• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels antraciet

Kleur

Sinds jaar en dag kan er worden vastgesteld dat tuintegels antraciet ongelofelijk interessante exemplaren zijn die in heel wat tuinen tot hun recht komen. Heel wat mensen zweren dan ook bij de neutrale uitstraling waar antraciet voor weet te zorgen. Wanneer jij ook van plan bent om dergelijke tuintegels aan te schaffen zal je kunnen vaststellen dat er op de markt verschillende mogelijkheden zijn terug te vinden. Verdiep je dus beslist even in het aanbod hier bij Betondingen en ontdek welke tuintegels met een antraciet kleur voor jou nu precies de beste keuze zullen zijn.

Wat zijn tuintegels antraciet precies?

Voor tuintegels antraciet geldt dat het gaat om tuintegels die beschikken over de kleur antraciet. Voor deze tegels geldt dat ze vervaardigd kunnen zijn uit verschillende materialen. Het gaat hierbij dan onder meer om beton en keramiek, maar natuurlijk ook om natuursteen. Hier bij Betondingen is het onder meer mogelijk om te kiezen voor betonnen tuintegels met een antraciet kleur. Wanneer je kiest voor het kopen van dit type tuintegels ben je verzekerd van een aantal interessante voordelen. Zo kan je altijd rekenen op een prima kwaliteit en een sublieme levensduur.

Heel veel mensen die graag antraciet tuintegels willen aanschaffen kiezen ervoor om dit te doen in beton. Dat is het geval omdat deze tegels erom bekend staan ook vorstbestendig te zijn. Dit betekent dat er je ook tijdens de barre wintermaanden geen vervelende verrassingen te wachten zullen staan. Ook voor jouw tuin betekenen deze tuintegels antraciet dus zeker een meerwaarde.

Op welke voordelen kan je rekenen met tuintegels in de kleur antraciet?

De bovenstaande informatie heeft het eigenlijk al een beetje aangegeven. In de praktijk zal je echter kunnen vaststellen dat er best een aantal interessante voorwaarden zijn verbonden aan het kopen van tuintegels antraciet. Ben jij benieuwd naar wat de belangrijkste voordelen nu precies zijn? Je ontdekt ze meteen door middel van het onderstaande overzicht.

1.) Antraciet tuintegels vereisen doorgaans niet veel onderhoud

In principe geldt voor alle tuintegels dat ze niet veel onderhoud vereisen. Dat is ook het geval bij tuintegels antraciet. Voor deze tegels geldt echter dat ze nog over een extra voordeel beschikken op dit vlak. Vet, vuil en bijvoorbeeld de uitwerpselen van vogels zijn veel beter zichtbaar op tuintegels die over een andere kleur beschikken. Door te kiezen voor exemplaren met een antraciet kleur hoef je hier geen rekening mee te houden. Blijkt op een bepaald ogenblik toch dat een bepaalde tuintegel wat vuil is? Dan zal je kunnen vaststellen dat je deze doorgaans in een handomdraai weer schoon zal kunnen maken. Een onderhoudsvriendelijk terras en/of tuinpad is dus zeker gegarandeerd. Ook wanneer je kiest voor keramische tuintegels kan je deze eenvoudig schoonmaken.

2.) Tuintegels plaats je in elke tuin

Voor iedereen geldt dat hij of zij wel bepaalde, specifieke eisen in gedachten heeft voor wat het realiseren van de tuin betreft. In het bijzonder willen mensen vaak graag een specifieke uitstraling creëren. Het spreekt voor zich dat je terras meer dan waarschijnlijk een niet onaanzienlijk stuk van je tuin in beslag zal nemen. Vanwege deze reden is het altijd van belang om grondig stil te blijven staan bij de kleur waar de tuintegels die je gaat gebruiken over beschikken. Door te kiezen voor tuintegels antraciet kan je eigenlijk probleemloos alle richtingen nog uit. Concreet betekent dit bijvoorbeeld dat je er zowel een moderne als een klassieke uitstraling mee kan realiseren.

3.) Je gebruikt ze niet alleen in je terras, maar ook als tuinpad

Het loont in de praktijk altijd om een bepaalde structuur te creëren in je tuin. Vanwege deze reden vinden mensen het belangrijk om bijvoorbeeld een tuinpad met standaard tuintegels aan te leggen of het aanleggen van een tuinpad keramische tuintegels. In het bijzonder in een grote(re) tuin is het op deze manier mogelijk om een leuke wandeling te maken door je eigen stukje paradijs. Voordat je kan genieten van een tuinpad spreekt het voor zich dat deze nog moet worden aangelegd en dat de tuintegels gevoegd moeten worden. Ook daarvoor kan je gebruikmaken van tuintegels antraciet. Kijk dus niet alleen in de richting van deze tegels voor je terras, maar zeker ook voor je tuinpad.

Ontdek ons assortiment

Het spreekt voor zich dat de ene antraciet tuintegel de andere niet is. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat er in het aanbod hier bij Betondingen tal van verschillende soorten tuintegels antraciet zijn terug te vinden. Enkele mogelijkheden waar je voor kan kiezen zijn bijvoorbeeld:

  • Tegels van 30x30 en 4,5 centimeter hoog antraciet met facet;
  • Tegels van 40x60 en 5 centimeter hoog antraciet met facet;
  • Tegels van 50x50 en 5 centimeter hoog antraciet met facet.

Uiteraard zijn er ook nog andere mogelijkheden in ons assortiment aanwezig. Voordat je over gaat tot het kopen van jouw tuintegels antraciet is het dan ook altijd de moeite waard om even ons volledig aanbod te doorlopen. Zo weet je zeker dat je de beste keuze maakt. Vergeet dan ook zeker niet om onze tuintegels in het zwart, grijs of houtlook te ontdekken. Heb je op dit vlak uiteindelijk nog één of meerdere vragen die je graag beantwoord ziet worden? Dan helpt onze deskundige klantenservice je graag verder met het maken van je keuze voor de perfecte tuintegels antraciet.

Waarom jouw tuintegels antraciet bestellen bij Betondingen?

Ben jij ook geïnteresseerd in het kopen van tuintegels met een antraciet kleur? Dan helpen wij jou hier bij Betondingen graag verder! Door je bestelling bij ons te plaatsen kan je ook altijd rekenen op enkele zeer interessante voordelen. Zo garanderen wij onze klanten te allen tijde een zeer snelle levertijd en is er geen sprake van hoge verzendkosten voor het verzenden van jouw tuintegels antraciet.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!