• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

U element beton

Hoogte
Kleur

Wanneer je er voor kiest om voor de realisatie van je nieuwe tuinmeubelen gebruik te maken van een U element zal je kunnen vaststellen dat deze over een veel langere levensduur beschikt in vergelijking met plastic of houten alternatieven. Verschillende betonproducten worden gekenmerkt door een haast ongekende veelzijdigheid. Dit komt grotendeels door het feit dat ze over een neutrale uitstraling beschikken, maar wat bovendien ook te denken van de unieke duurzaamheid en levensduur? Dit zorgt er voor dat je elke keer opnieuw het maximale uit je investering zal weten te halen. Ben jij mede vanwege van deze redenen geïnteresseerd in het bestellen van een U element? In dat geval zal je kunnen vaststellen dat je daarvoor hier bij Betondingen zeker en vast aan het juiste adres bent!

Een alternatief voor de klassieke tuinmeubelen

Veel mensen zijn op zoek naar een alternatief voor de klassieke tuinmeubelen die ze in de winkel kunnen kopen. Het betreft hier tuinmeubelen die worden gemaakt van plastic of hout. Beide materialen staan er om bekend verschillende nadelen met zich mee te brengen. Plastic tuinmeubelen kunnen bijvoorbeeld eenvoudig stuk gaan, zijn vrij duur en de productie vormt een regelrechte aanslag op milieu. Dat geldt niet voor houten tuinmeubelen, maar deze kunnen al snel gaan rotten. Het spreekt voor zich dat dit de duurzaamheid en de levensduur van deze meubelen alles behalve ten goede komt. Gelukkig bestaat er een alternatief. Door er voor te kiezen om een tuinmeubel van U elementen te maken zal je immers kunnen vaststellen dat je over een exemplaar beschikt waar je misschien wel je hele leven lang plezier van zal ondervinden. Dit is meteen een eerste goede reden om zelf je betonnen tuinmeubelen te realiseren door middel van een U element.

Een neutraal karakter, geschikt voor in elke tuin

Dat een U element gemaakt is van beton betekent uiteraard dat ze over een neutrale uitstraling beschikken. Deze zorgt er dan ook voor dat deze elementen in elke tuin uitstekend tot hun recht kunnen komen. Wanneer je niet zo te vinden bent voor de misschien ietwat grauwe, standaard uitstraling van een U element staat niets je uiteraard in de weg om hier verandering in te brengen. Door gebruik te maken van mozaïeken of door het toepassen van betonverf is het dan ook op uitstekende wijze mogelijk om je U element van beton te personaliseren. Op deze manier zal je kunnen vaststellen dat ze meer dan ooit perfect zal aansluiten op de standaard stijl die je in je tuin hebt gecreëerd. Hoe dan ook toont dit gegeven alleen reeds aan dat het echt voor iedereen en overal mogelijk is om gebruik te maken van een kwalitatief en duurzaam U element.

Bijzonder milieuvriendelijk

Eerder op deze pagina hebben we reeds verwezen naar het feit dat verschillende tuinmeubelen alles behalve milieuvriendelijk zijn. Dat is uiteraard vervelend, want op deze manier wordt er een ecologische voetafdruk gecreëerd die op termijn niet te overzien valt. Door er voor te kiezen om over te gaan tot het kopen van een U element  van beton zal je merken dat je deze vervelende nadelen als sneeuw voor de zon kan doen verdwijnen. Omdat dit U element is gemaakt van een natuurlijk materiaal als beton betekent dat logischerwijs ook dat ze zeer eenvoudig terug kan worden gerecycleerd. Voor mensen die het milieu een warm hart toedragen is het dan ook absoluut de moeite waard om er voor te kiezen om in hun tuin gebruik te maken van een U element.

Verplaatsen van U element van beton geen vereiste

Wanneer je er voor hebt gekozen om tuinmeubelen te kopen van bijvoorbeeld hout, kunststof of plastic ben je genoodzaakt om deze tijdens de gure wintermaanden binnen te zetten. Dat geldt niet voor wanneer je een investering doet in een U element van beton. Beton is uitstekend bestand tegen de weerelementen en dat zorgt er voor dat ze zonder enig probleem het hele jaar door buiten mag blijven staan. Er is echter meer. Het is namelijk eveneens zo dat tuinmeubelen die zijn gemaakt van beton helemaal geen onderhoud vergen. Dit zorgt er voor dat ze ook in een onderhoudsvrije tuin uitstekend tot hun recht komen. Bijgevolg is het gebruik van een betonnen U element ook bijzonder interessant voor mensen die niet veel vrije tijd hebben.

Scherp geprijsd

Veel mensen stellen het kopen van nieuwe tuinmeubelen vaak gedurende een lange periode uit. Dit komt omdat ze vrezen dat er altijd een stevige investering aan verbonden is. Bovendien hebben tuinmeubelen nog steeds de reputatie om geen lange levensduur beschoren te zijn. Uiteraard zijn deze vooroordelen vooral van toepassing op klassieke tuinmeubelen die zijn vervaardigd uit bijvoorbeeld hout of plastic. Het kan gelukkig ook helemaal anders. Wanneer je er voor kiest om te investeren in U elementen van beton zal je immers kunnen vaststellen dat je volledig zelf en met je eigen fantasie een prachtige tuintafel kan realiseren. Wil je eerder een leuk zitbankje creëren waar je niet alleen met alle leden van het gezin, maar bijvoorbeeld ook met je gasten op plaats kan nemen? Ook dat is door gebruik te maken van een U element absoluut geen enkel probleem.

Keuze uit een ruim assortiment met U elementen

Wanneer je een kijkje neemt in ons aanbod met U elementen zal je kunnen vaststellen dat er zeer veel verschillende uitvoeringen in terug te vinden zijn. In eerste instantie is het mogelijk om een U element van beton te kopen in verschillende kleuren. Op dit vlak kan je kiezen voor een zeer lichte kleur zoals licht grijs, maar wat bovendien ook te denken van antraciet? Is de kleur van je keuze toch niet meteen in ons aanbod terug te vinden? In dat geval bestaat er nog altijd een mogelijkheid om het U element van beton dat je hebt aangekocht naar eigen smaak te personaliseren. Je kan hiervoor gebruikmaken van mozaïeken, maar het is uiteraard ook een optie om te kiezen voor een speciale betonverf. Hoe dan ook, wanneer je op zoek bent naar een partij die beschikt over een uitgebreid aanbod boordevol met U elementen is het absoluut de moeite waard om daarvoor een beroep te doen op de mogelijkheden die worden aangeboden door ons van Betondingen.

Een U element van beton in diverse afmetingen

Op het ogenblik dat je er aan denkt om een U element van beton te kopen is het niet meer dan normaal dat je reeds in gedachten hebt over welke afmetingen deze precies dient te beschikken. Wat dat betreft zal je kunnen vaststellen dat er in het assortiment hier bij Betondingen een groot aantal verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Wil je bijvoorbeeld de voorkeur geven aan een U element welke beschikt over een afmeting van 30 centimeter? Dan is dat geen enkel probleem. Geef je eerder de voorkeur aan exemplaren die groter zijn en bijgevolg als afmetingen 40 of 50 centimeter hebben? Ook in deze gevallen is alles waar je naar op zoek bent zonder probleem terug te vinden in ons assortiment. Vergeet ook zeker niet ons aanbod met buitenkeuken U elementen te bekijken.

Verschil met L elementen

Je zal meteen kunnen vaststellen dat een U element welke door ons wordt verkocht aanzienlijke verschillen vertoont in vergelijking met L elementen. Daar waar een U element wordt gebruikt om bijvoorbeeld een tuintafel van beton of een leuk, modern zitje te realiseren kunnen L elementen worden ingezet om een verhoging van het terras te realiseren. Bovendien is het met dergelijke elementen ook een mogelijkheid om een vijver of gewoon een plantenbak te maken. In ieder geval is het hiermee meteen duidelijk dat beide betonelementen voor totaal uiteenlopende toepassingen gebruikt kunnen worden. Dit neemt evenwel niet weg dat ze allebei kunnen worden aangekocht tegen de scherpst mogelijke prijs hier bij Betondingen.

Bestel vandaag nog jouw U element bij Betondingen!

Ondertussen mag het wel duidelijk zijn dat er heel veel goede redenen zijn aan te halen waarom het een aanrader kan zijn om jouw U element van beton te kopen hier bij Betondingen. Niet alleen zijn deze betonproducten zeer milieuvriendelijk en kunnen ze bij ons worden aangekocht in tal van verschillende afmetingen, daarnaast kunnen ze ook nog eens in elke tuin uitstekend tot hun recht komen. Er is echter meer. Veel mensen zijn er altijd zomaar vanuit gegaan dat het kopen van nieuwe, kwalitatieve tuinmeubelen financieel allesbehalve voor de hand liggend is. Daar komt nu verandering in door het kopen van onze U elementen. Hiermee creëer je namelijk zelf eenvoudig en snel een prachtige tuintafel die ook nog eens beschikt over een uitmuntende kwaliteit en levensduur.

Het spreekt bovendien voor zich dat de bestelde U elementen zeer snel bij je thuis of op een andere locatie (zoals de werf) naar keuze zullen worden afgeleverd. Ben je niet alleen op zoek naar een U element van beton, maar wil je bijvoorbeeld ook stapelblokken bestellen tegen de meest gunstige voorwaarden? Het aanbod met betonproducten van Betondingen is ontzettend uitgebreid waardoor ze perfect tegemoet weet te komen aan alle wensen van haar klanten. Twijfel dan ook zeker en vast niet langer en plaats jouw bestelling voor een U element van beton of andere producten vandaag nog hier bij Betondingen!

Om dit geweldige productfilmpje te zien dienen de marketing cookies geacepteerd te worden. Klik hier om de marketing cookies te accepteren!

✅ Wat is een u element beton?
U elementen zijn een veelzijdig betonproduct en kunnen gebruikt worden voor verschillende toepassingen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om gebruik te maken van u elementen om tuinmeubelen te realiseren. Het voordeel van u elementen van beton is dat deze elementen ontzettend duurzaam zijn en vele jaren meegaan. Daarnaast zijn de elementen vrijwel onderhoudsvrij en zijn ze door de neutrale uitstraling geschikt voor elke tuin. Liever een kleurtje aanbrengen? Dan is het natuurlijk altijd mogelijk om de u elementen te verven. Bekijk nu het complete assortiment aan u elementen op de website van Betondingen.

✅ Wat kan je met een u element beton?
Bekijk onze inspiratie pagina op de website om te zien wat je allemaal kan doen met een u element beton.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!