• Alle producten zijn toegevoegd aan uw winkelmandje.

Tuintegels 50x50

Kleur

Eén van de populairste opties op vlak van tegels voor in je tuin zijn ongetwijfeld de tuintegels 50x50 centimeter. Dat hoeft ook helemaal niet te verbazen. Voor deze klassiekers geldt namelijk dat ze zich kenmerken door verschillende voordelen die eraan verbonden zijn. In eerste instantie is er natuurlijk het zeer handzame formaat van deze tegels, waardoor je deze tuintegels eenvoudig kunt leggen. Daarnaast is het zo dat ze ook over een strakke uitstraling beschikken. Alles bij elkaar gezien wordt er naar tuintegels 50x50 dan ook vaak verwezen als een mooie, bescheiden tegel die perfect tot haar recht komt in elke tuin. Wil jij hier nu graag meer over te weten komen? Of zou je graag meteen enkele van deze tuintegels willen bestellen voor in jouw eigen tuin? In beide gevallen helpen wij je graag verder!

Wat maakt tuintegels 50x50 zo veelzijdig?

Tuintegels 50x50 centimeter staan erom bekend ongelofelijk veelzijdig te zijn. Dat zorgt ervoor dat ze in heel wat verschillende tuinen tot hun recht kunnen komen. Of je nu beschikt over een kleine of over een grote(re) tuin, in beide gevallen kunnen deze tegels zeer interessant zijn. Het verschil in uitstraling waar deze tegels over kunnen beschikken zorgt er bovendien ook voor dat ze in elke stijl van tuin tot hun recht kunnen komen. Heb je ervoor gekozen om een vrij traditionele, klassieke tuin te realiseren? Of ben je iemand die houdt van een wat meer strakke look & feel? In allebei deze gevallen kan het gebruik van een tuintegel van 50x50 centimeter interessant zijn om te overwegen. Bekijk dan ook zeker even onze tuintegels houtlook of kom direct meer te weten over keramische tuintegels leggen, schoonmaken of voegen.

Waar kan je deze tuintegels precies voor gebruiken?

Betonnen tuintegels 50x50 zijn basic tegels die aangekocht kunnen worden tegen een voordelig prijskaartje. Bovendien zal je kunnen vaststellen dat je er verschillende onderdelen van je tuin mee kan realiseren. In eerste instantie geldt dit natuurlijk voor je terras. Dit type tegel met deze afmetingen is echt prima geschikt voor een basic terras die je graag op een zo voordelig mogelijke manier wenst te realiseren. Ben je eerder op zoek naar een geschikte tegel voor het creëren van een basic tuinpad? Ook dan zal deze tegel zonder twijfel het overwegen waard blijken te zijn.

Alle voordelen van tuintegels van 50x50 cm op een rijtje

De veelzijdigheid waar je bij dit type van tuintegel op kan rekenen is lang niet het enige voordeel. Wanneer je ervoor kiest om één van de verschillende betonnen tuintegels 50x50 centimeter uit ons aanbod aan te schaffen zal je dan ook kunnen vaststellen dat er nog heel wat meer voordelen aan verbonden zijn. Wat deze extra voordelen nu precies zijn kom je hieronder te weten.

1.) Je bent verzekerd van een uitstekende kwaliteit en levensduur

De keuze voor betonnen tuintegels 50x50 is er één die je in eerste instantie zal maken vanwege de prima kwaliteit waar deze tegels over beschikken. Niet alleen zijn ze ongelofelijk sterk, daarnaast zijn ze ook slijtvast. Nog een voordeel is dat ze over een hoge draagkracht beschikt. Dit zorgt ervoor dat een uitstekende levensduur voor zowel je terras als je tuinpad kan worden gegarandeerd. Mochten je tuintegels toch vies raken kan je deze direct schoonmaken.

2.) Prima bestand tegen vorst

Ga je ervoor kiezen om gebruik te maken van tuintegels 50x50 die zijn gemaakt van beton? Dan zal je kunnen vaststellen dat deze tegels uitstekend bestand zijn tegen vorst. Dat is het gevolg van het feit dat ze bij voorkeur worden geplaatst op waterdoorlatend gestabiliseerd zand. Ze zullen tijdens de wintermaanden dus niet kapot vriezen. Voor natuursteentegels geldt dat ze hier veel gevoeliger voor zijn. Omdat het water op een efficiënte manier kan worden afgevoerd is het tevens zo dat je bij de keuze voor betontegels ook geen rekening moet houden met slipgevaar.

3.) Betonnen 50x50 tuintegels zijn voordelig te kopen

Het derde voordeel is er ook eentje die je maar wat graag wenst te horen. Het volledig afwerken van een tuin kan in de praktijk gepaard gaan met een vrij stevig prijskaartje. Echter zijn betonnen tuintegels 50x50 centimeter te kopen tegen een zeer voordelig prijskaartje. Op deze manier kan je een mooi en bovendien ook kwalitatief terras realiseren tegen een zeer scherpe prijs. Heb je dus met andere woorden slechts een beperkt budget beschikbaar voor het realiseren van je terras? Dan zijn tuintegels met deze afmetingen zeker het overwegen waard en daarnaast heb je de keuze uit allerlei verschillende kleuren. Zoals tuintegels in het zwart, in het grijs of in het antraciet.

Waarom bestellen bij Betondingen?

De populariteit waar tuintegels 50x50 centimeter op kunnen rekenen zorgt er natuurlijk voor dat ze in het aanbod van menig aantal webwinkels zijn terug te vinden. Waarom zou je er dan precies voor moeten kiezen om ze te kopen hier bij Betondingen? Dit doe je vanwege de vele extra interessante voordelen die wij onze klanten aanbieden. Dit begint bijvoorbeeld bij de snelheid van onze leveringen. Voor heel wat mensen geldt dat ze graag zo snel mogelijk over de benodigde tuintegels willen kunnen beschikken. 

Naast bovenstaande is het zo dat veel mensen een beetje tegen worden gehouden om hun tuintegels online te kopen omdat ze vrezen dat er daarvoor hoge verzendkosten betaald dienen te worden. Ook dit probleem helpen wij graag de wereld uit. Bij Betondingen voorzien we onze klanten altijd van de laagste verzendkosten. Op deze manier wordt er nog een extra voordeel gecreëerd voor wat het kopen van jouw tuintegels 50x50 centimeter hier bij Betondingen betreft.

✅ Razendsnelle levertijden (de snelste in Nederland en Belgie)
Wanneer je een bestelling bij Betondingen plaatst gelden de volgende levertijden: Maandag t/m donderdag voor 15:00 besteld is de volgende werkdag geleverd. Op vrijdag vóór 12:00 besteld is maandag geleverd. Bestellingen in het weekend worden doorgaans op dinsdag geleverd. Zo kun je snel van start met het project dat je voor ogen hebt of lopende projecten afmaken. Eerdegenoemde levertijden gelden voor heel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden en Zuid-Zeeland (postcode 45). Wij leveren niet in de weekenden. Liever afhalen? Ook dat is mogelijk. Geef dit aan tijdens het bestelproces en wij zetten de bestelling voor je klaar in ons magazijn in Zaltbommel.

✅ Waarom bestellen bij Betondingen?
Betondingen is al jaren dé toonaangevende specialist in betonpoeren en andere prefab betonproducten. We zijn een fris en jong bedrijf en houden van een gemoedelijke sfeer. Daarnaast vinden wij het leuk om met onze klanten mee te denken en staan we altijd klaar om onze klanten te voorzien van eerlijk advies. Heb je vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan zijn wij bereikbaar via +31 85 060 62 04. Het is ook mogelijk om een e-mail te sturen naar [email protected]. We helpen je graag verder met al je vragen!