• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Mini Rondobanden

Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 25cm geel
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm grijs
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 40cm geel
Rondobanden Ø 8cm x 25cm antraciet
Rondobanden Ø 8cm x 25cm bruin
Rondobanden Ø 8cm x 25cm grijs
Rondobanden Ø 8cm x 35cm grijs
Rondobanden Ø 8cm x 35cm antraciet
Rondobanden Ø 8cm x 35cm bruin
Rondobanden Ø 8cm x 35cm geel
Minirondobanden rond Ø 6cm x 60cm antraciet
Minirondobanden rond Ø 6cm x 60cm bruin
Minirondobanden rond Ø 6cm x 60cm grijs
Rondobanden Ø 8cm x 50cm antraciet
Rondobanden Ø 8cm x 50cm bruin
Rondobanden Ø 8cm x 50cm grijs

Mini Rondobanden

Als u eens om u heen kijkt bij u in de buurt dan zult u merken dat het straatbeeld netjes en overzichtelijk is en dat zal dan vooral komen omdat er gebruik is gemaakt van sierbestrating. Naast dat sierbestrating en echt geweldig uitziet en ervoor zorgt dat een klus ook helemaal af is heeft het ook nog een belangrijke en handige functie.

Door gebruik te maken van minirondobanden kunt u met de minimale inspanning bijvoorbeeld duidelijk de lijnen weergeven van een tuinpad of een oprit. U zult misschien denken waarom is het zo belangrijk om duidelijk contouren aan te geven in mijn tuin? Contouren van onder andere een tuinpad zorgen voor een compleet esthetisch beeld. Uw tuin zal net die extra finishing touch krijgen die u anders niet kunt bereiken.

Omdat de minirondobanden ook verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren en afmetingen kunt u gemakkelijk een mooi maar toch speels effect bereiken in uw buitenomgeving. Ook kunt u met de minirondobanden gemakkelijk een bepaalde indeling maken in uw tuin bijvoorbeeld in het geval dat u graag een moestuintje, kruidentuintje of misschien wel een bloemenperkje maakt.

Als u liever een modern en strak uiterlijk van uw tuin wilt bereiken dan kunt u de minirondobanden gebruiken om een patroon te creëren waartussen u bijvoorbeeld grind, zand of houtsnippers strooit. De minirondobanden zijn zeer gemakkelijk in het gebruik en passen in iedere tuin. Met minimale inspanning kunt u maximale resultaten bereiken en minirondobanden zijn verkrijgbaar voor ieders budget.

Online kunt u op uw gemak de afmeting en de kleur selecteren zodat u er zeker van bent dat deze perfect zullen aansluiten bij het uiterlijk van de rest van uw tuin. Bekijk snel wat de mogelijkheden zijn voor uw eigen tuin en bestel uw minirondobanden gemakkelijk online. Met één klik op de muis kunt u uw producten en toebehoren bestellen en u zult deze dan zo snel mogelijk netjes bezorgd krijgen.