• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Quadrobanden

Quadroband antraciet 8x25x50cm
Quadroband bruin 8x25x50cm
Quadroband grijs 8x25x50cm
Quadroband antraciet 8x35x50cm
Quadroband bruin 8x35x50cm
Quadroband grijs 8x35x50cm
Quadroband antraciet 8x50x50cm
Quadroband bruin 8x50x50cm
Quadroband grijs 8x50x50cm

Quadrobanden

Wilt u eens flink aan de slag in uw tuin? Is het echt tijd voor wat nieuws en wat anders? Bekijk dan de mogelijkheden van de quadrobanden eens. Met de quadrobanden die overigens geheel vervaardigd zijn van beton kunt u met het grootste gemak zelf een bloemenperkje, een kruiden- of een moestuintje of misschien wel een tuinpad aanleggen.

Geheel eigenhandig kunt u heerlijk aan de slag gaan met deze handige betonnen quadrobanden zolang u maar beschikt over een solide tuinplan, de juiste materialen en natuurlijk het gereedschap en toebehoren. U kunt de quadrobanden trouwens ook heel gemakkelijk inzetten als u van plan bent zélf bloemen- of plantenbakken te gaan maken of in het geval dat u borders nodig heeft.

Door de quadrobanden te gebruiken aan de zijkanten van een oprit of een tuinpad zorgt u ervoor dat u duidelijk de contouren aangeeft wat heel gunstig is voor een mooi en strak uiterlijk van uw tuin, maar u kunt zo ook voorkomen dat uw klinkers of bijvoorbeeld tegels gaan verzakken of verschuiven als de bodem nat en drassig is na een flinke regenbui.

Als u geen gebruik wilt maken van bestrating maar op zoek bent naar een meer natuurlijke look in uw tuin dan kunt u de quadrobanden gebruiken om een oprit of een pad mee af te bakenen waarop u dan vervolgens schelpen, zand of houtsnippers strooit. De quadrobanden hebben een lange levensduur en kunnen heel wat weersomstandigheden doorstaan.

Als u van tevoren een berekening maakt hoeveel quadrobanden u ongeveer nodig heeft voor uw klus dan kunt u al uw materialen in één keer gemakkelijk online bestellen. Als u dan bijvoorbeeld zelf bloemen- of plantenbakken gaat maken dan kunt u op een dag en de quadrobanden leggen en de bloemen of planten in de bodem planten zodat u al snel kunt genieten van het prachtige eindresultaat en zodat u ook kunt zien dat het harde werken de moeite waard was.