle is een nieuw model van zaken doen dat als doel heeft om producten zó te ontwerpen dat ze van begin tot eind veilig en recycleerbaar zijn. Dat vraagt om een hele nieuwe aanpak en manier van samenwerken tussen de leverancier, de producent, de gebruiker en uiteindelijk de verwerker.

Een goede samenwerking tussen deze partijen is nodig om tot nog betere producten te komen. Cradle to Cradle is de nieuwe term die daarbij hoort en men gaat hierbij vanuit dat er een strategie voor de innovatie van producten en processen zal ontstaan waarin de kringloop van het materiaal centraal staat.

Het is een hele uitdaging om producten te ontwikkelen die veilig en gezond zijn voor de mens en het milieu en die bovendien na gebruik volledig tot waardevolle grondstoffen af te breken zijn.

Beton is zo’n product dat aan al deze voorwaarden voldoet. Betonnen elementen zoals muurafdekkers tweezijdig aflopend zijn, alhoewel ze al heel lang bestaan, helemaal ontworpen voor de toekomst. Muurafdekkers zijn er in vele soorten en maten en meestal hebben ze naast een sierlijke functie ook nog het doel om uw buitenmuren te beschermen tegen vocht en andere weersinvloeden.

Beton

Beton is misschien wel het materiaal wat in de bouwkunst het meest wordt toegepast. Dankzij zijn hoge sterkte, goede toepasbaarheid en lage prijs zijn er bijna geen (tuin)architecten op deze aarde die niet met dit materiaal werken en muurafdekkers tweezijdig aflopend zijn eigenlijk onmisbaar bij de meeste bouwwerken en tuinen om ze helemaal af te maken.

Dit komt omdat de betonnen muurafdekkers tweezijdig aflopend  zijn opgebouwd uit natuurlijke grondstoffen, 100% te recycleren zijn en eventueel bij een volgend bouwwerk weer opnieuw kunnen worden gebruikt. Beton zal een leven lang meegaan en aan de betonnen muurafdekkers tweezijdig aflopend zult u dus jarenlang geen onderhoud hebben wat er weer voor zorgt dat u er meer plezier van heeft.

Als u een beetje de tijd neemt om rond te kijken en op zoek gaat naar muurafdekkers zult u bemerken dat u deze overal tegenkomt en mocht u wat onderzoek doen op het internet dan zult talloze geweldige beoordelingen tegenkomen van mensen die al ervaring hebben met de muurafdekker tweezijdig aflopend. Het investeren van u zal worden beloond omdat het eindresultaat echt geweldig zal zijn én omdat u en het milieu op de lange termijn de investering zeker zullen terugverdienen.