• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Grijze tuintegels

Kleur

Grijze tuintegels kopen voor in je tuin kan interessant zijn vanwege van verschillende redenen. Allereerst kan er worden vastgesteld dat tuintegels met een grijze kleur tot hun recht komen in iedere stijl. Dat geldt zeker niet voor alle andere kleuren van tegels. Bovendien is de combinatie van grijze tegels in je tuin met het groen van planten en bloemen een geslaagde mix. Tevens interessant om te weten is dat tuintegels met een grijze kleur niet snel vuil worden. Dit zorgt ervoor dat deze kleur je ook nog eens helpt om het vereiste onderhoud voor je tuin binnen de perken te houden. Wil jij graag meer te weten komen over deze tuintegels van Betondingen of wil je ze graag bestellen? Het is allebei zonder probleem mogelijk hier bij Betondingen.

Waarom kiezen voor grijze tuintegels?

Er zijn best wel een aantal redenen aan te halen waarom veel mensen in hun tuin graag gebruikmaken van grijze tuintegels. In eerste instantie spreekt het voor zich dat de kleur grijs natuurlijk zeer neutraal is. Dit zorgt ervoor dat je ze in elk type tuin terug kan zien komen. Het kan hierbij gaan om een klassieke tuin, maar ook om een moderne of strakke tuin. Bovendien is het zo dat de kleur grijs perfect kan worden gecombineerd met andere neutrale kleuren. Uiteraard vormt de kleur ook een perfecte combinatie met al het groen van de planten die in je tuin zijn terug te vinden. De andere voordelen van grijze tuintegels hebben we hieronder voor je op een rijtje gezet.

1.) Tuintegels van beton beschikken over een uitstekende levensduur

Bijzonder vaak wordt er gekozen voor grijze tuintegels gemaakt van beton. Tegels van dit materiaal zijn interessant, omdat ze bijzonder sterk en bovendien ook slijtvast zijn. Dit betekent dat je bij deze tuintegels kan rekenen op een hoge draagkracht. Daarnaast zijn deze tuintegels simpel schoon te maken, waardoor je altijd kunt profiteren van de best mogelijke uitstraling. Wel is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat het schoonmaken van keramische tuintegels iets anders in z'n werk gaat.

2.) Tuintegels in de kleur grijs zijn te kopen tegen een scherpe prijs

Kies je voor grijze tuintegels en wil je daarbij kunnen rekenen op een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding? Dan zal je kunnen vaststellen dat de exemplaren gemaakt van beton een prima keuze zijn. In vergelijking met keramische tegels en zeker vergeleken met natuursteen exemplaren zijn ze werkelijk veel betaalbaarder. Bovendien zorgt deze lagere prijs er niet voor dat er op kwalitatief vlak moet worden ingeleverd, in tegendeel.

3.) Je kan ze gebruiken voor je terras, maar ook voor je tuinpad

Grijze tuintegels kunnen worden gebruikt voor verschillende onderdelen van je tuin. Ze worden in de praktijk door mensen dan ook gebruikt voor onder meer:

  1. Het creëren van een mooi pad in je tuin;
  2. Het maken van een prachtig terras.

Omdat deze tegels over een neutrale uitstraling beschikken vallen ze niet op in je tuin. In het bijzonder wanneer je een mooi tuinpad met tuintegels wilt aanleggen kan dat van belang zijn. Zo tast je het natuurlijke karakter en vooral de natuurlijke uitstraling van je tuin niet aan. Betekent dit dat je geen sfeer kan creëren met grijze tuintegels? Dat zeker niet. Vooral wanneer je ervoor kiest om deze tuintegels te voegen zorgt dit voor een geweldige uitstraling. De juiste verlichting kan bijvoorbeeld voor een prachtig eindresultaat zorgen. In ieder geval, zowel voor het realiseren van een basic, kwalitatief terras als voor een tuinpad is het zeker interessant om gebruik te maken van tuintegels grijs in je tuin. Mocht je aan de slag willen gaan met het leggen van keramische tuintegels kan dit op vrijwel dezelfde wijze.

Een grijze tuintegel verkrijgbaar in verschillende afmetingen

Indien ook jij in je tuin graag gebruik wil maken van grijze tuintegels zal je al snel tot de conclusie komen dat deze aangekocht kunnen worden in verschillende afmetingen. In het assortiment hier bij Betondingen zijn deze tuintegels dan ook bijvoorbeeld verkrijgbaar in de afmetingen:

  • Tegels van 30x15 en 4,5 centimeter hoog;
  • Tegels van 30x30 en 4,5 centimeter hoog;
  • Tegels van 40x60 en 5 centimeter hoog;
  • Tegels van 50x50 en 5 centimeter hoog.

Dat deze tegels aangekocht kunnen worden in verschillende formaten zorgt ervoor dat ze in elke omgeving goed tot hun recht komen. Beschik je over een kleine(re) tuin waarin je graag gebruik wil maken van grijze tuintegels? Dan zal je kunnen vaststellen dat je er goed aan doet om te kiezen voor een groter exemplaar. Op deze manier zal je een veel ruimtelijker effect creëren. Zou je liever gebruik willen maken van tuintegels met een grijze kleur die over kleinere afmetingen beschikken? Dan spreekt het voor zich dat ook dit zonder probleem tot de mogelijkheden behoort. Natuurlijk is het ook mogelijk om te kiezen voor tuintegels in andere kleuren, zoals bijvoorbeeld antraciet, zwart en houtlook tuintegels.

Altijd een snelle levering van jouw tuintegels

Wanneer je grijze tuintegels hebt gevonden die perfect aan jouw verwachtingen weten te voldoen spreekt het voor zich dat je deze graag zo snel mogelijk in huis zal willen hebben. Dat is geen enkel probleem. Wij ervoor dat deze snel bij je thuis wordt afgeleverd. 

Verzending en levering

Tot slot is er nog een extra voordeel verbonden aan het aanschaffen van jouw tuintegels grijs hier bij Betondingen. Een vaak gehoord punt waar mensen toch een beetje bang over zijn voor wat het online kopen van hun tuintegels betreft zijn de verzendkosten die in rekening worden gebracht. Dat begrijpen wij als geen ander. Standaard bieden wij onze klanten echter altijd lage verzendkosten aan. Deze houden je order betaalbaar, waardoor je jouw grijze tuintegels zonder zorgen kunt bestellen.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!